Δείτε αναλυτικά τους μέσους όρους των καναλιών για χθες Δευτέρα 9/3/2020

Πώς διαμορφώθηκαν οι μέσοι όροι των καναλιών εθνικής εμβέλειας για την Δευτέρα 9/3/2020;
ΚΑΝΑΛΙ - 18/54

STAR 22,4
ANT1 15,8
ALPHA 10,4
ΣΚΑΙ 12,5
ΟPEN 5,7
MEGA 5,7
ΜΑΚ 2,4
ΕΡΤ1 3,1

ΠΗΓΗ: AGB Nielsen Media Reserch

Δημοσίευση σχολίου

7 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σαρωνει το star.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο αντ1 εχει μεινει χιλιομετρα πισω κατι πρεπει να κανει
Ο χρήστης Unknown είπε…
Ας μην είχε τα ριάλιτι και θα βλέπαμε τι νούμερα θα έκανε. Δηλαδή σαν τι πρέπει να κάνει ο Αντ1 και τα άλλα κανάλια αφού έχουν πέσει όλοι με τα μούτρα στα ριάλιτι; Σαν τι θα μπορούσαν να βάλουν; Άλλα ριάλιτι; Αυτό ζητάει το κοινό; Επίπεδο δάπεδο; Ευτυχώς που υπάρχουν κι αυτοί που τα σνομπάρουν και τους γυρνούν την πλάτη. Λίγοι τώρα περισσότεροι αργότερα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…

Τι να κάνει και ο Αντ1, πάλι καλά που του έκατσε η επιτυχία των Μελισσών γιατί όλο το άλλο πρόγραμμα δεν είχε την ανάλογη επιτυχία. Με τις μέλισσες μόνο ανεβάζει τον μ.ο. διαφορετικά θα ήταν κάτω από τον Σκαι. Πάλι καλά να λέει
Ο χρήστης Dimitris είπε…
To star με φθηνότερο πρόγραμμα από άλφα Σκάι Αντ1 τους έχει βάλει τα γυαλιά φέτος και μαζεύει και όλο το χαρτί στην πραιμ ταιμ που έχει τις διαφημίσεις
Ο χρήστης Gwgws είπε…
Ε άμα ήταν μάγκες ας είχαν τα άλλα κανάλια τα ριαλιτι, αυτό πια συνέχεια ας μην είχε τα ριαλιτι το σταρ, παιδιά τα έχει και κάνουν τρέλα νούμερα είναι πια γεγονός!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κι άλλοι έχουν ριάλιτι αλλά του star σκίζουν. Κι άλλοι έκαναν ριάλιτι στο πρόσφατο παρελθόν με παταγώδη αποτυχία, πχ nomads και το γύρισαν σε καμιά σειρά γιατί απλά δεν μπορούν. Ευτυχώς που το γύρισαν λόγω επίπεδο δαπέδου, τι άλλο θα διαβάσουμε... Φίλε unknown με τη λογική σου αν ο ant1 δεν είχε τις μέλισσες φέτος θα πάλευε με τον skai για τη δεύτερη θέση και στα σημεία θα την έπαιρνε ο skai. Με τα αν δεν γίνεται δουλειά.