Το «Dr Roulis» ξεχνά ο Χάρης Ρώμας όταν μιλά για την αποχή του από την TV...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
4

Στο περιοδικό “7 ΜΕΡΕΣ tv” και τη Νιόβη Καραπιπέρη έδωσε συνέντευξη ο Χάρης Ρώμας, ο οποίος μίλησε για την απουσία του από την τηλεόραση τα προηγούμενα δέκα χρόνια, αλλά και για τη συνεργασία του με το Epsilon που αποφάσισε να τη διακόψει.

Τα 10 χρόνια της αποχής σας από την τηλεόραση που οφείλονταν;
Η αποχώρησή μου από την τηλεόραση έγινε προ της κρίσης. Είχα ολοκληρώσει το “Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο”, το οποίο αξιολογήθηκε ως ένα πολύ ιδιαίτερο προϊόν και το οποίο μέχρι σήμερα το θεωρώ ως την πιο σημαντική δουλειά μου. Ύστερα από αυτό, είχα προτάσεις, πρώτα απ’ όλα από το ίδιο το κανάλι, να υπογράψω αποκλειστικό συμβόλαιο για πέντε χρόνια. Αρνήθηκα, γιατί ήθελα να κλείσει ένας μεγάλος κύκλος τηλεόρασης, ο οποίος είχε κρατήσει πολλά χρόνια.

Έτσι άρχισα να γράφω, να σκηνοθετώ και να παίζω άλλου τύπου θέατρο, όχι σε κεντρικές σκηνές, κυρίως για την προσωπική μου εξέλιξη ως καλλιτέχνη. Έπειτα από 6-7 χρόνια, σκέφτηκα να γυρίσω στην τηλεόραση, γιατί εν τω μεταξύ που έλειψε και επίσης είχα απενοχοποιηθεί από τις σκέψεις ότι πρόκειται για ένα είδος υποδεέστερο του θεάτρου. Τώρα πλέον τη θεωρώ ύψιστη μορφή τέχνης.
Η πρώτη πρόταση που μου έγινε ήταν από το κανάλι Epsilon, με πολύ καλά χρήματα, αλλά στην πορεία, αρχίζοντας να το διαπραγματεύομαι, κατάλαβα ότι δεν είναι ο χώρος μέσα στον οποίο θα έπρεπε να επανέλθω και ότι θα ήταν λάθος καλλιτεχνικό, αλλά και θα μου δημιουργούσε ψυχολογικό πρόβλημα. Ήταν αδύνατο να συνυπάρξω με κάποιους από τους ανθρώπους του συγκεκριμένου χώρου.

Με χαρά σταμάτησα εκείνη τη δουλειά, γιατί κατάλαβα ότι είχα τη δύναμη να πω “όχι” στα χρήματα. Τα χρήματα είναι πάντα ένα από τα ζητούμενα, αλλά πρέπει και να έχεις τη δύναμη να πεις “όχι”. Περίμενα μια πρόταση που να έχει νόημα. Αυτή η πρόταση ήρθε από το σπίτι μου, τον ΑΝΤ1, και επανήλθα εδώ που ανήκω.

Υ.Γ  Να θυμίσουμε πως το «Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο» ολοκληρώθηκε το 2008 και το 2009 ο Χάρης Ρώμας επέστρεψε στην τηλεόραση με τη σειρά «Dr Roulis», που κόπηκε τα Χριστούγεννα ελέω χαμηλής τηλεθέασης. Τότε ήταν και η τελευταία του τηλεοπτική δουλειά και έκανε comeback μετά από ακριβώς 10 χρόνια. Να τα θυμόμαστε όλα...

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Σωστά το επισημαινεις Αγγελε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγω γέλασα επίσης που ήταν στον μουτσι και έλεγε ότι έχει μελετήσει και τον πιο μικρό ρόλο ώστε να τον κάνει ξεχωριστό. Και όλοι οι χαρακτήρες του καφέ φέτος είναι χωρίς ιστορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Eντωμεταξυ μ αρεζε περισσοτερο αυτη η σειρα απο τ νεο καφε της χαρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λογικο να μην θελει να θυμαται το 10%, δεν το ξεχασε καταλαθος πιστευω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !