Η πολύ αμήχανη στιγμή του Γιώργου Λιάγκα...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
2
Ο γνωστός φυσιογνωμιστής και μελλοντολόγος Σεβάν βρέθηκε στο τέλος της τηλεοπτικής εβδομάδας στο πλατό της εκπομπής Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα, στον ΣΚΑΪ. 

Ο παρουσιαστής ήθελε να μάθει τα μελλούμενα για όλους τους παρουσιαστές της TV. Όταν εμφανίστηκε στην οθόνη η Φαίη Σκορδά, όμως, προέκυψαν μερικά αρκετά άβολα δευτερόλεπτα, τα οποία έγιναν εξαιρετικά άβολα μετά από μια διευκρινιστική ερώτηση του Σεβάν. Ο διάλογος είχε ως εξής:

Γιώργος: Μου κάνετε πλάκα τώρα… Σεβάν: Έχει εκπομπή; Γιώργος: Είναι η πρώην γυναίκα μου. Βέβαια έχει εκπομπή με πολύ μεγάλη επιτυχία όλα αυτά τα χρόνια. Τώρα εντάξει, είναι λίγο άκομψο… Σεβάν: Όσον αφορά τα επαγγελματικά, τα βήματά της δεν τα έχει βρει ακριβώς, δεν είναι πολύ σταθερά. Γιώργος: ΟΚ. Μην πάμε στα προσωπικά για ευνόητους λόγους. Σεβάν: Έχει ξαναφτιάξει τη ζωή της; Γιώργος: Πάμε παρακάτω γιατί είναι λίγο άκομψο…

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Θυμαμαι καποτε οταν νικουσε ο Σεφερλης τον πρωην ζευγοςΣκορδα-Λιαγκα,σε τηλεθεαση ελεγε ο Λιαγκας"ξεφτιλισου Φαιη για τηλεθεαση". Τωρα το εχουνε παει το "ξεφτιλικι" σε αλλο επιπεδο γιατι το πρωην ζευγος ειναι χαμηλα σε τηλεθεαση και κανουν οτι κοροιδευαν καποτε σε αλλους. Και να μην δημοσιευτει το σχολιο, δεν πειραζει. Φαινεται στην τηλεθεαση τους οτι ο κοσμος δεν τους βλεπει οσο και αν πουλανε την ζωη τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τωρα σε πειραζει Λιαγκα;Αληθεια;Τα τερατα που λες εσυ κατα καιρους;χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !