Ο Σάκης Τανιμανίδης μιλάει για το πως κατάλαβαν ότι η Χριστίνα Μπόμπα έχει τον κορονοϊό

Κωνσταντίνος Κότσαρης
2
Η Χριστίνα Μπόμπα βγήκε θετική στον κορονοϊό, ο Σάκης Τανιμανίδης είναι για την ώρα αρνητικός, ενώ και οι δυο παραμένουν στο σπίτι δίχως να έρχονται σε επαφή με άλλα άτομα. Στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο Σάκης Τανιμανίδης περιέγραψε πως εκτέθηκαν στον ιό, τα συμπτώματα που έχει η Χριστίνα Μπόμπα και πώς είναι πλέον η καθημερινότητά τους στο σπίτι.

“Πρέπει να ξανακάνω εξέταση σε λίγες μέρες, ανάλογα με τα συμπτώματα. Η Χριστίνα κι εγώ τις τελευταίες μέρες είχαμε έρθει σε επαφή με έναν φίλο ο οποίος βγήκε θετικός στον κορονοϊό. Πήγαμε λοιπόν να κάνουμε την εξέταση, η Χριστίνα βγήκε θετική, εγώ βγήκα αρνητικός. Η Χριστίνα ανέβασε πυρετό πριν από λίγη ώρα, εγώ είμαι καλά. Δεν είμαι σίγουρος από πού έχει κολλήσει ο φίλος μας τον κορονοϊό, το πιο πιθανό είναι σε αεροδρόμιο, δεν είχε πάει στην Ιταλία.

  Την Τρίτη ένιωσε κάποια δέκατα η Χριστίνα τα οποία δεν μας ανησύχησαν. Τρίτη βράδυ μας ενημερώνει αυτός ο φίλος ότι έχει κορονοϊό, οπότε την άλλη μέρα το πρωί πήγαμε και οι δύο και κάναμε την εξέταση. Δεν μας έδωσαν κάποια φάρμακα. Η συμβουλή που έχω είναι ότι δεν χρειάζονται φάρμακα, εκτός αν επιδεινωθεί η γρίπη. Κρατάμε απόσταση ο ένας από τον άλλον και δεν μπαίνει άλλος στο σπίτι”, είπε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ο Χατζηνικολάου πηρε Συνέντευξη απο τη Μπομπα στο δελτιο. Ευγε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Που καταντησαμε να ενημερωνομαστε απο την Μπομπα η οποια δεν ειχε αφησει ταξιδι για ταξιδι ενω ηξεραν τι συνεβαινε και τωρα η ιδια και οι αλλοι σελεμπριτι που εκαναν ταξιδια, εκδρομες, παπαρατσικα και μας πουλουσαν μουρη στο ινσταγκραμ. Και τωρα κουνοντας μας το δαχτυλο μας λενε να μεινουμε σπιτι, λες και εμεις ειμαστε ηλιθιοι και δεν ξερουμε. Το θεωρω ντροπη γιατι και μεσα απο αυτο το σοβαρο θεμα βρισκουν τροπο να διαφημιστουν δειχνοντας και τροπους πως να περασουμε στο σπιτι, λεγοντας μας να βλεπουμε netflix. Εμμεση διαφημιση χωρις ντροπη.Πιστευω να δημοσιευτει γιατι εχω βαρεθει να μας περνανε για ηλιθιους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !