Λούκας Γιώρκας: Τα “βέλη” στο ελληνικό τραγούδι της Eurovision

Χρήστος Παναγούλης
1

Στην κάμερα του “Ευτυχείτε” μίλησε ο Λούκας Γιώρκας με αφορμή την παρουσίαση του νέου τραγουδιού της Stefania, “Supergirl” με το οποίο θα μας εκπροσωπήσει στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision. Πως βρήκε ο γοητευτικός τραγουδιστής στο πρώτο άκουσμα την Ελληνική προσπάθεια;

“Άκουσα το κομμάτι και θεωρώ πως είναι ένα τραγούδι που ηχητικά και στιχουργικά αφορά αυτή την παγκόσμια ποπ κουλτούρα που συχνά πυκνά ακούμε από πολλές χώρες του κόσμου και νομίζω πως προέρχεται από την Αμερική” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Λούκας Γιώρκας προσθέτοντας πως “δεν έχει κάτι ελληνικό αλλά παρ’ όλα αυτά, εφόσον αυτό αποφασίστηκε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα, θα την εκπροσωπήσει. Η άποψη η δική μου είναι ότι πρέπει να υπάρχει αυτό το πολυπολιτισμικό, το οποίο έχουμε παρεξηγήσει πια στην εποχή μας και νομίζουμε πως είναι όλοι μπάντε σκύλοι αλέστε παντού και όλοι το ίδιο πράγμα! Όχι, το πολυπολιτισμικό στοιχείο είναι η κάθε χώρα να παρουσιάζει ένα μέρος από τη δική της παράδοση και τη δική της ιστορία” πρόσθεσε, επίσης, ο Λούκας Γιώργκας.

Θα ξαναπήγαινε, αλήθεια, ο Λούκας Γιώρκας στην Eurovision; “Μόνο με κυανόλευκο χρώμα τραγουδιού, ναι. Μπορώ να πω ότι δεν έχω χτυπηθεί έντονα ή έχω δεχθεί αρνητικά σχόλια για την πρώτη μου συμμετοχή”!



Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !