Αλλαγή: Νέες μέρες για τη «Μουρμούρα»

Τα πετυχημένα ζευγάρια μπορούν και, έτσι το “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα” έρχεται στους δέκτες μας τρεις φορές την εβδομάδα! Η αγαπημένη κωμική σειρά του Alpha δίνει νέο ραντεβού με το τηλεοπτικό κοινό κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 21:00.

Η “Μουρμούρα” μεγαλώνει, τριτώνει και αλλάζει ραντεβού!

Από την Δευτέρα 9 Μαρτίου καλωσορίζουμε την εβδομάδα «μουρμουριστά», πάντα με γέλιο και τις απολαυστικές στιγμές ανάμεσα στα 4 αγαπημένα ζευγάρια, τη Βούλα και τον Μηνά, την Καίτη και τον Ηλία, την Ξένια και τον Μπάμπη, τη Βέλη και τον Άγγελο.

Με τις δικές τους ιστορίες που μοιάζουν σαν να έχουν βγει από τη δική σου ζωή, τα νέα επεισόδια είναι γεμάτα αγάπη, κόντρες, ζήλειες, τρυφερότητα και πολύ χιούμορ. Γιατί τα πετυχημένα ζευγάρια μπορούν και τα καταφέρνουν και τρεις φορές την εβδομάδα!

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ναι εγώ είμαι είπε…
Πάντα το έκανε αυτό ο Άλφα (δηλαδή τα τελευταία χρόνια 😁). Βάζει Δεύτερο τρίτο την κωμωδία που πάει καλύτερα,για να μαθαίνει το κοινό να συντονίζεται στον Άλφα στις 9 από την αρχή της εβδομάδας. Έτσι παλιά είχε τη μουρμούρα Δευτέρα και Τρίτη,όταν το σόι σου έγινε η πιο επιτυχημένη σειρά του καναλιού πήρε εκείνο θέση στη Δευτέρα και την Τριτη. Για να δούμε....