Προβληματίζει το Καφέ... Δείτε τα νούμερα τηλεθέασης στο Prime time.

37

Συνεχίζεται η μάχη ανάμεσα στο PRIME TIME των καναλιών ...Αναλυτικά για τα νούμερα στο δυναμικό κοινό 18-54 για χθες 6/3/2020:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

MASTERCHEF 39,5
ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΟΣ 9,0
ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ 16,0
BEST FRIEND S FEAR 13,4
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ ΣΚΑΙ 7,4
ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ 15,1
ΣΤΟ ΠΑΡΑ 5 (Ε) 9,1
50 50 5,7
ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ 4,6
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟ OPEN 5,1
CRIMINAL MINDS 4.8
CRIMINAL MINDS 5,7

*ΜΗ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

37Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Πραγματικά... Πάτωσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τραγικά χαμηλά ποσοστά, ακόμα και η επανάληψη του παλιά μεγαλύτερα νούμερα έκανε.
    Δυστυχώς ο κόσμος για άλλη μια φορά γύρισε την πλάτη του στα ελληνικά σήριαλ, στις κωμωδίες κτλ και προτίμησε άλλο ένα ριάλιτι. Αυτοί είμαστε δυστυχώς.
    Για μένα εφόσον ο κόσμος δεν το αγκάλιασε, αλλά με το που ήρθε το ριάλιτι, του γύρισε την πλάτη, καλύτερα να ολοκληρώσει τον Ιούνιο. Δεν αξίζει το καφέ αυτά τα νούμερα. Το χθεσινό επεισόδιο ήταν εξαιρετικό, ειδικά η Ζέτα Δούκα έκλεψε τις εντυπώσεις. Οι γκριμάτσες της, το ταλέντο της, η ομορφιά της απλά δεν παίζονται. Έδωσε μεγάλη ζωή στο καφέ, ακόμα και αν δεν φάνηκε στα νούμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ως ενα βαθμό αναμενόμενη η πτώση.
    Αν και μιλάμε για μεγάλη πτώση σε σχεση με τα αρχικά νούμερα. Λογικό αφού στην αρχη ο κόσμος ειχε μεγάλη προσμονή.
    Μέχρι να ξαναμπεί η Λουιζίδου και η δασκάλα τα νούμερα περίπου σε αυτο το επίπεδο θα κυμαίνονται . Δεν ειναι άσχημα συγκριτικά με την πλειοψηφία των σίριαλ όλων των καναλιών αλλα εχω την εντύπωση πως ο αντ1 περίμενε κατι καλυτερο..
    Το μάστερ σεφ σαρώνει..
    Μονο οι άγριες μέλισσες τελικα αντιστέκονται και χαίρομαι για αυτο.
    Το σταρ θα κλείσει τη σεζόν ως πρώτο στα νεανικά κοινά που τοςο... ενδιαφέρουν τα κανάλια..
    Δεν θεωρώ πως το big brother θα φέρει τρομερές αλλαγές
    Τρίτο θα ειναι μετα απο σεφ και μέλισσες απλα θα ανεβάσει τα ποσοστά του σκαι που ομως θα παραμείνει τρίτος στα νεανικά
    Εκτός και αν συμβεί η απόλυτη ανατροπή αλλα δίνω ελάχιστες πιθανότητες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάντως και μόνο το γεγονός ότι μόνο ένα πρόγραμμα και μάλιστα 3 ωρών κλείνει με μέσο όρο 40 και στην έκτη version του αν βάλουμε και τις 2 στο mega λέει πολλά Στο star σαμπάνιες πρέπει να ανοίγουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αμαν τι σφαλιαρα ηταν αυτη. Τελικα μηπως πρεπει να βλεπουμε την τηλεθεαση οταν αλοκληρωνεται ενα προγραμμα και μετα να πανηγυριζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κακα τα ψεμματα το Καφε της Χαρας το βλεπουμε (βλεπαμε) για τις κοντρες Χαρα-Πωποτα! Οταν θα επιστρεψει η Λουιζιδου μεσα με τελη Απριλίου ισως να ειναι αρκετα αργα για να επιστρεψουν και οι τηλεθεατες!Εγω βεβαια συνεχιζω και το βλεπω γιατι ειμαι φαν των σειρων του Ρωμα, αλλα δεν έχω την ιδια λαχταρα και προσμονη οπως στα πρωτα επεισοδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγώ αυτό που βλέπω είναι πως οποιαδήποτε σειρά δεν παίζει τουλάχιστον 2 φορές την εβδομάδα, νούμερα δεν κάνει. Το καφέ ας πάει Σάββατο, και ας κοπεί η επανάληψη. Το χθεσινό επεισόδιο ήταν συμπαθητικό, αλλά δεν είχε και σοβαρή εξέλιξη. Η Δούκα πολύ καλή, οι νέοι ηθοποιοί ευτυχώς έχουν βελτιωθεί, αλλά χωρίς το μισό βασικό κάστ, δεν μπορεί να σταθεί.
    Το βασικό πρόβλημα είναι η ηθογραφία των ηρώων, όπως Σταυρούλα-Πόπωτας-Φατσέας, που δεν έχουν συνάφεια με το τι ήταν πρίν.
    Συνολικά βέβαια, η σειρά δεν ήταν ποτέ και αριστούργημα, αλλά έτσι κι αλλίως ο εθισμός του έλληνα στο σκληρό ριάλιτι (απο αυτά που βλέπω στον Μουτσινά, σύντομα θα πέσει ξύλο), δεν αφήνει περιθώρια για μια αξιπρεπή προσπάθεια. Κρίμα, διοτί καίγονται οι εβδομαδιαίες σειρές η μια μετά την άλλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 12.03 Μην ελπίζετε τσάμπα. Όποιος και να μπει στο Καφέ τίποτα δεν θ αλλάξει. Ο κόσμος θέλει ριάλιτι. Τελεία. Και ο Ρουβάς να έμπαινε στο καφέ ως guest τίποτα δεν θα άλλαζε, πόσο μαλλον η Λουιζίδου.
    Εγώ ένα θα πω. Με τι μυαλό κάποιος σεναριογράφος θα κάτσει να γράψει ένα σήριαλ για το ελληνικό κοινό, όταν αυτό πλην τις μέλλισες δεν παρακολουθεί καμία άλλη σειρά, παρά μόνο τα μοντέλα και την μαγειρική, τα ριάλιτι δηλαδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κρίμα για το καφε είναι πολυ ωραιο
    Ειδικα το χθεσινό ήταν υπέροχο! Ατακα συγκίνηση και η Ζετα Δουκα έγραφε
    Φτανει πια με τα ριαλιτι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Για μένα ο αντ1 πρέπει να βάλει τις μέλισσες στις 10 και τα υπόλοιπα σήριαλ στις 11 είναι το μόνο πρόγραμμα που θα σταθεί καλά απέναντι στα ριάλιτι έστω και με μικρή πτώση και θα δίνει καλές πάσες στα σήριαλ μετά σε φριτεζα καφέ μην ψαρωνεις Άσε που στις 10 ο κόσμος που βλέπει τν είναι περισσότερος από τις 11

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 12:09: Χαχα ποιος χ... για τον Ρουβα;; Η ελλειψη της Χαρας (σε συνδυασμο παντα με τον τυφωνα masterchef) ειναι οι βασικοι λογοι της πτωσης. Ας βλεπει ο κοσμος οτι θελει, εμενα αν μου αρεσει το προγραμμα το βλεπω ας κανει και 5%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γιατί δεν βγαίνουν οι αθλητικές εκπομπές αύριο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 12:29: Αν και λιγο ασχετο με το θεμα, υποθετω επειδη αναβληθηκε η πρωτη αγωνιστικη των play off στο ποδοσφαιρο για το επομενο σαββατοκυριακο. Δεν θα εχει αγωνες αυτο το σκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 12.29 Γιατί αυτή την εβδομάδα δεν έχει ελληνικό πρωτάθλημα. Το επόμενο Σαββατοκύριακο πάλι μπάλα, με την έναρξη των play off.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Και υπόψιν, δεν έχει απέναντι ούτε 8 λέξεις, ούτε Έρωτας μετά που έχει η φριτέζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  16. Ο Πουμπουρας πάτος στα νούμερα, δηλώνει όπου σταθεί και βρεθεί έξπερτ στις φάρσες και ότι τις κάνει καλύτερα και από εξωτερικό. Πολύ έπαρση χωρίς περιεχόμενο.

    Του αξίζουν και χειρότερα νούμερα. Εδώ πάτωσε την υπερπαραγωγή nomads

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δυστυχως δεν φταιει μονο το μαστερ σεφ αλλα το καφε η ιστορια εχει παει αλλου κ δεν εχει ενδιαφερον και λειπουν και πολλοι χαρακτηρες... δυστυχως η νοσταλγια εγινε ξενερα.. και ο Ρωμας ειχε επαρση και την πληρωνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  18. Πάντως πλέον Θα μπορεί ο επόμενος σεναριογράφος που θα δοκιμάσει remake, να δηλώσει χαρούμενος που απέτυχε το remake του Καφέ της Χαράς



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δεν είπε ποτέ ο άνθρωπος ότι χάρηκε που πάτωσε το λογω τιμής απλά τον προετοίμασε για μια ενδεχόμενη αποτυχία. Έλεος. Ότι σας σερβίρουν τα πρωινάδικα τα χαβετε. Πολύ μεγάλη πτώση το καφε. Κρίμα πολύ στεναχωριέμαι για αυτο. Χθες το επεισόδιο ήταν τέλειο. Ο κόσμος βέβαια κάνει τις επιλογές του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Και ξαφνικά το καφέ έγινε φούσκα και έσκασε.
    Όσοι λέγαμε ότι το Καφέ είναι βαρετό και κουραστικό πέφτατε να μας φάτε.
    Έχει μεγάλο πρόβλημα και δεν φταίει το Μάστερ και το κάθε Μάστερ,η ιστορία και το σενάριο απλά πλέον δεν τραβάνε.
    Το κανάλι προβληματισμό έχει γιατί άλλα περίμενε και άλλα του ήρθαν.


    ΑπάντησηΔιαγραφή

  21. Δεν αντιλέγω, με αυτό το σκεπτικό του Ρωμα, οτι τον προετοίμασε για ενδεχόμενη αποτυχία, θα πει και ο επόμενος σεναριογράφος ότι χάρηκε με την αποτυχία του Καφέ της Χαράς.

    Πάντως τώρα που η αποτυχία του Καφέ είναι γεγονός και όχι ένα ενδεχόμενο, θα νιώθει χαρούμενος που προετοιμαστηκε ο Ρώμας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μεγα φαουλ να μπει η ζετα δουκα.Δεν κολλαει καθολου στο σεναριο και σου δινει εντυπωση οτι δεν βλεπεις καφε της χαρας αλλα καποια αλλη σειρα.Πρεπει να επιστρεψει η λουιζιδου επειγοντως και να παρει ποδι η ζετα δουκα.Αλλιως τα νουμερα θα συνεχισουν να πεφτουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Στο σταρ γελάνε και τα μουστάκια τους. Στον αντ1 ρίχνουν πολύ κλάααααμα. Το MC είναι η μεγαλύτερη επιτυχία της σεζόν, σαρώνει τα πάντα απέναντί του (μόνο οι μέλισσες κρατιούνται όρθιες χάρη στο 20λεπτο διαφημιστικό διάλειμμα του σταρ οπότε ανεβάζει στροφές και τον μέσο όρο τους). Το καφέ της χαράς είναι η μεγαλύτερη πατάτα της σεζόν, ξεκίνησε με 40 και σε 5-6 επεισόδια και μετά την είσοδο του MC στον ανταγωνισμό της Παρασκευής δεν κάνει ούτε τα μισά, κάνει πολύ κάτω από 20.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Δε φταίει η Δούκα φίλε μου η Δούκα έδωσε και μια πνοή ότι κάτι γίνεται. Φταίει το έργο που δεν έχει καθόλου πλοκή και οι χαρακτήρες απλά μαλώνουν. Και κάποιοι από αυτούς δεν έχουν και συνέπεια έστω και μικρή με το παρελθόν τους. Συν ότι έχεις ένα γερό χαρτί τους συμπέθερους και τους έχεις απλά για να γεμίσεις χώρο με κανένα καυγά. Ούτε σενάριο ούτε τίποτα. Μου φαίνεται ο κύριος Ρώμας και η κυρία Χατζησοφια δε φρόντισαν την ιστορία καθόλου όπως έλεγαν. Επισης ερωτήματα όπως ποιος εκαψε το καφέ ποιος είναι ο μεγάλος του Σταύρακα όχι μόνο δεν εξελίσσονται ώστε να έχουμε αγωνία αλλά τα έχουμε ξεχάσει. Εγώ συνεχίζω να το βλέπω με χαρά πάντα γιατί ήταν η αγαπημένη μου σειρά αλλά υπάρχει μεγάλο πρόβλημα καταλαβαίνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ούτε σε μένα αρέσει η Δούκα. Τη θεωρώ "ξένο σώμα" στη σειρά και σιγά το ταλέντο, την βαρέθηκα από το πρώτο λεπτό. Είμαι φαν του Ρώμα, σε γενικές γραμμές μου αρέσει το νέο καφέ αλλά τώρα τελευταία το βαριέμαι. Περιμένω και εγώ την είσοδο των Λουιζίδου και Μουτίδου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Κατά την άποψη μου, το Καφέ έχει παρωχημένο και παλιακό χιούμορ με επαναλαμβανόμενα μοτίβα σκηνών (κόντρες, φωνές, μηδενική πλοκή). Δε νομίζω ότι αξίζει μεγαλύτερα νούμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Δεν νομιζω οτι φταινε τα reality.Φταιει οτι η πλοκή δεν τραβαει,αναμενονενη και φυσικα το οτι μπηκε η Δουκα ηταν μεγαλο φαουλ,επρεπε να ηταν κανονικα η Λουιζιδου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Το καφέ θα πέσει κι άλλο γιατί δεν έχει ενδιαφέρον και δεν θυμίζει σε τίποτα το παλιό, όχι (μόνο) γιατί σαρώνει το μαστερ σεφ. Με τους νέους ήρωες και τις νέες ιστορίες, δεν είναι αυτό που ξέραμε. Είναι μια άλλη σειρά που ούτε γέλιο βγάζει ούτε τίποτα. Έκανε νούμερα στην αρχή γιατί δεν υπήρχε κάτι άλλο απέναντι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Παιδια δεν πιστευω οτι η Δουκα θεωρειται καλή ηθοποιος.Τωρα αν σας αρεσει εσας τι να πω...Πάντως και να σας αρεσει,δεν νομιζω να υπαρχει λογικος ανθρωπος που δεν θα προτιμησει τη Λουιζιδου απο τη Δουκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Εγώ πιστεύω ότι το καφέ πρέπει να αλλάξει ώρα και να πάει 20:45 για να ξεκινάει ένα τέταρτο γρηγορότερα από το αίσχος(master chef) του star και να μπει η σύντομα η Λοιζιδου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Σεναριακά το καφέ μιμείται το παλιό: Ρωμαίο και Ιουλιέτα θα ανεβαζε ο Καραμιχος; Μιούζικαλ η Δουκα, η οποία ούτε σε μένα άρεσε νομίζω χειρότερη δεν θυμάμαι να την έχω δει αλλου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. 45% είχε κάνει μέσο όρο η πρεμιέρα του νέου ''Καφέ''. Πλέον μιλάμε ότι έχει πέσει οχι στο μισό (μακάρι να ηταν τόσο) αλλά στο 1/3 της τηλεθέασης της πρεμιέρας! Ήμουν από αυτούς που δεν βιάστηκαν να πανηγυρίσουν στις αρχές γιατί θυμόμουν ότι και το ''Λόγω τιμής'' είχε χτυπήσει μέχρι και 30αρι σε τέταρτο στην πρεμιέρα του και μετα σταδιακά έπεσε κι αυτό στο 1/3 της αρχικής του τηλεθέασης.

    Δεν μπορώ να βλέπω όμως και δικαιολογίες για τους ''κακούς'' τηλεθεατές που βλέπουν ριάλιτι. Για ποιο λόγο να δουν μια μέτρια μυθοπλασία??? Με το ζόρι? Το χθεσινό επεισόδιο του ''Καφέ'' ήταν μακράν το χειρότερο από τα 10 καινούργια που έχουμε δει μέχρι στιγμής. Δεν θύμισε ούτε ένα λεπτό το ''Καφέ'' που αγαπήσαμε. Όπως έγραψα και την προηγούμενη εβδομάδα σαν να βλέπεις μια οποιαδήποτε ανώδυνη κωμωδιούλα του σήμερα που απλά υπάρχουν και κάποιοι από τους ηθοποιούς του ''Καφέ''.

    Οι καινούργιοι ρόλοι είναι μετριότατοι και δεν μπορούν να συγκριθούν με τους ορίτζιναλ, η Ζέτα Δούκα και σαν χαρακτήρας αλλα και σαν ρόλος είναι εντελώς φλατ, άνευρη, άοσμη, άγευστη. Επίσης η αίσθηση ότι αυτοί οι άνθρωποι ζουν σε κάποιο γραφικό χωριό έχει χαθεί σχεδόν εντελώς. Λες και μένουν στα ΒΠ την Αθηνών μοιάζει.

    Κρίμα γιατί είναι μία από τις top σειρές της δεκαετίας του 2000 και αυτό που βλέπουμε απλά την αδικεί. Ο Ρώμας ξεκάθαρα υπερεκτίμησε τις δυνάμεις του όταν έλεγε ''εχουμε ενα ΤΟΣΟ καλό σενάριο που το αν θα είναι η Ρενια σε ολα τα επεισόδια είναι δευτερεύον'' κτλ. Προσωπικά θα το βλέπω μέσω web απλά γιατί έβλεπα και το παλιό και δεν θελω να το αφήσω αλλά καταλαβαίνω απόλυτα και όσους με ευκολία το άφησαν. Ειδικά με δεδομένο ότι η Ρένια αργεί ακόμα να επιστρέψει και η Μουτίδου παει μαλλον για του χρόνου (τεράστια fail κι αυτα των σεναριογράφων).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  33. Συζητήσεις γίνονται να πάει για του χρόνου αλλά δεν το βλέπω. ..Βέβαια εδώ έδωσαν πέρυσι πράσινο φως για το μην ψαρώνεις...αν πάρουν επιδότηση το βλέπουν μόνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Εγώ θα ήθελα και τα παιδιά από το σάιτ να μας πουν τη γνώμη τους σε κάποια στήλη τους. Αν βλέπουν βέβαια τη σειρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Τα παιδιά από το σάιτ θα βρουν δικαιολογίες να πουν γιατί δεν πάει καλά και πως φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από τον αντ1.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. τριωρο προγραμμα το star ξεκατινιασματος με δοσεις μαγειρεματος. Το καφε της χαρας μια χαρα προσπαθεια ειναι για sequel. Το master chef ειναι ενα ριαλιτι μην αρνειστε οι τηλεθεατες του την αναγκη σας να δειτε ξεκατιναζ. προτιμω να κατσω να δω επαναληψεις μεγκα παρα να κατσω να δω ενα τριωρο προγραμμα με ξεκατινιασμα και να λεω οτι δν εχει τπτ αλλο. Το νουμερα τηλεθεασης του ριαλιτι και του masterchef και του gntm και του survivor δειχνουν ποσο ψοφαει το ελληνικο κοινο για ξεκατιναζ. Ερχεται και το big brother μην ξεχασετε να το δειτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !