Περικλής Λιανός: «Δεν έγινα ο Μπέζος ή ο Φιλιππίδης, αλλά παίζω ωραίους ρόλους»

Χρήστος Παναγούλης
1

Ο Περικλής Λιανός έχει επιστρέψει στην τηλεόραση με τον νέο κύκλο της σειράς Το Καφέ της Χαράς. Τον ηθοποιό συνάντησε από το Happy Day ο Χρήστος Βαρθαλίτης και μίλησαν για τα οικονομικά, κάποτε και τώρα…

“Στο Χάι Ροκ και το Λαβ Σόρρυ όχι μόνο πληρωνόμασταν καλά αλλά τα παίρναμε αμέσως. Με το που ολοκλήρωνες τις δικές σου σκηνές για το επεισόδιο, περνούσες από το λογιστήριο και πληρωνόσουν. Εγώ δεν είχα ποτέ άγνοια για το ποια ήταν η θέση μου στο θέατρο και ήμουν πάρα πολύ ευχαριστημένος, γι’ αυτό και έχω πολύ καλές συνεργασίες. Δεν βάζω τρικλοποδιές. Δεν έγινα ο Μπέζος ή ο Φιλιππίδης, αλλά παίζω ωραίους ρόλους, παίρνω τα χρήματά μου και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Οι απολαβές μας στο Καφέ της Χαράς φυσικά και δεν είναι καλύτερες από αυτές του παρελθόντος. Τώρα παίρνουμε μηνιάτικο. Τότε πληρωνόμασταν με το επεισόδιο. Να σου πω ότι εγώ παίρνω σε μηνιάτικο αυτά που έπαιρνα το επεισόδιο”, είπε ο Περικλής Λιανός.

Το Καφέ της Χαράς, όπως και όλες οι ελληνικές σειρές, έχουν διακόψει προσωρινά την προβολή καινούριων επεισοδίων, λόγω κορονοϊού.




Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Καλά πάνε καλά εκεί στον Άλφα ή ζουν σε άλλο σύμπαν; Στέλνουν δημοσιογράφους και παίρνουν συνέντευξη από ηθοποιούς και άλλους επώνυμους και από ότι βλέπω χωρίς μέτρα προστασίας. Το ΕΣΡ δεν βλέπει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !