Η Αλεξάνδρα Τσόλκα κατακεραυνώνει το τρέιλερ του «Just the two of us»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
15
Είμαι η τελευταία που θα μιλήσω για συνεργασίες, για το που δουλεύει ο καθένας για τον βιοπορισμό του και για να καλύψει τις ανάγκες του. Είμαι επίσης η τελευταία που θα είχα στερεότυπα για το ποιος είναι «ποιοτικός» και ποιος όχι, ποιος είναι «σοβαρός» και ποιος με τίποτα.

Τα ταμπελάκια των παρεών και των κυκλωμάτων και των «ημετέρων» δημοσιογράφων, για μια show bizz που χωράει στους δρόμους ανάμεσα σε τρεις πλατείες, υπερτιμά αξίες και γερνά μιμούμενη τον παλιό της εαυτό, δεν με αφορούσαν ποτέ. Γνωρίζω και πως κατασκευάζονται και πως φοριούνται. Και επειδή πήρα των ομματιων μου και έφυγα και ευχάριστη δεν επιθυμιών να είμαι -όχι κι ότι ήμουν- σε κανέναν για τον τηλεοπτικό, αρτον ημών, τον επιούσιόν δε μπορώ να μη πω για το είδα το τρέιλερ για το Just the 2 of us, στο ποιοτικό Open, που θα γινόταν Mega, αλλά έγινε ένα άλλο και στα λιβάνια που καίγονταν σε κάτι σάιτ τύπου «το πιο αστείο τρέιλερ της χρονιάς», ή το «απολαυστικό», ή «ξεκαρδιστικό»  και ένιωσα να μη τι άλλο άβολα!

Just the 2 of us, απ τα πλέον βαρετά και παρωχημένα σόου του πλανήτη (σε εκπτώσεις θα το βρήκανε)
Ένιωσα άβολα γιατί πρώτα απ όλα ένα απ τα πλέον βαρετά, παρωχημένα, αδιάφορα σόου στο πλανήτη, επανέρχεται μιας και μάλλον το νέο ποιοτικό Open που θα γινόταν Mega, αλλά έγινε ένα άλλο, έχει βρει φτηνά τα αζήτητα από άλλους δικαιώματα. Ούτε το καλλιτεχνικό δυναμικό της χώρας δεν επαρκεί να το επανδρώσει, μιας και έχει ξελιγωθεί σε άλλα σόου πριν, χορού, πατινάζ, μεταμφιέσεων, εγκλεισμού σε σπίτια και φάρμες, ζευγαριών με το ταίρι τους, λογιών επιτροπών, παρουσιαστών και δε συμμαζεύεται.

Κακό χιούμορ, κοινότοπο και η απογοήτευση απ την Βίκυ Σταυροπούλου
Αμέσως μετά ένιωσα άβολα για την παρουσία της κυρίας Βικυς Σταυροπούλου σ αυτό, μιας αξιόλογης ηθοποιού και γυναίκας που έχει επιβάλλει τους όρους. Μα είναι δυνατόν αυτή η προσωπικότητα να κάθεται να αστειευτεί με το να μπει μπροστά απ τις κυρίες Μπακοδήμου και Βανδή, για να τις κρύψει να φανεί η ίδια, ως αστείο; Δεν είναι αυτό το εκτόπισμα το καλλιτεχνικό, ούτε αυτό που πέρασε με την τηλεοπτική της επιτυχία στο «Είσαι το ταίρι μου», σε κοπέλες που το πρότυπο τους αξίζει να είναι αυτή και όχι η Μπάρμπι γαζωμένη από τους πλαστικούς και έρμαιο μισογυνισμών για το πως πρεπει να φαίνεται μια ωραία. Και μετά ακόμα χειροτέρα, γυρεύει από τον κεντρικό παρουσιαστή (;;;;;;), κ. Κοκλώνη να την κάνει (αυτός!), να φαίνεται «ψηλή, αδύνατη, ξανθιά με πράσινα μάτια»! Αυτό είναι το όνειρο της; Αυτό πρεπει να σκέφτεται κάθε κοπελίτσα που παρακολουθεί το τρέιλερ; Πως και η Σταυροπούλου θα θέλε να ναι μια άλλη και άμα δεν είσαι «ψηλή, αδύνατη, ξανθιά με πράσινα μάτια» δεν έχεις και πολλά να ελπίζεις απ τη ζωή!

Σκαμπιλίζοντας την Σταυροπούλου και μετά μας φταίει ο Σεφερλής
Το πράγμα χειροτερεύει όταν η Βίκυ Σταυροπούλου, τρώει και ένα χαστούκι γιατί ενοχλεί τον Κοκλώνη, που έχει «κάνει νήματα».  Αυτή, η Σταυροπούλου, το τρώει το χαστούκι, που θέλει να είναι ψηλή, ξανθιά και πρασινομάτα, που μπαίνει μπροστά απ τις άλλες! Όχι η Βανδή, η αγέρωχη ντίβα ή η Μπακοδήμου, η δυναμική ωραία! Η Σταυροπούλου! Και μετα λέει πως και έχει κάνει και αυτή «σφραγίσματα». Τρώει και ένα Κοκλώνης, αλλά κι αυτό, βλακεία είναι. Αν κατηγορούμε τον Σεφερλή για χιούμορ σεξιστικό και τα πρότυπα που περνά εδώ δηλαδή τι πρεπει να πούμε; Δεν είναι όλο αυτό άποψη για τη θέση της γυναίκας, των προσωπικοτήτων; Δεν περνάει ένα «βαράτε την διαφορετική»; Θα πεις, δε το σκέφτηκαν έτσι! Πλάκα κάνουνε! Και ο Σεφερλής πλάκα κάνει και δε σκαμπιλίζει παχουλές! Η μήπως η πλάκα δεν είναι ότι πιο ειλικρινές, αδυσώπητο, ισχυρό και χειραγωγικό πράγμα στην επικοινωνία των ανθρώπων;

Τα ρούχα του στιλίστα φοράνε τους σταρ! (ένα σαρκοφαγικό μανίκι μάλιστα πρέπει να κατασπάραξε το λαιμό της Σταυροπούλου)
Το τρέιλερ είναι πάρα πολύ καλοφωτισμένο και μπράβο στους σκηνοθέτες και στους τεχνικούς. Το ντύσιμο φοράει τον κόσμο. Την Σταυροπούλου, φοβάσαι πως θα την δαγκώσει το σαρκοφάγο μανίκι της, η Βανδή είναι από πάνω ντυμένη στραφταλιζε πίστα και από κάτω φοιτήτρια της δεκαετίας του 80, ο Κοκλώνης έχει ντυθεί γαμπρός και ο  Σταμάτης Φασουλής -αχ, αυτός ο έρωτας μου!- έχει ντυθεί δυστυχώς, πεθερός, με γαμπρό… τον Κοκλώνη! Η Μαρία Μπακοδήμου στην εισαγωγή είναι με φράκο ως Νταϊάν Κίτον και η Σταυροπούλου με τιρμπάν ως Τασία Λούτα.  Το «εύστοχο» και «απολαυστικό» χιούμορ συνίσταται σε ατάκες τύπου «τι αμαρτίες πληρώνω!» και ο αγαπημένος Φασουλής κάθεται λιγάκι πιο πριν και διεκπεραιώνει μισή ατάκα.  Από μακριά και αγαπημένοι, θα σκέφτηκε για να σωθεί απ αυτές τις κρυάδες.

Η Βανδή πότε παρουσιάστρια, πότε πάνελ και ο… Κοκλώνης κεντρικός!
Η Δέσποινα Βανδή, από αστέρας της πίστας και εμβληματική σταρ της ποπ παραλιακή σκηνής, τα τελευταία χρόνια κάνει ποικίλη καριέρα στο Open. Εκπομπή με συνταγές μαγειρικής, παρουσιάστρια σόου, τώρα πάλι κριτής, όπως στο παρελθόν πλαισιώνοντας, όπως και οι άλλοι καταξιωμένοι στο τομέα τους τον κύριο Κοκλώνη. Ο συγκεκριμένος μας ήταν γνωστός ως επιχειρηματίας, που κάποτε έκανε ένα πάρτι και έδειχνε δώρο στους σταρ της τηλεόρασης δωρεάν εισιτήριο για Νέα Υόρκη και μαλιοκούβαρο φτάσανε όλοι να τον τιμήσουνε για την τσαμπέ θεσούλα στο αεροπλάνο. Μετά ο άνθρωπος, μιας και ασχολούταν με τα αεροπορικά εισιτήρια, έκανε μια ταξιδιωτική εκπομπή, πολύ ενδιαφέρουσα γιατί βλέπαμε άλλους τόπους μακρινούς και για κάποιους μας απαγορευτικούς. Σκασιλάρα μας δηλαδή αν θα έσπαγε τη σιωπή της η Νατάσσα Καλογρίδη στις Μαλβίδες ή στην Βενετία, εμείς για την Μαλβίδες και την Βενετία το βλέπαμε! Όμως ο κύριος Κοκλώνης θεωρούσε ότι είναι εύκολο πράγμα η συνέντευξη και πως έχει ενδιαφέρον στα λόμπι των ξενοδοχείων να ρωτάει ερωτήσεις γροθιά στο στομάχι όπως «η ειλικρίνεια ή η ευαισθησία είναι το αδύνατο σημείο σου;» (σ.σ.: ένας δε βρέθηκε να πει «τίποτα απ τα δυο, μάλλον ο ναρκισσισμός, η εγωμανία, η φιλαργυρία και η ωραιοπάθεια» να το ευχαριστηθούμε λιγάκι!).

Παταγώδης αποτυχία, αλλά καριέρα με το στανιό
Μετά απ την εκπομπή ταξιδιών, ο κύριος Κοκλώνης, έκανε σόου, όπου καλούσε την Πάμελα Άντερσον και την Κέιτλιν Τζένερ, καυτά πρόσωπα για το ελληνικό κοινό, τα οποία αν θες να τα χάσεις από τηλεθεατές πέτα τους να ακούνε αγγλικά και να βλέπουμε κάτι ξανθές ξένες που αδιαφορούν να μάθουν οτιδήποτε για τη ζωή τους. Δεν είχε τηλεθέαση. Αυτό δεν τον εμπόδισε απ το να κάνει καριέρα! Ο κύριος Κοκλώνης, στις τηλεοπτικές του εμφανίσεις ως πρώτης γραμμής παρουσιαστής, μοιάζει ούτε ο ίδιος να το πιστεύει πως του συμβαίνει αυτό και έχει μια αγωνία πως όπου να ναι θα του πούνε «σσς εσύ να μιλήσουν οι επαγγελματίες». Ο κύριος Κοκλώνης, όπως η Δέσποινα Βανδή, είναι αποφασισμένη για καριέρα στην τηλεόραση και επιμένουν. Ξέρουν; Τι σημασία έχει! Στου κασίδη το κεφάλι, μάθαν και οι άλλοι… 

Δημοσίευση σχολίου

15Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Το ανέκδοτο της χρονιάς, πήρε τον ομμάτιον της λέει, όχι ότι τη σούταραν μαζί με τον "δεν μεγαλώνω ποτέ". Πολύ κόμπλεξ για το σουτάρισμα της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να γίνεται τρειλερ γυρω απ τον κοκλωνη...τι ζουμε.. και γυρω του απο φασουλη μεχρι βανδη και σταυροπουλου..το μονο ενδιαφερον ειναι πως οταν βαρουν το ντεφι τα λεφτα ολοι τους τραγουδανε... εδω πεταγε τσιχλες ο καρβελας και η βισση ουτε κουβεντα. μια ο φουρθιωτης και τωρα ο κοκλωνης βαζουν την ελληνικη σοου μπιζ στον εκει που της αρμοζει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο κοκλωνης δοκιμαζει τα ορια σοβαροτητας και επαγγελματισμου της ελληνικης σοου μπιζ,..μεχρι στιγμης δικαιωνεται..ειναι πολυ πολυ πολυ χαλαρα τα ορια τελικα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έλα 10.58 που θα συγκρίνουμε τον Κοκλώνη με τον Φουρθιώτη, τα ελληνικά του Κοκλώνη είναι άριστα και δεν έχει προκαλέσει ποτέ με δηλώσεις του. Λίγο σοβαρότητα δεν βλάπτει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Τσολκα μετά την θητεία της στην χειρότερη εκπομπή από καταβολής τηλεόρασης καλύτερα να μην μιλάει και να πάει να κλειστεί σε μια σπηλια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Νομιζω πως κάπου το χάνει,ενα σεντονι ολοκληρο για να μιλησει για προτυπα κλπ....Ακυρη εντελως...Και ο Σεφερλης την δουλεια του κάνει(ειτε αρεσει,ειτε οχι)και το trailer την δουλεια του εκανε.Πολύ υπερβολικη...Να μιλας για κοινωνικα θεματα και μπαρουφες όταν αποθεωνες τον Φουρθιωτη.Συνελθετε....κ.Τσολκα.Η Σταυροπουλου και στη σειρα που επαιζε πολλές φορες εμφανως ειχε δειξει πως ζηλευε τη Λεχου(στη σειρά εννοω).Και τι να γινει,τι κομπλεξισμος ξαφνικα.Ελεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για Βανδη οντως συμφωνω,το μαγαζι που τραγουδουσε εκλεισε νωριτερα,τραγουδια εχει να βγαλει κάτι χρόνια....Μαλλον το γυρισε στην τηλεοραση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θα συμφωνήσω σε δύο πράγματα, γιατί το τρέιλερ δεν το έχω δει.
    Όντως η Βανδή τι άλλο θα κάνει στην τηλεόραση; Δε λέω,είναι μεγάλο όνομα, μιλάει ωραία,έχει λάμψη. Αλλά ας πει και κανένα όχι.Δευτερον το θέμα του παρουσιαστή. Ο Κοκκώνης απλά ΔΕΝ το έχει.Το ψώνιο του θέλει να κάνει προφανώς και ας πέσει έξω η παραγωγή,( που είναι δική του)!
    Η ίδια ομάδα με έναν καλό παρουσιαστή ή μια καλή παρουσιάστρια θα μπορούσε να πλησιάσει το 15αρι (για όπεν μιλάμε,μην ξεχνιόμαστε). Τώρα ας ελπίσουν να πιάσουν τη βάση του 10%...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όντως το τρειλερ ειναι κιτς και από τα χειρότερα. ΑΛΛΑ να μιλάει η Τσόλκα ; ΕΛΕΟΣ . Ηθελα να ξερα γιατί την αναπαράγεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η Βανδή είναι έξυπνη. Μιλάμε για ποπ τραγουδίστρια, σε αυτό ήταν καλή και με αυτό το ρεπερτόριο έκανε καριέρα στη μουσική. Ξέρει πολύ καλά ότι μια ποπ τραγουδίστρια έχει ημερομηνία λήξης. Εδώ τραγουδίστριες σαν τη Madonna δεν έχει στην ηλικία της την αίγλη του παρελθόντος. Πολύ καλά κάνει και το γύρισε στη τηλεόραση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ε καλά,αυτη υποτιθεται εφυγε απο το Φοιβο για να κάνει περισσοτερα πραγματα και τα "περισσοτερα" που εκανε μόνο σχεση με το τραγουδι δεν ειχαν....τελοσπαντων.Δικαιωμα της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Είχε φύγει από το Φοίβο γιατί σταμάτησε να γράφει και έπρεπε να περιμένει χρόνια για ένα ολοκληρωμένο δίσκο. Δεν είχε αυτή τη πολυτέλεια, να περιμένει χρόνια μέχρι να του έρθει ξανά έμπνευση, όπως έγραψε κι ο από πάνω ήξερε ότι η μουσική της καριέρα έχει ημερομηνία λήξης. Αλλά αυτό είχε γίνει πριν από 10 χρόνια, είχε κάποια μουσικά χρόνια ακόμα μπροστά της τότε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πάντως ανεξάρτητα με το ποια το γράφει το κείμενο έχει δίκιο. Η Βανδή πλέον τα κάνει όλα και συμφέρει ? Δεν είχε πει ότι τέλος η επιτροπή για εκείνη ? Αλλά βέβαια όταν δεν πάει τίποτα καλά και έρχεσαι και από μια αποτυχία (x factor ) συν από ότι ακούω το κέντρο της δεν πήγε καλά συν ότι δεν έχει βγάλει χρόνια σουξέ αυτά κάνουν. Ο Κοκλώνης είναι ένας ατάλαντος που με τα λεφτά πάει να επιβληθεί. Απλά κανεις δεν τολμάει να γράψει ότι είναι αγγούρι. Το γεγονός ότι τα γράφει η συγκεκριμένη είναι που χαλαει όλο το στορυ. Δε μπορείς να σαι πάνελ του χειρίστου είδους τηλεανθρωπου και να μιλάς. Θα ξεχάσουμε πως είχε μιλήσει για την Κορομηλά και τις μανούλες? Και όλες οι καργιες συναινουσαν. Για να μην ξεχάσω τα drones στην κηδεία του Παντελίδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τι λέτε ρε παιδια;Ξερετε εσεις καμια τρομετη επιτυχια της μετα τον Φοιβο;Εγω πάντως δεν ξερω.Πόσα τραγουδια να εβγαλε απο τότε;Μετρημενα.Ο Φοιβος εγραφε τότε,θυμαμαι που ειχε γραψει για Πλουταρχο,Σχοινα,Κοκκινου πριν 6-7 χρόνια ήταν,οχι 10,απλως εκεινη ηθελε να φυγει.Αλλά απ'οτι δειχνει και τηλεοπτικα τον τελευταιο καιρο δεν τα παει καλά,ουτε το "my greece" ουτε το "x factor" πηγαν καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Steve 13 ακριβως,όπως τα λες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !