Αλλαγή! Η εκπομπή των Ζαρίφη-Σταματόπουλο γίνεται infotainment

Κωνσταντίνος Κότσαρης
4

Από τη Δευτέρα 9 Μαρτίου στις 14:00 στο Open, η Κατερίνα Ζαρίφη και ο Παύλος Σταματόπουλος, λένε «yes» στα θέματα που πρωταγωνιστούν στην επικαιρότητα, συζητώντας όλα όσα απασχολούν την κάθε παρέα αλλά και τον καθένα μας ξεχωριστά.

 H εκπομπή «Μεσημέρι #Yes» ενισχύεται με infotainment διάθεση ως προς το περιεχόμενο, αλλά και νέα πρόσωπα. Οι δημοσιογράφοι του ενημερωτικού τμήματος του Open αναλύουν την τρέχουσα ειδησεογραφία, ενώ η ομάδα του «Έθνους» σε ειδική ενότητα μεταφέρει τηλεοπτικά τα αποκλειστικά ρεπορτάζ του ethnos.gr, αλλά και θέματα που βρίσκονται στα trends του διαδικτύου.

Επικαιρότητα, νέα της σόου μπιζ, αποκλειστικότητες, αλλά και συνεντεύξεις με τους πρωταγωνιστές των ημερών με εξομολογήσεις και αποκαλύψεις είναι όλα… «yes» στο ανανεωμένο Μεσημέρι. 

Μαζί με την Κατερίνα Ζαρίφη και τον Παύλο Σταματόπουλο, ο δημοσιογράφος Δημήτρης Μάρκος, σε ρόλο σχολιαστή, καταγράφει παράλληλα τις αντιδράσεις των τηλεθεατών, σε μια πρωτότυπη αυθόρμητη καθημερινή κουβέντα μαζί τους.

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Μια αλλαγή χρειάζεται εδώ και χρόνια. Να φύγει επιτελους ο Σταματόπουλος από την τηλεόραση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μου κάνει ειλικρινα τρομερη εντύπωση πως κρατάνε εδώ και 1 σχεδόν χρόνο μια εκπομπή με 2 -3 % τηλεθέαση . Όχι μόνο την κρατάνε, αλλά κανουν και αλλαγές. Ειλικρινά περίεργο αυτό, δεν νομίζω να το έχουμε ξαναδεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. Δεν τους έφτανε δηλαδη το αιχμηρό σχολιο του Γκοτση, και παίρνουν αλλους;
    τι μόνο την γλάστρα έκανε; άντε.

    Και διάλεξαν τον γλιτσα Μαρκο, πως τον σκέφτηκαν, μάλλον για να τραβήξει νεανικό κοινό ...γελάμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μη σου κάνει εντύπωση. Είναι η σχολή star για τις μη ιδιαίτερα κοστοβόρες εκπομπές του. Αν έκοβε εκπομπές το star η Κουτσελίνη και οι κούκου δεν θα υπήρχαν σήμερα στη τηλεόραση. Οι πρώτες χρονιές τους, ήταν κάπου στο 3% με 5%. Γιατί τις κράτησε και έδωσε στις εκπομπές αυτές ακόμη και δεύτερο χρόνο; Γιατί πίστευε ότι ο χρόνος δούλευε υπέρ τους και ότι θα έρθουν τα νούμερα που ήθελαν έστω και μετά από μεγάλο διάστημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !