Κορωνοϊός: Δεύτερος νεκρός στην Ελλάδα

2
Μετά τον 66χρονο από την Αμαλιάδα που κατέληξε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, την Πέμπτη, ακόμα ένας ασθενής έχασε τη μάχη αφού βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Πρόκειται για άνδρα ηλικίας 92 ετών, ο οποίος διαγνώστηκε θετικός στον ιό την Τετάρτη 11 Μαρτίου και καταγόταν από την Πτολεμαΐδα. Σημειώνεται ότι νοσηλεύονται ακόμα δύο συγγενείς του 92χρονου, επίσης φορείς του κορωνοϊού.

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Χωρις να θελω να μειωσω τη σοβαροτητα της καταστασης,αλλά για να μην τρομαζουμε υπερβολικα,η ηλικια(92 χρονων)και πιθανον και άλλα προβληματα υγειας που μπορει να ειχε παιζουν ρόλο.Οπως και αν εχει συλληπητηρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 10:37, τα πάντα παίζουν ρόλο, αυτός ο ιός ΔΕΝ μπορεί να καταπολεμηθεί για την ώρα, δεν υπάρχει εμβόλιο. Δεν έχει σημασία η ηλικία που έχεις, αν έχεις προβλήματα υγείας μπορεί να σε τελειώσει ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΗΛΙΚΙΑΣ. Απλά η θνησιμότητα είναι μεγαλύτερη σε μεγαλύτερες ηλικίες γιατί το σύνηθες είναι να έχουν εξασθενισμένο οργανισμό. Αυτό ΔΕΝ σημαίνει ότι ένας νέος δεν μπορεί να πεθάνει, έχουν πεθάνει έξω και 30άρηδες και 40αρηδες. Ο Κινέζος γιατρός που πρώτος είχε προειδοποιήσει για τον θανατηφόρο κορονοϊό, καθώς και ο ίδιος είχε προσβληθεί, πέθανε κι ήταν μόλις 37 χρονών. Ακόμη κι αν δεν κινδύνευαν οι νέοι, που κι αυτοί κινδυνεύουν πες μας πως θα ένοιωθες αν ήξερες ότι κόλλησες τον ιό στη μάνα σου, στο πατέρα σου ή σε συγγενή σου και πέθανε αλλά εσύ ok τη σκαπούλαρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !