O ALPHA και οι πρωτιές του ...

4

Για 11ο συνεχόμενο Σαββατοκύριακο, οι τηλεθεατές έδειξαν την προτίμησή τους στο πρόγραμμα του τηλεοπτικού σταθμού, χαρίζοντάς του την πρώτη θέση στην τηλεθέαση στο δυναμικό κοινό.

Αναλυτικά, ήδη από την Παρασκευή το βράδυ, η Αγγελική Νικολούλη συνέχισε να κρατά τα πρωτεία, αφού το «Φως στο τούνελ» σημείωσε 15,5% στο δυναμικό κοινό. Ο ανταγωνισμός έμεινε πίσω και στη ζώνη προβολής του συγκεκριμένου προγράμματος με περισσότερες από 7 μονάδες διαφορά (STAR 12.6%, ANTENNA 11.8%, ΣΚΑΪ 8%, MEGA 7.2%, OPEN 5.9%).

Tο Σαββατοκύριακο ξεκίνησε δυναμικά με τον Νίκο Μάνεση να φτάνει το 27% στο δυναμικό κοινό το Σάββατο. Την Κυριακή άγγιξε το 31% στο δυναμικό κοινό  ενώ αναδείχθηκε και slot winner και τις δύο μέρες προβολής της εκπομπής του. Κατά μέσο όρο 1.825.000 τηλεθεατές παρακολούθησαν έστω και για 1’ στις 7 Μαρτίου το «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση», ενώ αντίστοιχα στις 8 Μαρτίου, 2.090.000 τηλεθεατές έδειξαν έστω και για 1’ το ενδιαφέρον τους στον Νίκο Μάνεση. 

Το «Καλύτερα δε γίνεται» παίρνει τη σκυτάλη και κρατά υψηλά τα ποσοστά της τηλεθέασης με 18.3% το Σάββατο και 14.3% την Κυριακή, με πρωτιά στη ζώνη προβολής της εκπομπής. Η Ναταλία Γερμανού και η παρέα της, κράτησαν συντροφιά σε τουλάχιστον 1.878.000 τηλεθεατές κατά μέσο όρο το Σαββατοκύριακο. 

Οι τηλεθεατές έδειξαν την προτίμησή τους στον αγαπημένο τους μάγειρα,Άκη Πετρετζίκη, και το «Akis’ Food Tour», χαρίζοντάς του 18.4% στο δυναμικό κοινό. Πάνω από 1.5 εκατομμύριο τηλεθεατές ταξίδεψαν μαζί με τον Άκη Πετρετζίκη και τις γεύσεις του στα Καλάβρυτα, την Κυριακή 8 Μαρτίου.


Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ευτυχώς που υπάρχουν τα σαβκα που είναι σταθερά πρώτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ολα τα καναλια, πρωτοι ειναι. Τι να πεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πανηγυρίζουν το 14,3% της Γερμανού την Κυριακή ενώ η Νικολούλη με 15,5% είχε λένε διαφορά παραπάνω από 7 μονάδες! Μόνο που η διαφορά είναι 2,9 μονάδες αφού το ΣΤΑΡ είχε 12,6% !

    δελτια τυπου για κλαματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Περιμένω το τέλος της σεζόν για να βγουν τα δελτία τύπου των καναλιών με τις συνολικές πρωτιές. Θα γελάσουμε πολύ 🤣🤣🤣

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !