Δείτε τα νούμερα τηλεθέασης στο Prime time.

19
Συνεχίζεται η μάχη ανάμεσα στο PRIME TIME των καναλιών ...Αναλυτικά για τα νούμερα στο δυναμικό κοινό 18-54 για χθες 10/3/2020:
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

MASTERCHEF 36,1
ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΟΣ 8.9
ΠΕΤΑ ΤΗ ΦΡΙΤΕΖΑ 9.6
ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ 25.4
ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ 10.3
ΕΡΩΤΑΣ ΜΕΤΑ 7,6
ΒΕΡΣΑΛΛΙΕΣ 2,3
8 ΛΕΞΕΙΣ 10,6
10 ΕΡΤ1 1,5
ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ (Ε) 7,3
50 50 (Ε) 6,2
ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ (Ε)  4,0


*ΜΗ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

19Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Η φριτέζα κάτω από δέκα και συνεχίζει ενώ η γυναίκα χωρίς όνομα κάνει καλύτερη τηλεθέαση έχει μεγαλύτερη ακροαματικότητα και δεν θα έχει τρίτη χρόνια...παράξενο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τις μοναδες που ειχε η φριτεζα πλουσιος τις βουτηξε το μεγκα..ξεκαθαρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. masterchef μόνο όλα τα άλλα παίζουν με τη νοημοσύνη μας επιτέλους βλέπουμε κάτι διαφορετικό και ποιοτικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάντως η φριτεζα αδικείται έχει έξυπνο χιούμορ και το καστ είναι ένας και ένας τα μονοψήφια δεν τα αξίζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. οι 8 λέξεις τι θα κάνουν αν του χρόνου ant1 και mega βάλουν δυνατές σειρές στη ζώνη των 9;;;γιατί τώρα που η συγκεκριμένη ζώνη κάνει μονοψήφια εκείνες τα γλιτώνουν οριακά...
    η πορεία της(στα νεανικά)είναι ακριβώς ίδια με το Έρωτας Μετά(του οποίου στα social και στο web του κάνουν τεμενάδες)...
    Το ξέρω ότι πάνε ένα τσικ καλύτερα αλλά και γενικά το ο σκαι πάει ένα τσικ καλύτερα από τον Αλφα οπότε θα μπορούσαμε να πούμε ότι τα ποσοστά αναλογικά είναι ίδια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 11.51 Συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. Μια κωμωδία που έχει ακόμα πάρα πολλά να δώσει , με μια δραματική σειρά, καλή θα έλεγα, η οποία όμως μετά απο 2 χρόνια φαίνεται ότι δεν έχει άλλο.. Και δεν αναφέρομαι στα νούμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 12:12 Δεν είμαι σίγουρος τι άλλο μπορεί να δώσει η φριτέζα ενώ η γυναίκα με αλλαγή σεναρίου και καστ πάει άνετα τρίτη σεζόν! Έιναι μέσα στις τοπ 3 σειρές του ant1 έχει δικό της κοινό που στηρίζει τη σειρά επίσης πάει πολύ καλά και στο web tv καθώς και άλφα κύπρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τις τελευταίες μέρες έχουν πέσει οι αγριες μελισσες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  9. Μονο ο παπάς μένει να μπλεχτεί σε τρίο, στις Μέλισσες για να ολοκληρωθεί το απέραντο κρεββάτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Υπάρχει μία προσπάθεια να περιβληθούν με ποιότητα οι Άγριες Μέλισσες, ενώ στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα σαπούνι με καλή παραγωγή και καλή εικόνα. Προκειμένου να καλύψουν 4 μέρες, έχουν μπλέξει όλους με όλους σε ένα ατέρμονο γαϊτανάκι με σκοτωμούς, απειλές, ίντριγκες, έρωτες, πολιτικά παιχνίδια τοπικού βεληνεκούς και θέλουν να μας πείσουν για το επίπεδο του σεναρίου..ευχαριστώ αλλά δε θα πάρω πλέον..κάποτε το έβλεπα, αλλά το θεωρώ σαχλό πλέον. Τα ίδια τεκταινόμενα, όπως κάθε σαπουνόπερα, σε σκηνικό άλλης εποχής. Αυτό που με πειράζει, εν ολίγοις είναι ότι θέλεις να πλασαριστείς ως "ποιότητα", γιατί τουλάχιστον στην αρχή αυτό επιδίωκαν, ενώ στην πραγματικότητα είσαι "πχιοτητα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν καταλαβαίνω γιατί έχεις συνδέσει την έννοια της soap opera με κάτι αρνητικό. Μια χαρά είναι η σειρά και έχει στοιχεία σαπουνόπερας. Ποιοτική σαν δουλειά είναι κακά τα ψεμματα. Και οι ερμηνείες τα σκηνικά το μοντάζ και το σενάριο είναι πολύ καλα. Δεν είναι πρόχειρο. Δηλαδή κάπου μην τρελαθουμε. Και όλα αυτά οι ίντριγκες τα τρίγωνα κτλ που λες καταλαβαίνω ότι σοκάρουν αλλά πίστεψέ με πολύ χειρότερα γίνονταν τότε και πολύ χειρότερα σήμερα. Ξέρεις πόσες δίνανε τα μωρά τους και τα παρατούσαν? Πόσοι πήγαιναν με πόσους και κατά τα άλλα το παίζανε αξιότιμοι πολίτες? Μια χαρά είναι οι άγριες μέλισσες. Αλλά υπάρχουν λογιών λογιών σαπούνια. Αυτό είναι ποιοτικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πάντως σκίζει το μάστερ σεφ και ούτε που θυμάμαι σε ποια σεζόν του. Αν μη τι άλλο ένα μπράβο στην παραγωγή του σταρ. Εξαιρετικοί. Οι παίκτες με συγχωρείτε είναι τραγικοί χαχαχχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Είναι λάθος να προσπαθούμε να συγκρίνουμε απογευματινές σειρές με βραδυνές. Τα ποσοστά που βλέπουμε για κάθε εκπομπή είναι επί των ανοιχτών δεκτών και όχι του γενικού συνόλου του πληθυσμού (αν κάνω λάθος παρακαλώ διορθώστε με κ. Πασχαλίδη). Το απόγευμα είναι λογικό ο αριθμός των τηλεθεατών να είναι κατά πολύ μικρότερος από το βράδυ. Δλδ το απόγευμα αν βλέπουν πχ 1εκ κόσμος τηλεόραση το 15% της γυναίκας μεταφράζεται σε 150χιλ. θεατές. Το βράδυ αν βλέπουν πχ 5εκ. κόσμος το 10% της Φριτέζας μεταφράζεται σε 500χιλ θεατές. Τα νούμερα είναι κατά προσέγγιση δεν έχω κάποια στοιχεία στα χέρια μου. Οπότε είναι άκυρο κατά την γνώμη μου όλο αυτό που βλέπω τόσες μέρες να λέτε εδώ γιατί να κοπεί το ένα και όχι το άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ποιοτικό είναι αυτό,από το οποίο σου μένει κάτι. Ναι καλοί ηθοποιοί,δεν αντιλέγω,αλλά σε τι ακριβώς σε πάει ένα βήμα παρακάτω το να ξέρεις ποιος το κάνει με ποιον; Φυσικά και είναι η επιτυχία της σεζόν,αλλά μην τρελαθουμε ρε παιδιά. Και το μάστερ σεφ είναι παραγωγαρα,δεν το λες όμως και ποιοτικό πρόγραμμα.
    Οι μέλισσες, εφόσον υπάρχουν ιδέες για το σενάριο, μπορούν να συνεχίσουν για χρόνια,είναι τεράστια η δυναμική τους. Απλά να μην τις θεωρούμε και εκπαιδευτική τηλεόραση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. παιζει να ειναι η πρωτη φορα που σηριαλ με μονοψηφια παει 3η σεζον?τοση ελλειψη ιδεων υπαρχει πια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μίλησε κανείς για εκπαίδευση ? Μίλησα για ποιότητα όσον αφορά το σενάριο το παίξιμο το μοντάζ και την εικόνα. Φίλε μου λυπάμαι αλλά η τηλεόραση δε θα σε εκπαιδεύσει αλλά θα σε ψυχαγωγήσει η θα σε διασκεδάσει. Ακόμα και το κόκκινο ποτάμι που λένε κάποιοι ότι είναι ιστορία μια χαρά έχει μέσα και τον έρωτα και τις ίντριγκες. Δεν περίμενα από μια σειρά να με μορφώσει. Κακώς συνδυάζεις την ποιότητα της τηλεόρασης με την εκπαίδευση. Η εκπαίδευση καλώς η κακώς δεν προέρχεται από την τιβι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μηπως να το ξανασκευτουν για την 3η χρονια της φριτεζας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Steve συγνώμη εκ των προτέρων αλλά θωερώ ότι κάνεις λάθος όσον αφορά τα είδη τηλεόρασης.
    Εκτός αν βλέπεις μόνο τα ελεύθερα ιδιωτικά κανάλια οπότε δεν έχεις σφαιρική άποψη για όλα τα κανάλια.
    Η τηλεόραση έχει και εκπαιδευτικό ρόλο και υπάρχουν και αντίστοιχα συνδρομητικά κανάλια με το ανάλογο θεματικό περιεχόμενο.
    Ναι το cosmote history θα με εκπαιδεύσει.
    Οι Άγριες Μέλισσες είναι μια προσεγμένη ερωτική σειρά, αυτή είναι η αλήθεια αλλά μέχρι εκεί.
    Οι εικόνες είναι εκπαιδευτική τηλεόραση γιατί γνωρίζεις άλλες χώρες και πολιτισμούς.
    Η μηχανή του χρόνου επίσης είναι εκπαιδευτική τηλεόραση.
    Βασικά τίποτα στην ιδιωτική τηλεόραση στη prime time δεν είναι εκπαιδευτικού περιεχομένου, δεν έχουν σκοπό να μας εκπαιδεύσουν αλλά να βγάλουν εμπορικό πρόγραμμα για να βγάλουν λεφτά.
    Απλά είναι τα πράγματα, δεν καταλαβαίνω πως είναι δυνατόν να νομίζει κάποιος ότι αν βλέπει τηλεόραση σε ιδιωτικό κανάλι στη prime time ότι βλέπει τίποτα άλλο από κάτι για να περάσει η ώρα του ευχάριστα.
    Νομίζω ότι πρώτα από όλα κοροϊδεύει τον εαυτό του, γι' αυτό τη συζήτηση περί ποιότητας σε εμπορικά πρόγραμματα τη θεωρώ ανούσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 8:08 λεμε το ίδιο πράγμα με άλλα λόγια φίλε μου. Συμφωνώ απόλυτα. Μιλώ για την ελληνική τηλεόραση έτσι όπως είναι τώρα. Για αυτό και τόνισα ότι ποιότητα δε θεωρώ από τη σκοπιά της εκπαίδευσης αλλά μιας άρτιας παραγωγής.κατα τα άλλα έχεις δίκιο. Δεν έχουν όλοι όμως συνδρομητικη. Για τη μηχανή του χρόνου και τις εικόνες θα συμφωνήσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !