Σκέψεις να επιστρέψει τον Ιανουάριο το «Καφέ της Χαράς»...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
7
Έκπληξη που έδωσε το φιλί της ζωής στην ιδέα των τηλεοπτικών απεδείχθη το «Καφέ της Χαράς» στον ΑΝΤ1, παίρνοντας ήδη το πράσινο φως για νέο κύκλο επεισοδίων την προσεχή σεζόν. Το ερώτημα που προκύπτει τώρα είναι αν ο Πώποτας θα επιστρέψει τον Οκτώβριο στον ΑΝΤ1 μαζί με την έναρξη της σεζόν ή θα ενταχθεί στο πρόγραμμα αργότερα.

Σύμφωνα με πληροροφίες της «Real Life» και της Ναταλίας Ανδρικοπούλου, είναι πολύ πιθανό η σειρά να κάνει διάλειμμα σχεδόν μισό χρόνο πριν επανέλθει στον αέρα, προκειμένου να δοθεί ο απαιτούμενος χρόνο για να «δουλέψουν» τα σενάρια.

Οριστική απόφαση δεν έχει ληφθεί ακόμα...

Δημοσίευση σχολίου

7Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Είναι σοβαρά πράγματα αυτά ? Υποτίθεται ο Ρώμας βγήκε και είπε ότι έχει υλικό για τρεις σεζόν. Δεν κάθισαν να το οργανώσουν? Η απλά είδαν ότι ο κόσμος τους εγκατέλειψε για το μάστερ σεφ και πάνε να αλλάξουν όλα τα σενάρια ? Τι να πω. Εγώ θα απογοητευτω αν είναι να περιμένω μισό χρόνο για να δω τη συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν πρέπει να πάει για δεύτερη χρονιά. Όχι γιατί δεν κάνει νούμερα, μια χαρά πάει παρόλο που έχει πέσει, αλλά γιατί ο κόσμος δεν τα στηρίζει τα ελληνικά σήριαλ καθολου
    Εάν εξαιρέσεις τις μέλισσες , όλα τα άλλα πάνε μέτρια προς κακά. Εφόσον λοιπόν ο κόσμος δεν τα στηρίζει, αλλά προτιμάει να βλέπει σκουπίδια και άλλα ριάλιτι που το μόνο που προωθούν είναι κόντρες μεταξύ των παικτών και άλλο κατιναριό γιατί αυτό αρέσει στον κόσμο, εφόσον λοιπόν αυτό αρέσει στον κόσμο αυτό και θα έχει
    Φέρτε μας απο Σεπτέμβρη όλα τα ριάλιτι του κόσμου, το survivor φυσικά και τα μοντέλα γιατί αυτά αξίζουν στο ελληνικό κοινό το 2020 και όχι οι ποιοτικές ή κωμικές ελληνικές σειρές .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φέτος εγινε στροφή προς μυθοπλασία ο κοσμος ποντάρει πιο πολυ στα σήριαλ σιγα σιγα πιο πολυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 7.41 Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει που είναι η στροφή στην μυθοπλασία που λέτε όλοι;; Πέρα απο τις μέλισσες , ποιο άλλο σήριαλ έκανε τηλεθέαση άνω του 20 με 25%;; Ναι τα κανάλια πόνταραν πολλά στα σήριαλ, έβγαλαν αρκετά φέτος, αλλά τα πιο πολλά πάνε ή πήγαν άκλαυτα και τα μόνα σοβαρά ποσοστά του τύπου 30, 40 και 50% τα κάνουν για αλλη μια φορά τα ριάλιτι τυπου next top model και mastechef..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν αθροίσεις τα ποσοστά του Αν ήμουν πλούσιος με το Σπίτι είναι, τις 8 λέξεις και το Παρά Πέντε που παίζουν στις 9 περνούν το Master Chef και δεν μιλάω καν για Άγριες Μέλισσες, Φριτέζα και Καφέ. Άρα πιο πολύς κόσμος βλέπει σήριαλ παρά ριάλιτι. Απλώς δεν βλέπουν όλοι το ίδιο. Έχουν γίνει πάρα πολλά σήριαλ φέτος γι' αυτό μιλάμε για στροφή στη μυθοπλασία. Δε λέει κανείς ότι κάνουν επιτυχία αλλά δεν μπορείς να πεις ότι δεν βλέπει ο κόσμος σήριαλ φέτος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  6. Μάλλον στον Αντ1 δεν γνωρίζουν την παροιμία: στη βράση κολλάει το σίδερο...ποιον Ιανουάριο, σε 10 χρόνια καλύτερα, πιο επετειακό ακούγεται.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κάτι τέτοιο δε υφίσταται στις δικές μου πληροφορίες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !