Η ατάκα του Σταμάτη Φασουλή για τις "Άγριες Μέλισσες" που θα συζητηθεί

Χρήστος Παναγούλης
3

Ο Σταμάτης Φασουλής θα είναι στην επιτροπή του Just The 2 Of Us, όμως, δεν είπε τόσο εύκολα το “ναι”. Στη συνάντησή του με τους δημοσιογράφους, είπε, επίσης, και μια ατάκα για τις Άγριες Μέλισσες που δεν περνά απαρατήρητη.

“Περίμενα να δω ποιοι θα είναι οι άλλοι κριτές και είπα αν είναι αυτοί κι αυτοί δέχομαι. Εγώ περίμενα αυτούς για να πάω”, εξομολογήθηκε ο Σταμάτης Φασουλής.

“Μία φορά προχθές που πήγα να δω τις Άγριες Μέλισσες είδα κάτι άσχετους σε ένα καφενείο, τέσσερις, να μιλάνε. Δεν ήταν οι φίλοι μου που ήθελα να δω πώς είναι. Την πάτησα”, ανέφερε χαρακτηριστικά στη συνέχεια.



Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Αυτο ηθελε να πει αυτο ειπε.Δεν καταλαβα ολοι πρεπει να λενε οτι ειναι αριστουργημα. Δεν αρεσουν σε ολους οι Μελισσες, για αυτο κανουν 30.Το υπολοιπο 70 βλεπει κατι αλλο. Το ιδιο ισχυει και για το masterchef. Το 35 τους βλεπει. Το υπολοιπο βλεπει κατι αλλο. Ενταξει και εκει στο πρωινο το τερματισαν. Σημερα τον Φασουλη τον εκραζαν και οταν ηταν στον αντενα τον εγλειφαν.Ντροπη ας το καταλαβουν εκει στο πρωινο, φαινεται κσι στην τηλεθεαση που πατωνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τι κριμα κ.φασουλη...δεν χρειαζεται αλλη αβαντα το οπεν, η συμμετοχη σας στου κοκλωνη ειναι αρκετη..μην πεφτετε και άλλο.σε λιγο θα χασετε ολο το κυρος σας και δεν θα τους ειστε καν χρησιμος για να νομιμοποιησουν τον παρουσιαστη τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγω δεν καταλαβα το αν ειναι αυτοι και αυτοι θα παω.Ο Φασουλης πως την ειδε,συναιτερος του Σαββιδη;Του open?Αποψη του για τις "Μελισσες" αλλά το άλλο ηταν σαχλαμαρα που ειπε.Και η αληθεια ειναι οτι ο Χατζακης ειναι σκηνοθετης με κύρος.Τον Φασουλη ποτέ δεν τον ειχα για τόσο σοβαρο,όσο τον Χατζακη(γνωμη μου).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !