Δείτε τα νούμερα τηλεθέασης στο Prime time.

10

Συνεχίζεται η μάχη ανάμεσα στο PRIME TIME των καναλιών ...Αναλυτικά για τα νούμερα στο δυναμικό κοινό 18-54 για χθες 13/3/2020:
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

MASTERCHEF 38,1
ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΟΣ 10,0
ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ 13,4
BEST FRIEND S FEAR 12,8
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ ΣΚΑΙ 10,2
ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ 13,2
ΣΤΟ ΠΑΡΑ 5 (Ε) 10,4
50 50 5,6
ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ MEGA 11.1
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟ OPEN 4.7
CRIMINAL MINDS 6.3
CRIMINAL MINDS 8,7

*ΜΗ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

10Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Κάκιστο ποσοστό για το καφέ της χαράς. Κρίμα. Το χθεσινό επεισόδιο δεν άξιζε τόσο χαμηλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το καφε της χαρας θα πέσει και αλλο... δεν βλεπετε πραγματικα κρίμα γιατι θα την θυμομαστε ετσι και οχι στις δόξες της, του αλφα τα νουμερα που ειναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το καφε της χαρας επεσε παρα πολύ... και οχι για την πτωση δε φταίει η επικαιρότητα για τον ιο απλά δεν τραβαει το σικουελ και είναι πολύ κακο. Αλλιώς θα στεκοταν στον ανταγωνισμο οπως η σειρά αγριες μελισσες. Είναι η σειρα στο στυλ πετα την φριτεζα και μην ψαρωνεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ολα επεσαν ο πλουσιος ανεβηκε χαχαχα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κάθε Παρασκευή το καφέ χάνει και 2 μονάδες πόσο ακόμη θα πέσει; Η Λουιζίδου ποτέ μπαίνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το καφέ της παρηγοριάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ε ενταξει νομιζω πιο χαμηλα δεν γινεται για το καφε της Χαρας,το χθεσινο επεισοδιο ειχε ενδιαφερον μονο στη τελευταια σκηνη αλλα οι γκαριδες του Ποπωτα,της Σταυρουλας και της Χαιδως δεν αντεχονταν σε εκαναν να αλλαξεις καναλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και εγώ που ξεκίνησα να βλέπω εχθές το Καφέ της Χαράς βαρέθηκα. Νομίζω ότι έχει αργή εξέλιξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρε παιδια ξεκολληστε λιγο...το καφε της Χαρας ηταν ανεκαθεν μια πολυ καλη σειρα με 50 κ 60αρια μην τ ξεχναμε και μονο π εχει επιστρεψει μετα απο τοσα χρονια με το 95% των ιδιων ηθοποιων αυτο λεει πολλα!!!Τ οτι δεν κανει τα ιδια νουμερα η οχι κ τοσο καλα δρν επεται οτι πρεπει να πεσουμε να την φαμε...ειναι και παλι το ιδιο καλη...απεναντι απο υο μαστερ σεφ τι περιμενετε να κανει ε;;;εγω προσωπικα βλεπω και τα δυο το μαστερ σεφ στην ωρα του και μετα στο web το καφε...ριναι η μοναδικη φετινη σειρα απο ολες π υπαρχουν φετος π κρατιεται πολυ αξιοπρεπεστατα...οι αλλες κανουν 10% κ οι κακιστες 5-6%...τι να κανουμε τωρα...επισης το λογω τιμης π επεστρεψε εκανε μ τα χιλια ζορια 8% πολυ χαλια...το καφε της Χαρας εχει ακομα την αυρα του νταξει εχουν περασει τοσα χρονια μπορει το σεναριο να ναι αργο αλλα ειναι παρα πολυ καλη σειρα!!!οι μελισσες ειναι φρεσκες δε θα πεσουνε ποτε κατω απο 25% και δν παιζουν παντα την ιδια ωρα με το μαστερ σεφ...Το καφε της Χαρας δυστυχως και ν αλλαξει ωρα δεν μπορεσει πολλα μονο αν δν ειναι απεναντι απο τ μαστερ σεφ αρα π να μπει 11 η ωρα δε γινεται η 8;;;σαββατοκυριακο ε μμ μονο αν εμπαινε σαββατο στις 9 παρα...τωρα απ του χρονου π θα μπει κ δασκαλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. τα καινούργια επεισόδια από το καφέ της χαράς δεν έχουν καμία σχέση με τα παλιά.τόσο σεναριακά όσο και αισθητικά.όχι ότι και τα παλιά επεισόδια ήταν κανένα αριστούργημα αλλά τουλάχιστον πριν 15 χρόνια βλέπονταν η σειρά έτσι για να περάσει η ώρα.
    εγώ πριν ξεκινήσουν τα φετινά περίμενα η σειρά να σταθεί ισάξια των περιστάσεων και αντάξια με την εικόνα που άφησε στην τηλεόραση.
    τα πρώτα αρνητικά δείγματα γραφής ήρθαν με τον ερχομό των πρώτων τρέιλερ πριν την πρεμιέρα αλλά και πάλι κάποιος δεν μπορεί να βγάλει απόλυτα συμπεράσματα από τα τρέιλερ.
    η αρνητική εντύπωση ήρθε με την προβολή του 1ου επεισοδίου από τα καινούρια.
    η ουσιαστική απογοήτευση ήρθε όταν παρακολούθησα το 2ο επεισόδιο.έκτοτε είδα μόνο κάποιες αποσπασματικές σκηνές καθώς και ολόκληρο το χθεσινό και μόνο από περιέργεια.το χθεσινό δεν χωνεύονταν με τίποτα ειλικρινά.ακόμα και τα πρώτα 2 επεισόδια μπροστά του έμοιαζαν οτί αξίζουν για βραβεία νόμπελ.
    Γενικά κρίμα για σειρά όταν τα σίκουελ τους χαλάνε κατακόρυφα την ποιότητα τους σε σχέση με το αρχικό.ισχύει για όλες τις σειρές(πχ 50-50)
    το λόγω τιμής αν και καταποντίστηκαν τα νούμερα του παρόλα αυτά διατήρησαν αρκετά την ποιότητα τους σε σύγκριση όπως πριν 20 χρόνια.

    υγ:παράξενο για το πως θα διαμορφωθούν οι τηλεθεάσεις των προγραμμάτων με τον ερχομό του big brother από αύριο το βράδυ.Αν λογαριάσω την τηλεθέαση του masterchef που όντως πέρα από μαγειρική έχει έντονο το στοιχείο του θεάματος υπολογίζω πως θα σκίσει ιδιαίτερα αύριο στην πρεμιέρα.Για να δούμε λοιπόν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !