'Eρχεται deal-βόμβα;

10

Σε συζητήσεις βρίσκεται για να αλλάξει χέρια μεγάλος όμιλος media που περιλαμβάνει sites και ραδιόφωνα. Ο ιδιοκτήτης του θεωρεί πως βρίσκεται κοντά σε συμφωνία και πιστεύει πως μέχρι τέλη Μαρτίου δεν αποκλείεται να έχει ολοκληρωθεί το deal.

Αυτό τουλάχιστον εκμυστηρεύεται στα στελέχη του. «Πιστεύω πως μέσα στον μήνα θα έχουμε θετικά νέα» , τους λέει. Θα έχει ενδιαφέρον γιατί μιλάμε για έναν όμιλο που μπήκε ορμητικά και με τυμπανοκρουσίες στον χώρο των ΜΜΕ, αλλά με τον ιδιοκτήτη του να δείχνει διάθεση τώρα να απεμπλακεί οριστικά από αυτά. Και να παραμείνει στις άλλες ασχολίες του. Τα ΜΜΕ δεν είναι για όλους...

Πηγή: e-tetradio

Δημοσίευση σχολίου

10Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ο Σαββίδης μάλλον γιατί κάτι είχε ακουστεί ότι θα τα έδινε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα γράφει περιλαμβάνει sites και ραδιόφωνα όχι κανάλι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιό όπεν πλάκα κάνετε; Καμία σχέση με το περιβάλλον ορισμένοι. Καλά νομίζετε ότι Μαρινάκης και Σαββίδης μπήκαν στη τηλεόραση για να βγάλουν λεφτά; Ο Μάρης πρέπει να είναι και η 24media.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ειναι γνωστη εδω και καιρο η φημη οτι ο Σαββιδης ενδιαφερεται να ενταξει στον προπαγανδιστικο του στρατο τα μεσα της 24media .


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ε ας ψωνισει και κανενας αλλος φιλτατε, απο τοτε που εχει βγει ο κυριακος αγοραζει μονο ο κουμπαρος, μεγκα, νοβα και ποιος ξερει τι αλλο του εχουν υποσχεθει να προσθεσει στη δικη του συλλογη προπαγανδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρωτάει ο από πάνω τι άλλο του έχουν υποσχεθεί, κλαίω. Χθες του έδωσαν ένα πέτσινο πρωτάθλημα. Πάντα παίρνει το κάτι της του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ο Σαββίδης κλείνει το ΕΘΝΟΣ και το οπεν μπαινει μεσα οικονομικά και θα αγοράσει κι άλλα media?
    αν πάντως είναι η 24media προς πώήση, είναι όντως βόμβα και απορώ γιατί τα sites πάνε πολύ καλά. βέβαια ο Μάρης το μυαλό του το έχει στον στοιχηματισμό πλέον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φιλτατε εσυ πολιτικοποιεις το θεμα. Εγω μιλησα για τα αθλητικα. Οποιος εχει τη μυγα μυγιαζεται, βλεπε ΕΘΝΟΣ, ΟΠΕΝ.Για το Μεγκα εγινε δημοσιος πλειοδοτικος διαγωνισμος και κατατεθηκε η καλυτερη προσφορα, οσο για το προφιλ του σταθμου μονο φιλικο προς την κυβερνηση δεν το λες.Οσο για τη Νοβα αν εχεις καποια πληροφορια εξαγορας εβγαλες ειδηση αφου μεχρι τωρα ενδιαφερον υπαρχει συμφωνα με οσα διαβαζουμε που μαλιστα συμφωνα με την Καθημερινη εχει παγωσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το έθνος στην αρχή το έτρεχε η 24media. Μετά το έτρεξε μόνος του ο Σαββίδης. Κυκλοφορεί ήδη ότι είναι σίγουρη η εξαγορά της 24media από τη Dimera του Σαββίδη. Επίσης ακούγεται ότι θα κάνουν το Έθνος TV και κανονικό κανάλι όταν βγουν οι περιφερειακές άδειες πέρα από τη τωρινή υβριδική λειτουργία του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !