Γιώργος Λιάγκας: «Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν θα γίνει ποτέ ιδανικό πρότυπο παρουσιάστριας»

Μια δήλωση που έκανε η Έλενα Χριστοπούλου για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου ότι είναι πρότυπο παρουσιάστριας προκάλεσε αντιδράσεις. Μία από αυτές ήταν αυτή του Γιώργου Λιάγκα.

Οπαρουσιαστής είπε τα εξής: “Για ποιο λόγο να είναι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου το ιδανικό πρότυπο παρουσιάστριας; Παιδιά συγγνώμη τώρα, όταν υπάρχει μια Μενεγάκη, μια Σκορδά, μια Τσιμτσιλή, μια Μπεκατώρου κλπ. δεν καταλαβαίνω. Ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι η ιδανική παρουσιάστρια, συγγνώμη αλλά διαφωνώ κάθετα! Δεν θα γίνει ποτέ! Ότι είναι φέρελπις σαν παρουσιάστρια και μπορεί να γίνει το πρώτο όνομα, να το πω κι εγώ, αλλά ότι είναι το ιδανικό πρότυπο παρουσιάστριας…

 Υπάρχει μια Μενεγάκη, μια Σκορδά, μια Σταματίνα, μια Μπεκατώρου, μια Δούκισσα, μια Μακρυπούλια… Δεν είναι δυνατόν να το λέει αυτό το πράγμα. Εμένα δεν με έχει εντυπωσιάσει ως παρουσιάστρια η Ηλιάνα Παπαγεωργίου”.

Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

Ο χρήστης Steve 13 είπε…
Ιδανικό πρότυπο η Σκορδά ? Που δεν ξέρει να κανει μια συνέντευξη? Που κολλάει όλη των ώρα ? Και δεν ξέρει τα θέματα της εκπομπής? Λυπάμαι.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η Σκορδά 😂 😂 😂 😂 😂
Ο χρήστης Unknown είπε…
Από όλα αυτά η Σκορδά σε πείραξε; Μα τόση εμπάθεια πιά; Δεν καταλαβαίνω με μερικούς που πάντα βρίσκουν κάποιο πικρόχολο σχόλιο να κάνουν. Τη δουλειά της κάνει όπως τόσες άλλες το ψωμί σας τρώει; Δεν σας αρέσει μην τη βλέπετε δεν χρειάζεται τόση χολή.
Ο χρήστης Steve 13 είπε…
Unknown εσύ γιατί την υπερασπίζεσαι με τόση θέρμη? Φιλενάδα σου είναι η συνεργάτιδα σου ? Δεν μπορούμε να πούμε την άποψη μας ? Όχι δεν την βλέπουμε όπως δεν τη βλέπει και πολύς κόσμος. Την έχουμε δει γενικά όμως και δεν είναι καλή παρουσιαστρια είναι κακό που το λέμε ? Δεν κατάλαβα δηλαδή. Μου αναφέρει ιδανικά πρότυπα και σχολιάζει αρνητικά την Ηλιάνα (που καλά κάνει για μένα). Αλλά χάνει στην επιχειρηματολογία του αν μου φέρνει σαν παράδειγμα τη Φαίη. Να μου πεις τη Μπεκατώρου ναι. Την Ελένη κάποτε ναι.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Από τις λίγες φορές που συμφωνώ μαζί του. Η Σκορδά συμφωνώ δεν ξέρει να παίρνει συνεντεύξεις αλλά και η άλλη χωρίς το ακουστικό σωστή κουβέντα δεν μπορεί να πει. Ούτε και η κάμερα την αγαπά. Για αυτό κιόλας στο GNTM είναι η Καγιά αυτή που βγαίνει μπροστά.