Σταματούν τα γυρίσματα του «Καφέ της Χαράς»...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
1
Στους επιτακτικούς ρυθμούς της νέας καθημερινότητας θα κινηθεί και το “Καφέ της Χαράς“. Η αγαπημένη σειρά του Χάρη Ρώμα και της Άννας Χατζησοφιά βάζει “λουκέτο” με τον σεναριογράφο και ηθοποιό να προδίδει τους λόγους στην κάμερα του “Έλα χαμογέλα”.

“Υπάρχει το θέμα του κορονοϊού που απασχολεί όλο τον πλανήτη και γι’ αυτό το λόγο αυτό είναι το τελευταίο γύρισμα που κάνουμε για ορισμένες μέρες. Δεν θέλω να περάσει από το μυαλό κανενός από τους συνεργάτες ότι βάζουμε κάτι πάνω από την υγεία τους ή της υγείας των οικογενειών τους. Θα κάνουμε τα επεισόδια, όποτε και αν είναι και θα παιχτούν τη φετινή σεζόν ενώ τα τα ήδη συμφωνημένα και υπογεγραμμένα για του χρόνου πια” σημείωσε χαρακτηριστικά ο δημιουργός των επιτυχιών.

Όσον αφορά τον ρόλο που ερμηνεύει στο σίριαλ, ο Χάρης Ρώμας πρόδωσε με χαμόγελο πως “ο Περίανδρος Πώποτας δεν γλιτώνει από τους πειρασμούς! Είναι βασικό στοιχείο του έργου να δαιμονίζεται με μια γυναίκα δυναμική που του αμφισβητεί την εξουσία”.

“Τα νούμερα τηλεθέασης και η απήχηση που έχει το σίριαλ είναι τέτοια που μας επιτρέπουν να συνεχίσουμε απρόσκοπτα. Πολλοί μπορεί να αναρωτιούνται γιατί η σειρά μπορεί να ξεκινήσει ξανά, τη νέα χρονιά, λίγο αργότερα, αλλά αυτό θα γίνει επειδή το Καφέ γίνεται σε πολλά χωριά γύρω και πιο μακριά από την Αθήνα και δεν μπορείς να κάνεις 50 επεισόδια σε μια σεζόν” πρόσθεσε.

 “Εγώ και η Άννα Χατζησοφιά θα συνεχίσουμε να γράφουμε τα επεισόδια, ούτε τα φετινά δεν έχουμε τελειώσει, αλλά ξέρουμε το τέλος τόσο το φετινό όσο και του επόμενου κύκλου. Δεν ξέρω αν θα υπάρχει και μεθεπόμενος” συμπλήρωσε ο Χάρης Ρώμας.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Λίγο ...στον κόσμο του μου κάνει ο κ.Ρώμας. Μιλάει λες και είμαστε ακόμα στον Ιανουάριο και το ''Καφέ'' χτυπάει ακόμη τα τότε νούμερα. Μιλάει για 50 επεισόδια σύνολο φέτος και του χρόνου κι αφήνει και ενδεχόμενο για ...μεθεπόμενο κύκλο? Πόσο θα τραβηχτεί μια πλοκή που ήδη είναι βαρετούτσικη? Βέβαια τουλάχιστον του χρόνου θα έχουμε σταθερή στην πλοκή τη Λουιζίδου και την προσθήκη της Μουτίδου οπότε θα είναι πιο τραβηχτικό το cast. Αλλά και πάλι αν το σενάριο δεν έχει δυναμική, τι να σου κάνει μόνο η νοσταλγία για τα πρόσωπα.

    Επίσης νομίζω επιβεβαίωσε ότι το ''Καφέ'' του χρόνου θα αρχίσει πάλι από Ιανουάριο όπως διαβάσαμε πρόσφατα, για να το δουλέψουν καλύτερα - μιας και φαντάζομαι ασκεί και καθήκοντα ως εκλεγμένος στην περιφέρεια πλέον ο Ρώμας. Τη βρίσκω εξαιρετικά ΛΑΘΟΣ απόφαση για δύο λόγους:

    1) Ήδη η σειρά έχει χάσει τεράστιο μέρος από την αρχική δυναμική της, πόσο μάλλον αν λείψει για 6 μήνες απο τους τηλεοπτικούς δέκτες. Εδώ το ''Κάτω Παρτάλι'' (η top κωμική επιτυχία της δεκαετίας σε νούμερα) που το 2014 χτύπαγε 60αρια όταν επέστρεψε τον Γεναρη του 2015 έπεσε 20 μονάδες, κάνοντας ωραιότατα μεν 40αρια, αλλα 20 μοναδες κατω απο τον προηγουμενο κύκλο δε. 2) Αν επέστρεφε κανονικά από Οκτώβριο θα είχε 4 μήνες ελεύθερους από τον μεγάλο αντίπαλο του ''Masterchef'' και τις Παρασκευές θα έπαιζε χωρίς ιδιαίτερα δυνατό ανταγωνισμό. Αν το πάνε απο Γεναρη θα αντιμετωπίσει την ίδια κατάσταση με φέτος και πολύ πιθανο με το hype περισσότερο εξασθενημένο να δουμε ακομα χειρότερα νούμερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !