Με δυνατά ποσοστά η πρεμιέρα του J2US! Η μάχη στο PRIME TIME...

14
Συνεχίζεται η μάχη ανάμεσα στο PRIME TIME των καναλιών αλλά και το LATE NIGHT...
Αναλυτικά για χθες 14/6/2020:
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

JUST THE 2 OF US ΠΡΕΜΙΕΡΑ 16.7
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟ STAR 12,2
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟ STAR 10,4
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 7,5
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 9,4
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟΝ ALPHA 10,1
ΣΤΗΝ  ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ 11,7
ΣΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΛΕΜΕ ΝΑΙ 3,0
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟ MEGA 13,4
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟ MEGA 7,4

*ΜΗ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

14Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Σαν σόου βαρετό μόνο ο Σαμαράς είχε γέλιο αλλά δεν μπορώ να μην αναγνωρίσω ότι είχε μια πάρα πολύ καλή επιτροπή με χιούμορ ειδικά η Σταυροπούλου θέα Αν ήταν αυτή η επιτροπή στο familiar θα έσκιζε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. To Just αν εξαιρέσουμε Κοκλώνη και Καβουρα και λίγους κακοφωνους παικτες ήταν αρκετά καλο. Έχω την αίσθηση πως είναι κατά πολύ ανώτερο το επίπεδο από τα δύο του Mega.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η επιτροπη ειχε καποια πλακα, ζωντανια,και νομιζω η βανδη πολυ καλα εκανε κι ηταν αυστηρη να δημιουργηθουν ιντριγκες απο τα σχολια της..ετσι θα επρεπε να ηταν η επιτροπη του your face..ο γεωργουλης δεν επρεπε να επιστρεψει.ο σταροβας βαριεται που ζει δεν επρεπε καν να τον πουν να επιστρεψει...κρατα μαζωνακη αντε ισως και μιρκα κι βαλε αλλα 2 ατομα που θα κανουν χαμο.. η σταυροπουλου θα κολλουσε στο σοου του αντ1... τυχεροι παντως με στην ατυχια ο αντ1 διοτι αν ακυρωθει το big brother το yot face θα παραμεινει πρωτο με 20αρια για αρκετο καιρο ακομα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πισ*τευω πως θα έμενε ετσι κι αλλιως σε καλα ποσοστα το φεις. Μερικοι προεξοφλουν πραγματα χωρις να εχουν δει τιποτα. Γιατι να δω το μπιγκ μπροδερ; Εχει κατι ενδιαφερον; Εχει κάποιον γνωστο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προσωπικά, το J2US μου άφησε θετικές εντυπώσεις. Πολλά από τα διαγωνιζόμενα ζευγάρια ήταν αξιοπρεπέστατη, ενώ κάποια εντυπωσίασαν με τις ικανότητες τους. Αν και ξεκίνησε λίγο ανετράπη λόγω έλλειψης κοινού, στη συνέχεια οι κριτές χαλάρωσαν και οι ατάκες έπεφταν βροχή. Υπήρχε χημεία, πλάκα, αλλά και ουσιαστικό σχόλιο διχως προσβολή. Σε γενικές γραμμές, το show κύλησε όμορφα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η αλήθεια είναι ότι περίμενα μεγαλύτερα νούμερα μιας και έπαιζε μόνο του και ήταν πρεμιέρα. Σαν σόου μου άρεσε πολύ η επιτροπή, την οποία προτιμώ σε σχέση με την αντίστοιχη του ΑΝΤ1 και είχε πολλά μεγάλα ονόματα για συμμετέχοντες. Αυτό που με χάλασε ήταν ο Κοκλωνης και η Κάβουρα. Θεωρώ ότι θα ήταν καλύτερα να παρουσίαζε η Βανδή ή η Μπακοδήμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το show δεν βλέπετε. Βαρέθηκα όσο δεν πάει. Για την παρουσίαση ειδικά, ασχολίαστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μια χαρά ήταν και μου έκανε εντύπωση η αρτιότητα της παραγωγής. Πολύ καλή παραγωγή για μικρό κανάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σύντομα και τα μονοψήφια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πιο βαρετό πεθαίνεις ήταν. Ο παρουσιαστής δυσκολευόταν να διαβάσει το Ότο κιου και ήταν τελείως κρυος. Το πλατό μικρό πολύ και καθόλου ωραία χρώματα.
    Οι παίκτες αδιάφοροι και πολλοί τραγουδιστές άγνωστοι. Η επιτροπή έτσι κι έτσι με μια Βίκυ όμως άψογη και έσωζε την κατασταση. Μόνο ο Τρύφων έκλεψε την παράσταση η Ντίνα με την κακή της φωνή και η Έρρικα με την αρτιότητα της. Για πρεμιέρα πολύ χαμηλά ρε παιδιά. Το 23 του face το θαψατε και εδώ λέτε ότι είναι καλό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ωραίο και η Βανδή καλύτερη από όλους.
    Πιστεύω ότι θα πάει και καλύτερα γιατί πολλοί δεν ήξεραν ότι έπαιζε χθες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μα steve άλλο ο αντεννα που κάνει πρωταθλητισμό κι άλλο το οπεν. Απλή λογική χρειάζεται. Αν δεν πάρει ο Άρης το πρωτάθλημα είναι αποτυχία; Για τα δεδομένα του οπεν δεν κατάλαβα γιατί πρέπει να θάψουμε ένα 16,7%. Προβληματικά είναι το 11αρι του σκαι, ίσως και τα μονοψήφια του ant1 αλλά όχι και τόσο γιατί για τα κόστη της ελληνικής και της ξένης ταινίας που είχε δεν είναι κι άσχημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δε μπορώ να ακούω αυτή τη δικαιολογία με τα μικρά και τα μεγάλα κανάλια.Το κόκκινο ποτάμι στο ίδιο μικρό κανάλι έκανε 30 στην αρχή. Λ Όπως είπαμε ότι το your Face επαιζε μόνο του με μια σειρά μόνο απέναντι έτσι και αυτό έπαιζε με έναν κουρασμένο Παπαδόπουλο απέναντι. Τα νούμερα ήταν μέτρια και στα δύο προγράμματα πόσο μάλλον για μια πρεμιερα.Δεδομένου του ακριβού τους κόστους. Αν δεν το βλέπετε λυπαμαι γιατί η εθελοτυφλειτε η έχετε αλλά συμφέροντα. Εγώ προβλέπω νούμερα x factor βέβαια εκεί είχε καλή παρουσιαστρια όχι το χαλι το χθεσινό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ναι έχω μετοχές. Και θα πάρω κι άλλες. Παραβλέπω αυτές τα χαριτωμένα και θα σου απαντήσω σοβαρά. Το κόκκινο ποτάμι έκανε στην αρχή τρελά νούμερα γιατί όλοι οι πόντιοι έτρεξαν να το δουν και σιγά μη κοίταξαν ούτε που παίζει. Τι σχέση έχει αυτό με ένα τελείως διαφορετικό πρόγραμμα; Και ποιος σου είπε εσένα με τι νούμερα είναι ευχαριστημένοι; Λες για το χφακτορ σαν αποτυχία αλλά διαβάζουμε και το διαβάσαμε κι εδώ ότι το πάνε και για του χρόνου. Αν δεν ήταν ευχαριστημένοι με τα νούμερα αυτά γιατί το πάνε και για του χρόνου; Αν αυτοί είναι ευχαριστημένοι με τα 10αρια και τα 12αρια του χφακτορ και τα 12αρια που σίγουρα θα πέσει κι αυτό εσένα τι σε πειράζει; Να τα κόψουν δηλαδή και να βάλουν φτηνά πράγματα και ταινίες μόνο για να χαίρεσαι εσύ. Μήπως έχεις εσύ μετοχές κάπου και δεν θέλεις τα νέα κανάλια, το όπεν και το νέο μέγκα να κάνουν κι αυτά ακριβά πράγματα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !