Εξέλιξη: Το OPEN εξετάζει να ξαναβγάλει την Καινούργιου στον αέρα

6

Οι σκέψεις πολλές . Μένει να δούμε και την πράξη. Μαθαίνω ότι το Open σκέφτεται να επιστετεύσει την Κατερίνα στο πρόγραμμά του από τη Δευτέρα αλλά με αυστηρά μέτρα ασφαλείας όσον αφορά τα άτομα που θα είναι στο πλατό. Δε ξέρω πόσο πρακτικό είναι αυτό μιας και απαγορεύεται να υπάρχουν στο πλατό πάνω από δέκα άτομα. Η απόφαση το μόνο σίγουρο είναι ότι θα παρθεί μέχρι την Παρασκευή. 

Ο πανικός στα κανάλια πλέον είναι μεγάλος μιας και έχει χαθεί η διαφήμιση αλλά και η δυναμική στην τηλεθέαση αφού γερά χαρτιά έχουν μείνει εκτός μάχης .

ΑΠΟ: Newspistol

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Έλεος. Δεν καταλαβαίνουν ότι μένουμε όλοι σπίτι;; Πόσο πιο απλά πρέπει να το πούμε;; Πρέπει να τους δέσουμε μήπως;;; Τι να πω.
    Και μην μου πει κανείς για τις ενημερωτικές εκπομπές που βγαίνουν, γιατί αυτοί βγαίνουν μόνο για να μας ενημερώσουν για τις εξελίξεις του κορονοιού ,σε πάρα πολύ αυστηρά πλαίσια και με την χρήση skype στις περισσότερες συνδέσεις. Ρισκάρουν την ζωή τους για εμάς παρόλα αυτά γιατί και πάλι δεν είναι εντελώς προστατευμένοι και τους ευχαριστούμε για τον αγώνα που δίνουνε να μας κρατάνε ενήμερους. Η ψυχαγωγία, τα σήριαλ και λοιπά προγράμματα δεν έχουν θέση τώρα στην τηλεόραση. Πρέπει όσο πιο πολύ να προστατεύσουμε όλους αυτούς τους ανθρώπους και όχι να τους αφήνουμε να ρισκάρουνε την υγεία τους, για να ψυχαγωηθούμε εμείς. Όποιος θέλει να ψυχαγωγηθεί μπορεί να δει ταινία, διαδίκτυο και πολλά άλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ισχύει το ίδιο και για τα Άλφα- Στάρ που συνεχίζουν να βγαίνουν εκπομπές στον αέρα κανονικά; Έχουν δηλαδή λιγότερα από δέκα άτομα στο πλατό; Μήπως τελικά δεν τους ενδιαφέρει τόσο η υγεία των ανθρώπων αλλά τα νούμερα τηλεθέασης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όσο λιγότερες ζωντανές εκπομπές αυτή τη στιγμή στον αέρα τόσο το καλύτερο για τους εργαζόμενους και για όλους μας. Υπάρχουν ακόμα αρκετοί εκεί έξω που δεν έχουν καταλάβει ότι ο ιός μεταδίδεται πολύ γρήγορα. Προσπαθούμε να πείσουμε τους γέροντες να μείνουν μέσα και να μη βγουν να καθίσουν στο παγκάκι της πλατείας με άλλους και αυτοί θέλουν τώρα να βγάλουν την Καινούριου και τα Διλήμματα! Και οι Κουκου και η Μενεγάκη κανονικά πρέπει να σταματήσουν. Οι ενημερωτικές δεν μπορούν λόγω της κατάστασης αλλά ποιος νοιάζεται τώρα για τα κουτσομπολιά, τα ζώδια, τη μαγειρική και τα διλήμματα του Μάλλη και της Καινούριου;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κωστή έχουν κόψει τα κανάλια τις ζωντανές εκπομπές; Για δες λίγο καλύτερα τι παίζει στη τηλεόραση σου. Όλα τα κανάλια είναι γεμάτα με ενημερωτικές εκπομπές για τον ιό από το πρωί μέχρι το βράδυ. Όλες οι ενημερωτικές εκπομπές τι είναι; Δεν είναι ζωντανές; Εκεί τι νομίζεις ότι δουλεύουν; Ρομπότ; Για να μη δουλευόμαστε μεταξύ μας οι ψυχαγωγικές εκπομπές που σταμάτησαν σταμάτησαν γιατί υπήρχε θέμα με κρούσμα στα στούντιο που γυρίζονται ή το χρησιμοποιούν για δικαιολογία τα κανάλια γιατί έχει πέσει η διαφήμιση λόγω του ιού και δεν καλύπτεται για την ώρα το κόστος τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλε Κωστή σωστά εν μέρη αυτά που λες αλλά όλοι μας Τώρα που είμαστε σπίτι χρειαζόμαστε περισσότερο ψυχαγωγία από ότι ενημέρωση!Δυστυχώς τα κανάλια δεν σκέφτηκαν τους ανθρώπους τους άλλα τα διαφημιστικά έσοδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγώ πάλι δεν βρίσκω σωστά αυτά ούτε εν μέρει. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει τα κανάλια να έχουν 15 ώρες την ημέρα ζωντανές εκπομπές και ειδήσεις για τον ιό. Και να το βρίσκει λογικό αυτό, να εργάζεται κόσμος στις εκπομπές αυτές για ποιο λόγο; Τι ακριβώς χρειάζονται 10 ώρες την ημέρα συζητήσεις που αναμασάνε τα ίδια και τα ίδια για τον ιό συν τα δελτία ειδήσεων; Τίποτα δεν προσφέρουν, 2-3 δελτία την ημέρα είναι αρκετά για την ενημέρωση του κόσμου. Όσο λογικό είναι να εργάζεται κόσμος στις εκπομπές αυτές άλλο τόσο λογικό είναι να βγει και μια ζωντανή εκπομπή με άλλου είδους περιεχόμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !