Η μάχη στο PRIME TIME...

26
Συνεχίζεται η μάχη ανάμεσα στο PRIME TIME των καναλιών αλλά και το LATE NIGHT...
Αναλυτικά για χθες 23/2/2020:
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

YOUR FACE SOUNDS FAMILIAR 22,2

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ 17.0
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟ STAR 12.1
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟΝ ALPHA 13.1
BEST FRIEND S FEAR (Ε) 18,4


*ΜΗ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

26Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Λοιπόν η πορεία του ΥFSF μέχρι στιγμής έχει ως εξής : 1ο show 28,5%,2o show 23,5%,3o show 22,7%,4o show 22,2%(μη καθαρό ποσοστό)...τώρα αν ισχύει η ημερομηνία το 5ο show του παιχνιδιού μεταμφιεσεων θα κοντραριστει με τη πρεμιέρα του big brother.ιδωμεν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δε νομιζω. Σιγα το ενδιαφερον που θα εχει το Big brother.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. To YFSF εχθές ήταν αδιάφορο παντελώς... το Big brother μακάρι να πάει καλά Γιατι θα είναι κατι διαφορετικό από τα προηγούμενα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. η ξένη ταινια που εισε ο ΣΚΑΙ χθες, πόσο έκανε?
    να έχουμε να θυμόμαστε και τα νουμερα, ούτως ώστε να τα συγκρίνουμε με το big brother!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολυ καλό χθες το yfsf .Και διασκεδαστικο και ωραια τραγουδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ο αλλος γραφει μακαρι να παει καλα το μπιγκ μπραδερ...τι αλλο θα διαβασουμε εδω μεσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  7. Δεν ξέρω πως θα πάει το big brother, πάντως το yfsf είναι ανευρο. Η Μπεκατωρου φάνηκε εκνευρισμενη με τον τύπο που φώναζε συνέχεια ειδικά στον Μπογδανο. Όσο για την αρχισυνταξια πόσο παλιακη, βγήκαν οι φήμες ότι είναι ζευγάρι Μπρεαζου με Μπογδανο και τους έβαλαν ντουέτο. ..μιλάμε για τρελή αγωνία για την επόμενη Κυριακή #not

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. καιρό ειχα να δω τετοια λυσσα για να μην παει καλα ενα προγραμμα.δεν ειπε κανεις πως ειναι το σόου της δεκαετιας αλλα παραμενει πρωτο απενατι σε μια σειρα που εκανε τρελα νουμερα, ενα μπλοκμπαστερ πρωτης προβολης, δυο ελληνικες ταινες και αθλητικα. δεν ειναι η καλυτερη χρονια του αλλα μην τα ισοπεδωνουμε ολα. δε ειναι ολα ασπρο μαυρο. Και για να προλαβω τους μαντες της πλακας , φυσικα θα πεσει μολις ξεκινησει και το μπιγκ μπροδερ. θεατες θα παρει και αυτο.αλλα τετοια λυσσα, σας ελλειψαν τα ρεαλιτυ?? ενα σοου υπαρχει χωρις αποχωρησεις και ιντριγκες και το σκιζετε στην πρωτη ευκαιρια. αχνα για το ποταμι και την πτωση του.το φεις σας καιει μονο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 1ον το big brother το 2010 που είχε βγεί στον Άλφα κυμαινόταν από 10εως15% δεν είναι και το πρόγραμμα που έκανε πάταγο σε κάθε του επεισόδιο άρα μην περιμένετε και πολλά κατά τη γνώμη μου πάντα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ευχομαι το big brother να παρει νουμερα από το masterchef

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Απορώ τι είδους άνθρωποι κάθονται και βλέπουν αυτό το τηλεσκουπίδι, το YFSF! Ποιοι κάθονται και βλέπουν την αισχρή εκμετάλλευση ανθρώπων που ονειρεύονται πως με καραγκιοζιλίκια και μασκαριλίκια θα έρθουν ή θα επανέλθουν στην επικαιρότητα; Ποιοί παρακολουθούν μια εκπομπή με μια βαριεστημένη επιτροπή που τα βρίσκει όλα "τέλεια, φανταστικά, υπέροχα, μοναδικά, ουάου" αλλά έχουν και ένα συμβόλαιο με πολλά μηδενικά να τηρήσουν. Ποιος θαυμάζει μια παρουσιάστρια, ένα ακόμα αντίγραφο της Μενεγάκη, η οποία παίζει μονίμως τον ίδιο ρόλο της αφελούς, αθώας και συγχρόνως σέξυ μπεμπέκας; Και δεν μας έφτανε το YFSF από την άλλη Κυριακή θα έχουμε και το άλλο σκουπίδι, το ΒΒ του σκάι. Αυτό δεν είναι τηλεόραση, σκουπιδότοπος είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τι δεν είναι για εσένα τηλεσκουπίδι; Πες μας μερικά προγράμματα που δεν τα θεωρείς για να δούμε και τι εννοείς πιο ξεκάθαρα; Τι είναι τηλεόραση για εσένα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. To YFSF ειναι ενα προγραμμα που δεν εχει κανενα νοημα και κανεναν λογο υπαρξης.Ενα ματσο απο "celebrities" Β΄διαλογης που φερνουν τις αποκριες καθε εβδομαδακαι μια εκνευριστικοτατη και ηλιθια παρουσιαστρια που δεν αντεχεται ουτε για 5 λεπτα.Θα ηταν πιο ωραιο αν ειχε κανονικους διαγωνιζομενους αντι για δηθεν celebrities και χρηματικο επαθλο σαν ενα κανονικο talent show με αποχωρηση ενος παικτη καθε εβδομαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τηλεόραση για μένα είναι σειρές, ταινίες, πολιτικές, κοινωνικές και ψυχαγωγικές εκπομπές, ντοκυμαντέρ, τηλεπαιχνίδια, shows, ακόμα και talent shows, και γενικά όλα τα προγράμματα που σέβονται τους συντελεστές , παίκτες και φυσικά τους θεατές. Πχ Άγριες μέλισσες, ρουκ ζουκ, καλημέρα Ελλάδα, πέτα την φριτέζα, λόγω τιμής, η μουρμούρα, ο τροχός της τύχης, καφέ της χαράς και πολλά άλλα. Κε Πασχαλίδη κάποιος σχολιαστής σε αυτό το σάιτ, την προηγούμενη εβδομάδα απεκάλεσε "σκουπίδι" το master chef (συμφωνώ μαζί του) δεν του κάνατε όμως την τιμή να κάνετε και σε εκείνον αυτή την ερώτηση. Εγώ σε τι οφείλω αυτήν την τιμή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τη Μπεκατώρου τη θεωρώ άψογη. Ούτε σταριλικια ούτε έπαρση ούτε στημένες ίντριγκες και κόντρες για να συζητιέται.
    Η επιτροπή όντως βαριέται απίστευτα,μόνη φωτεινή εξαιρεση η Μίρκα.
    Το σόου συνολικά έχει χάσει τη σπιρτάδα που είχε. Το έχω ξαναγράψει νομίζω. Ούτε στους 2 πρώτους κυκους είχε ΤΑ ονόματα,αλλά έκανε 45αρια, γιατί τα νέα και άγνωστα στους
    ς περισσότερους παιδιά-παικτες έκαναν πλάκα,το διασκέδαζαν και τσαλακωνονταν. Τώρα οι παίκτες μου δίνουν την εντύπωση ότι πήγαν απλά για να βγουν στο προσκήνιο, με κάποιες εξαιρέσεις φυσικά.Αρα το θέμα δεν είναι το μεγάλο όνομα,αλλα το τι έχει να δώσει ο καθένας.
    Το ποτάμι αν έπαιζε 2-3 φορές την εβδομάδα χωρίς να αυξηθεί ο συνολικός αριθμός των επεισοδίων (πρακτικά αυτό σημαίνει ότι θα τελείωνε σε 3 μήνες) θα είχε κρατήσει τα ποσοστά του.Απο την άλλη βέβαια για να παίζει 3 φορές θα έπρεπε να μπει και καθημερινές που στην prime time γίνεται πολύ σκληρή μάχη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @11:49
    Μας βάζεις και καλά τι ποιότητα;;;; του face μπροστά (εδώ γελάμε λες και είναι εκπαιδευτική τηλεόραση ή ντοκιμαντέρ) και μας λες να κάνουμε άχνα για τα νούμερα του που αντικειμενικά είναι πεσμένα φέτος γιατί δεν είναι ριάλιτι σαν το big brother ενώ ταυτόχρονα μας λες να τη πούμε στο ποτάμι. Φάσκεις κι αντιφάσκεις.
    Όσον αφορά το ποτάμι, κάνει τριπλάσια νούμερα από το μέσο όρο του καναλιού, τι άχνα μας τσαμπουνάς; Και με 17 είναι επιτυχιάρα.
    Λες στο κόσμο να μη λυσσάει για το αγαπημένο σου face, τη στιγμή που λυσσάς πρώτα εσύ κάνοντας και χαρακτηρισμούς τύπου "μαντες της πλακας" για όποιον τολμήσει να διαφωνήσει μαζί σου και δεν βλέπεις ότι αντικειμενικά έχει πέσει φέτος σε σύγκριση με πέρυσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δεν το είδα φίλε ανώνυμε το σχόλιο του, μην το πας αλλού το θέμα κάνοντας εικασίες.
    Θωρείς λοιπόν ότι τα προγράμματα που αναφέρεις είναι ποιοτικά
    (Άγριες μέλισσες, ρουκ ζουκ, καλημέρα Ελλάδα, πέτα την φριτέζα, λόγω τιμής, η μουρμούρα, ο τροχός της τύχης, καφέ της χαράς ). Πώς τα έκρινες ποιοτικά; Αυτά που ακούς και γράφουν διάφοροι;
    Τι ποιοτικό έχει το ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ ας πούμε ή και ακόμα και οι Μέλισσες που έχουν καταντήσει ΛΑΜΨΗ; Τα υπόλοιπα που ανέφερες ας μην τα αναφέρω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κε Πασχαλίδη πουθενά δεν ανέφερα οτι είναι ποιοτικά. Είπα πως ΣΕΒΟΝΤΑΙ τους συντελεστές, παίκτες και θεατές. Σίγουρα κάποια είναι και ποιοτικά πχ κόκκινο ποτάμι(ξέχασα να το αναφέρω), λόγω τιμής ή τουλάχιστον προσπαθούν. Σε αντίθεση με το YFSF (τους λόγους τους εξήγησα στο 1ο μου σχόλιο (11:36)), ΒΒ, MC, GNTP, κα. Εσάς κε Πασχαλίδη ποιά είναι η γνώμη σας για το YFSF; Το θεωρείτε καλό και ποιοτικό πρόγραμμα; Επίσης ποια προγράμματα θεωρείτε καλά και ποιοτικά; Η γνώμη σας μετράει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. To χθεσινό yfsf δεν βλεπόταν. Μα από όλα τα τραγούδια της Mariah Carey, διάλεξαν Χριστούγεννιατικο; μα ποιο σοφό μυαλό το σκέφτηκε. Η Μπεκατωρου το παίζει κουμπαρομπεμπέκα χωρίς ευφραδεια λόγου να καλύψει την βαρετή επιτροπή. Ο Γεωργουλης έχει λόγο ύπαρξης άραγε; Διακοσμητικός όπως και στην Ευρωβουλη.

    Κρατήστε το λοιπόν έτσι το show , που όλοι λένε πόσο τέλειοι είναι, ποσό φανταστικοι είναι, μια νευροβραστη σούπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τηλεσκουπίδι είπες... Δεν θα πω ποτέ ένα πρόγραμμα τηλεακουπιδι για πολλούς λόγους. Εγώ π.χ θεωρώ ότι η τηλεόραση τύπου Μουτσινα είναι πολύ κακή. Απλά ήθελα να καταλάβω πως κρίνεις κάτι με αυτό τον όρο.
    Προσωπικά το Yfsf το βαριέμαι. Είναι πολύ καλό σαν παραγωγή όπως και η παρουσιάστρια , πολύ κακή όμως η εκτέλεση- διαγωνιζόμενοι . Τα έχω γράψει άλλωστε στην στήλη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Πως κάνετε έτσι ρε παιδιά για ένα πρόγραμμα? Ο άλλος βγαίνει και λέει ηλίθια τη Μπεκατώρου. Μα είναι δυνατόν ? Για ποιο λόγο βγάζετε τέτοια κακία; Λυπάμαι πάρα πολύ. Ένα καλό πρόγραμμα για να περνάει η ώρα είναι. Άμα ψάχνετε ποιότητα κλείστε την τηλεόραση διαβάστε ένα βιβλίο πηγαίνετε θέατρο σε μια ποιητική βραδιά. Άμα περιμένετε την τηλεόραση να σας ανεβάσει επίπεδο λυπάμαι πολύ για την προσμονή σας. Εγώ βλέπω μια πρεμουρα να πατωσει το face και να ανέβει το μπιγκ μπραδερ. Να γίνει και αυτό δεν αντιλέγω αλλά τι διαφορετικό έχει να σας προσφέρει δέκα άεργοι να τσακώνονται για το βούτυρο. Και που ξέρετε ότι θα ναι διαφορετικό? Έχετε πληροφορίες από μέσα ? Πείτε τις τουλάχιστον να τις ξέρουμε και εμείς. Να θυμίσω ότι η τελευταία του σεζόν στον Αλφα πάτωσε. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατι τέτοιος φανατισμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  22. Steve 13 παραδεχεσαι και συ από τα λόγια σου, ότι το yfsf δεν έχει ποιότητα, γι αυτό ας κλείσουμε τηλεόραση μας προτρέπεις.

    Όταν ομως λες περνάω καλά τι ακριβως εννοείς;

    σου αρέσει άραγε η ανευρη χωρίς σχόλιο επιτροπή, τα κακά μασκαρεματα, οι διαγωνιζομενοι που ούτε μοιάζουν στους καλλιτέχνες; τι σου αρεσει, απορώ ειλικρινά.

    Το bigbrother θα κριθεί στην ώρα του, ούτε να προκαταβαλλουμε ότι θα πατωσει όπως στον άλφα, ούτε ότι θα σκίσει όπως πριν 20 χρόνια. Ανάλογα την παραγωγή και το casting θα φανεί πως θα πάει.

    Το yfsf το κρίνουμε εκ του αποτελεσματος και τα δείγματα δυστυχώς δεν είναι καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Οι βασίλισσες στηνΕΡΤ-2 έκαναν κάτι από τηλεθέαση;;Μεταδόθηκε 22:00-23:00
    Αναρωτιέμαι αν έχει χώρο ο κόσμος για τέτοιες ,εξαιρετικές παραγωγές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 3 και 13 το τι μου άρεσε εμένα δεν είναι για να σε κάνει να απορείς. Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο να σου δώσω αναφορά για τι μου άρεσε. Ένα σόου για να περνάς χαλαρά το βράδυ της Κυριακής είναι δεν καταλαβαίνω γιατί το κρίνετε τόσο άσχημα. Βεβαίως και να πεις τη γνώμη σου εννοειται δέχομαι ολους όσοι λένε ότι δεν τους αρέσει..αλλά υπήρχαν σχόλια που λέγανε τη Μπεκατώρου ηλίθια το πρότζεκτ σκουπίδι κτλ. Δηλαδη για ποιο λόγο να βρίζετε; Τη γνώμη σου μπορείς να την πεις πιο κόσμια. Εγώ δέχομαι που το βρίσκετε ανευρο. Εγώ δεν κάθομαι καν να το δω τόσο ενδελεχώς. Απλά το βλέπω και περνά η ώρα. Εγώ δε μίλησα ούτε για ποιότητα ούτε για τίποτα. Η τηλεόραση δεν έχει ποιότητα οπότε αν την αναζητάτε στην τιβι είναι μάταιο. Η τηλεόραση είναι εμπορικοτητα. Επίσης για το μπιγκ μπραδερ εννοειται να κρίνουμε μόλις βγει αλλά τι περιμένεις να δεις διαφορετικό όταν έχουν βγει τόσες σεζόν ? Το σχόλιο για το μπιγκ μπραδερ το έγραψα γιατί ήταν ένας που έλεγε ότι θα ναι διαφορετικό και μακάρι να πάει καλά ..που ξέρει αυτός ότι θα ναι διαφορετικό? Ούτε παίκτες δεν έχουμε δει ακόμα. Εννοειται να πεις τη γνώμη σου αλλά δεν ξέρω γιατί τόσο εχθρικό κλίμα για το face. Οχι από εσένα γενικά μιλάω είδα το πρωί κάποια σχόλια και λέω τι φάση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  25. Σε άλλους αρέσει, σε άλλους δεν αρέσει, αρκεί να υπάρχουν επιχειρήματα και από τις δύο πλευρές, χωρίς ανόητους χαρακτηρισμους . Η ελληνική τηλεόραση έχει πληθώρα προγραμμάτων να διαλέξει κανείς αυτό που θέλει.

    Από αυτούς που το κατακρίνουν ακούστηκαν πολλα επιχειρήματα, σε αυτους θα προσθέσω και τους περισσοτερους ανθρώπους της τηλεόρασης, που δεν τους άρεσε το show. Από την άλλη πλευρά ακούστηκε ότι είναι ένα χαλαρό σοου να περνάει η ώρα, κάτι σαν πασατέμπο.

    Με την έλευση του ανταγωνισμού θα κριθεί αν έχει αντοχές το yfsf, ή θα πέσει σε τηλεθέαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ακριβώς αυτό φίλε μου. Ο χρόνος θα δείξει. Οπότε ας μη φανατιζομαστε αν πάει καλά το yfsf η το big brother η όχι. Σιγά. Ο καθένας ας δει ότι θέλει και ας κρίνει με ωραίο τρόπο θετικά ή αρνητικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !