J2US: Έτοιμοι για γύρισμα την Τρίτη του Πάσχα!

1

Το J2US έκανε πρεμιέρα στο Open ,όμως, δεν ξαναβγήκε στον αέρα ,καθώς η επόμενη εβδομάδα ήταν κι εκείνη της κορύφωσης της καραντίνας.Ο παρουσιαστής και παραγωγός, Νίκος Κοκλώνης, μιλώντας στο Gossip-tv, ξεκαθάρισε πώς έχει η κατάσταση, αλλά και πότε έχουν προγραμματίσει γύρισμα...

''Το Just the two of us σταμάτησε για προληπτικούς λόγους. Ευτυχώς, δεν είχαμε κάποιο κρούσμα. Και θα σου πω και την αλήθεια. Για να μπορέσουμε να κρατήσουμε τον μηχανισμό σε λειτουργία προγραμματίζουμε γυρίσματα, τα οποία ακυρώνουμε μέχρι στιγμής. Αν όλα πάνε καλά, την Τρίτη του Πάσχα θα μπορούμε να γράψουμε. Σε αυτήν την εκπομπή δουλεύουν 160 άτομα. Ζουν 160 οικογένειες. Αν δω, όμως,  ότι οι νεκροί ανεβαίνουν, η κατάσταση στη χώρα γίνεται χειρότερη και η καλοκαιρινή σεζόν χάνεται, φυσικά και δεν θα βγάλω το Just the two of us πάλι φέτος. Φυσικά και δεν μπορείς να χαίρεσαι και να βγάζεις τόσο μεγάλα ψυχαγωγικά προγράμματα, όπως και το YFSF ή το MasterChef, σε μια εποχή που η χώρα ζει ένα δράμα ή θα ζει ένα δράμα. Ελπίζω, όμως, ότι με τους περιοριστικούς όρους που έβαλε η Κυβέρνηση δεν θα φτάσουμε σε αυτό το σημείο''.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. εγλω από αυτή τη δήλωση καταλαβαινω πως ο Κοκλώνης κατατάσει το J2US στο ίδιο επίπεδο του master chef και YFSF, ενώ παράλληλα τους καρφώνει λίγο διότι προβάλλονται ακόμα ενώ ατός σέβεται την κατάσταση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !