Η Φαίη Σκορδά διαγνώσθηκε με κορωνοϊό - Tι θα γίνει με το ΠΡΩΙΝΟ

6

O νέος κορωνοϊός έχει πια αρχίσει και εξαπλώνεται ραγδαία, και μέρα με τη μέρα δυστυχώς τα κρούσματα αυξάνονται. Μεταξύ των νοσούντων, είναι και δημόσια πρόσωπα, όπως για παράδειγμα η Χριστίνα Μπόμπα. Ωστόσο, η ''λίστα'' των ανθρώπων των  media που χτυπήθηκαν από τον κορωνοϊό, αυξάνεται, και μόλις πριν από λίγο η Φαίη Σκορδά, παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 ,ανακοίνωσε στα social media ότι διαγνώσθηκε με κορωνοϊό .

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του tvnea, η εκπομπή, ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ, αναστέλλεται και δεν βγαίνει στον αέρα, καθώς όλοι οι συντελεστές και συνεργάτες της ,μπροστά αλλά και πίσω ,θα υποβληθούν στη σχετική εξέταση...Να σημειώσουμε πως κάποιοι από τους cameramen είναι κοινοί με άλλα πρότζεκτ του καναλιού(YFSF, ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ).


Δείτε όσα έγραψε:



Αγαπημένοι μου, πριν από λίγη ώρα ενημερώθηκα ότι είμαι θετική στον κορονοϊό. Μετά από πληροφορίες ότι άτομα από το περιβάλλον μου είχαν έρθει σε επαφή με ασθενείς,αποφάσισα,να κάνω την εξέταση τόσο εγώ, όσο και τα παιδιά μου.Τα παιδιά είναι αρνητικά, αλλά εγώ είμαι θετική. Οφείλω να το μοιραστώ δημόσια, όπως πρέπει να κάνουμε όλοι. Προς το παρόν είμαι εντελώς ασυμπτωματική. Παραμένω στο σπίτι, υπακούοντας στις οδηγίες των ειδικών. Εύχομαι περαστικά στους νοσούντες και υγεία για όλους ! Με πίστη και αισιοδοξία θα το ξεπεράσουμε και αυτό. #μένουμε_σπίτι
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fay Skorda (@fayskorda) στις

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. πωωω ο αντ1 σε καραντίνα άρα σταματάνε και τα γυρίσματα για μέλισσες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν σταματάει τίποτα εκτός του Πρωινού για την ώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είχε πάει Ιταλία στο peak του ιού...Ίσως έχει σχέση. Περαστικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλοι όσοι δουλεύουν μαζί της αλλά και οι καλεσμένοι πρέπει να μείνουν σπίτι είτε βγουν θετικοί είτε όχι. Σε κάποιους βγαίνει το τεστ αρνητικό αλλά μετά από μέρες έχουν συμπτώματα. Έχει να κάνει με τον χρόνο επώασης. Το καλύτερο που έχουν να κάνουν είναι να μπουν όλοι σε αναγκαστική καραντίνα. Ελπίζω να είχαν πάρει κάποιες προφυλάξεις και να κρατούνταν κάπως οι αποστάσεις. Δεν τους βγήκε δυστυχώς η απόφαση να μην έχουν καλεσμένους από τη Δευτέρα που έρχεται. Τους πρόλαβε ο ιός. Καλά χαμός. Δεν βλέπω ως χώρα να γλιτώνουμε τον αναγκαστικό περιορισμό στα σπίτια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η κατασταση έχει ξεφύγει και στην τηλεόραση βλεπω να σταματάνε ολα τα προγράμματα απο τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι θα πει να γλιτώσουμε τον περιορισμό ...όλοι πρέπει να τον αποδεκτουμε δλδ πάλι εμείς θα είμαστε εκείνοι που θα παρακουσουμε ...έκλεισαν τα σχολεία και πήγαν όλοι οι μαθητές στα κλάμπ έλεος δεν μας κόβει και πολλή σαν λαός μου φαίνεται ελάχιστοι είναι εκείνοι που έχουν καταλάβει τι συμβαίνει ...και δεν λέω οτι ο ιός είναι επικίνδυνος γιατί περισσότερο επιβλαβής είναι ο ιός της γρίπης αλλά να κρατάμε και τηρούμε κάποιους κανόνες
    ..οι Κινέζοι το εφάρμοσαν και ο ιός απομακρύνθηκε κατά μεγάλο ποσοστό
    #stayHome

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !