Απίστευτο! Αφοπλιστικές οι απαντήσεις της Άννας Παναγιωτοπούλου για Ευθυμιάδη, Λαζόπουλο, Σταυροπούλου...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
10
Στο “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα” παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη η Άννα Παναγιωτοπούλου. Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην επιτυχημένη περίοδο του Dolce Vita και τη συνεργασία με τον Θανάση Ευθυμίαδη, τον Λάκη Λαζόπουλο αλλά και τις υποκριτικές δυνατότητες της Βίκυς Σταυροπούλου!

Πιο συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε για τη χημεία που είχε με τον Θανάση Ευθυμιάδη στο επιτυχημένο σίριαλ του Mega, η Άννα Παναγιωτοπούλου σχολίασε πως “μεταξύ μας, δεν ήταν και πάρα πολύ καλή η σχέση με τον Θανάση Ευθυμιάδη. Ήταν λίγο καβαλημένος ο Θανάσης! Ήταν και είναι ωραιοπαθής! Είχε ένα μέσο που μπήκε, που δεν χρειάζεται να το πω τώρα αλλά κάποιος τον έστειλε εκεί. Ήταν σίγουρο δηλαδή αυτό και μέσα από αυτό είχε και μια έπαρση”.

Όσον αφορά τον Λάκη Λαζόπουλο, η Άννα Παναγιωτοπούλου δήλωσε πως δεν έχουν καμία σχέση.”Ποτέ δεν είχαμε καλή σχέση με τον Λάκη. Είναι άλλης νοοτροπία άνθρωπος και είναι πάρα πολύ πονηρός. Τον έδειρα, τον χαστούκισα επειδή ζήτησε παραπάνω χρήματα σε παράσταση μας. Του έριξα δυο χαστούκια μπροστά στον κόσμο! Ούτε ντροπή ούτε διάκριση”!

Όταν ο δημοσιογράφος ρώτησε την ηθοποιό για την Βίκυ Σταυροπούλου και τη συμμετοχή στην κριτική επιτροπή του J2US, η αντίδραση της μοιάζει μοναδική! “Βίκυ Σταυροπούλου; Παναγία μου! Δεν θέλω να την σχολιάσω. Θα κρίνει ανθρώπους η Σταυροπούλου; Είναι ηθοποιός και δεν το έχω καταλάβει; Δεν την έχω δει να κάνει. Πάντα το ίδιο κάνει, βγαίνει, μπαίνει και αυτό είναι. Είναι μια πάρα πολύ έξυπνη γυναίκα. Όχι, δεν είναι ηθοποιός”!

Δημοσίευση σχολίου

10Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Πω πω πω για όλους έχει μια καλή κουβέντα να πει. Μα για όλους όμως..
    χααχχαχααχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για Λαζοπουλο και Σταυροπουλου δεν εχει και αδικο ομως.Τωρα για τον Ευθυμιαδη δεν ξερω...εγω νομιζω πως δεν απασχολει,ουτε προβαλλεται εντονα,βεβαια το τι ηταν τότε εκεινη που συνεργαζοταν μαζι του,το ηξερε καλυτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φυσικά και έχει άδικο. Γιατί αν κάποιος έχει έπαρση είναι αυτή. Δεν κατάλαβα που είναι το κακό πχ ο Λαζόπουλος να ζητήσει παραπάνω χρήματα και άκουσον άκουσον η αντίδραση της να είναι να τον ΧΤΥΠΗΣΕΙ. Αν τη σάπιζε κάποιος αυτή τι θα έλεγε; Με αυτά που γράφει συγνώμη αλλά η δική τους συμπεριφορά είναι επίσης προβληματική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι λέτε ρε παιδια,πολύ ονειρικα τα βλεπετε όλα.Κλεινει μια δουλεια με συγκεκριμενα χρηματα και μετα ζηταςμει παραπανω;Το θεωρειτε σωστο δηλαδη;Τωρα ενταξει...δεν τον σαπισε με το χαστουκι,δεν το δικαιολογω,αλλά η Παναγιωτοπουλου δεν ειναι στο ίδιο μεγεθος με τον Λαζοπουλο,μην τρελαθουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και φυσικα τα παραπανω χρηματα αυτος προφανως τα ειχε ζητησει οταν δεν ηταν γνωστος.Ε ενταξει οταν ερχεται ενας ασχετος στο ξεκινημα του με τουπε,δεν του μιλάς με το σεις και με το σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η βία είναι καταδικαστέα τέλος (από όποιον και αν προέρχεται)
    Όχι επιλεκτικά, ανάλογα αν χωνευουμε κάποιον ή όχι
    Ντροπή και που το λέει, κατά τα άλλα ηθοποιός σημαίνει φως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το φρύδι το κατεβάζει ποτέ; Η φώτο τα δείχνει όλα. Μαντάμ Σουσού με τα όλα της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μόνο που το θεμα εδω δεν ειναι μόνο η βια της Παναγιωτοπουλου αλλά και το ψωνιο του Λαζοπουλου.Δεν συμφωνησα με αυτο,αλλά για να γινει κάτι θα προυπαρχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το θέμα δεν είναι ότι μας συμφέρει με βάση τις αντιπάθειες μας. Η συμπεριφορά του Λαζόπουλου που στη τελική έχει να κάνει με χρήματα, και δεν κατάλαβα, όλοι δεν προσπαθούμε στη δουλειά μας να έχουμε όσο το δυνατότερο περισσότερα έσοδα, που είναι το κακό, συνοδεύτηκε με μια τρισάθλια συμπεριφορά από τη κυρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !