MEGA: Τα σχέδια για τις σειρές που θέλει να βγάλει τη νέα σεζόν

0

To ΜΕGA επανήλθε, μετά από το ''μαύρο'' της 28ης Οκτωβρίου 2018.Το κανάλι είναι στον αέρα με ένα πρόγραμμα περισσότερο πιλοτικό και σίγουρα ''πρόχειρο'', καθώς τις πτυχές του το κανάλι θα τις ξεδιπλώσει από τη νέα σεζόν.Φυσικά, στο MEGA ήδη εξετάζουν σίριαλ .

Οι ιθύνοντες του καναλιού έχουν,σύμφωνα με τη Real Life και τη Ναταλία Ανδρικοπούλου, στον σχεδιασμό του καναλιού πέντε σειρές για τη νέα σεζόν, και η μία εξ αυτών αφορά τη μεταφορά του μυθιστορήματος, ''Τα μυστικά του Βάλτου'', της Πηνελόπης Δέλτα, και οι επαφές για την συμφωνία είναι σε καλό δρόμο .Στόχος των ανθρώπων του καναλιού είναι να ζητήσουν την υπαγωγή της στο πρόγραμμα ενίσχυσης του ΕΚΟΜΕ, όπου έχουν ενταχθεί κι άλλα σίριαλ (π.χ. ''Άγριες Μέλισσες'').

Ακόμη, το ρεπορτάζ που δημοσιεύει η Real Life, αναφέρει πως, το κόστος μίας εβδομαδιαίας σειράς έχει προβληματίσει τους ανθρώπους του σταθμού. Τέλος, οι επικεφαλής και αρμόδιοι ,όπως ο Γιώργος Καπουτζίδης, έχουν στα σκαριά ,όπως σημειώθηκε, πέντε σειρές, όμως, η μία εξ αυτών θα είναι καθημερινή.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !