Σε διαρκή εκνευρισμό ο Δημήτρης Παπανώτας...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
5
Σε διαρκή εκνευρισμό βρίσκεται ο Δημήτρης Παπανώτας στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα». Σχεδόν καθημερινά υπάρχουν στιγμές που ο δημοσιογράφος δείχνει να ενοχλείται πραγματικά από τη στάση των συνεργατών του.

Ο παρουσιαστής και οι υπόλοιποι προσπαθούν κάνουν χιούμορ μαζί του, χωρίς εκείνος να το αντιλαμβάνεται. Έτσι, το εκλαμβάνει ως προσβολή, κάτι που δεν διστάζει να κρύψει στον τηλεοπτικό αέρα.

Ενδεικτικό παράδειγμα είναι η σημερινή φράση που ανέφερε:  «Πραγματικά, δεν σας αντέχω άλλο να μην καταλαβαίνετε αυτό που λεω», με τον Γιώργο Λιάγκα να απαντά  «Καλά κάνεις και μας το διευκρινίζεις».

Τελικά, το λάθος του παρουσιαστή είναι η επιλογή των συνεργατών του. Ένα βασικό συστατικό της επιτυχίας της πρωινής του εκπομπής στο Mega και στον ΑΝΤ1 ήταν το πολύ καλό κλίμα που υπήρχε. Ο καθένας μπορούσε να αστειευτεί με τον άλλον, χωρίς να ελλοχεύει ο κίνδυνος της παρεξήγησης (βλ. Σάσα Σταμάτη).

Το πρόβλημα είναι πως κάποιοι παίρνουν τον εαυτό τους πολύ στα σοβαρά. Αυτό κάπως θα δικαιολογούταν αν συνέβαινε από ανθρώπους που έχουν αληθινή και σπουδαία ιστορία στον χώρο. 


Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Πολύ άσχημο κείμενο κατά τη γνώμη μου. Δεν τον πάω τον Παπανώτα αλλά είναι τόσα χρόνια στο χώρο αυτό και πηγαίνει καλά όχι σαν πρωταγωνιστής αλλά σαν δεύτερο βιολί. Δεν είναι ωραίο να τον ακυρώνετε έτσι. Για φέτος θεωρώ ότι μετάνιωσε την επιλογή του να πάει στον Σκάι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με όλους τσακωνεται και για όλους έχει να πει κάτι κακό. Κούρασε.. Ας πάει στον Άλφα πάλι να προσκυνάει τον Σύριζα ,όπως έκανε τόσα χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολυ χαμηλο επιπεδο. Υπαρχει μονο γιατι δημιουργει ιντριγκες και ξεκατινιασματα. Για να μην ξεχασω τα ρατσιστικα σχολια και τον φιλοσυριζαισμο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ε σαν να κουρασε και ο Παπανωτας, ειναι 2020 ο κοσμος εχει αλλαξει ειδικα στο εξωτερικο. Στην Ελλάδα παλι προσκυναμε παλιες ιδεες , παλιες ηθικες και μια λογικη του 1960 που ο παπανωτας μια ενστερνίζεται και μια προσπαθει να γινει συγχρονος πραγμα που τον μπερδεύει. Γενικο λαθος η επιλογη Λιαγκα που μετα απου 3 χρονια απουσιας εχει μεινει σε μια λογικη του 2014 τοτε που μεσουρανουσε, αλλα οχι ποια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !