Αλέξης Γεωργούλης: ''Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου είναι η έκπληξη στο FAMILIAR''

4

Ξεκίνησε η δεύτερη σεζόν…  
Είναι σαν να έχουμε πάρει τη σκυτάλη, γιατί δεν έχει πέσει καθόλου η ενέργεια από πέρσι. Νομίζω ότι το φετινό ταξίδι θα έχει ακόμη περισσότερες εκπλήξεις και όμορφες στιγμές.  

Φέτος έχετε στην παρέα σας και τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου.  
Ναι, η όμορφη έκπληξη είναι η Μίρκα. Η ίδια η Μίρκα είναι θετική ενέργεια, είναι ένας άνθρωπος που ενώνει τον κόσμο. Είναι ένας άνθρωπος που όπως έκανε και η Μιμή, κρατάει την ομάδα σε υψηλό επίπεδο. Έχει όλη τη γνώση, κάνει τις πιο εύστοχες παρατηρήσεις.  

Στείλατε μια επιστολή για τη συμμετοχή σας στο «YFSF» και το ευρωβουλευτικό σας αξίωμα. Τι δημιούργησε την ανάγκη για αυτήν την εξήγηση;  
Υπήρξαν πολλά σχόλια που προσπαθούσαν να διαχωρίσουν με έναν τρόπο την πολιτική από τη ζωή και άρα και τους πολιτικούς από τη ζωή που είχαν. Επειδή ,λοιπόν, έγινε viral το θέμα, ένιωσα ότι έπρεπε κάπου να υπάρξει ένας αντίλογος και να φανεί και η δική μου θέση σ' αυτό. Αυτή η δήλωση δεν ήταν μια προσπάθεια να σταματήσει αυτούς που μιλούν αρνητικά, αλλά μια προσπάθεια να εξηγήσω τι είναι αυτό που κάνω εγώ και ότι δεν έχει βάση όλο αυτό για το οποίο με κατακρίνουν. 

Ποιο θέμα συζητάτε περισσότερο στην Ευρωβουλή;  
Διαπίστωσα ότι υπάρχει ένα τεράστιο κενό και μια «εσκεμμένη» αδιαφορία για τον πολιτισμό. Κάποιος έπρεπε να το υποστηρίξει και ένιωσα ότι μπορώ να πω κάτι. Για αυτό μπήκα μέσα σε αυτό και αυτό θέλω να κάνω τώρα. Να υποστηρίξω τον πολιτισμό όσο το δυνατόν περισσότερο.

Αυτά δήλωσε στο 7 μέρες Tv ο Αλέξης Γεωργούλης, που για 2η σεζόν βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του επιτυχημένου σόου, YFSF.

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Αυτα ειναι τα σημαντικα...μαλιστα.Για τη Μιρκα....Τιποτα λιγοτερο απο αυτον....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδω ο κοσμος χανεται και αυτος μιλαει για τον πολιτισμο.Αντε στη Βαρνταλος μηπως σε ξαναβαλει κάπου....Τι iq ειχαν αυτοι που τον ψηφισαν....απορω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ίδιο iq που ψήφισε το Ζαγοράκη τη Ραλλία και τα λοιπά και τα λοιπά. Νομίζω ότι τους ψήφισαν για νικητές της βραδιάς στο your face αυτό είναι το πρόβλημα των ψηφοφόρων. Όσον αφορά την κυρία μιρκα εννοείται ξεχώρισε γιατί της αρέσει που είναι εκεί και το χαίρεται με την καρδιά της (με εξαίρεση το 1ο επεισόδιο που ήταν τρακαρισμένη πολύ ) όχι σαν τα λοιπά ψοφίμια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν αντιλεγω και αυτα που ανεφερα εχουν να κάνουν με τον ίδιο.Η Μιρκα ουτε για πολιτικος ψηφιστηκε,ουτε ανακατευτηκε με αυτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !