"Big Brother": Η απειρία του Βαρθακούρη και το μαγνητοσκοπημένο "live"

Χρήστος Παναγούλης
4
Μπορεί ο ΣΚΑΙ να έχει ανακοινώσει εδώ και καιρό ότι κάθε Κυριακή θα παρακολουθούμε ένα live επεισόδιο του Big Brother, ωστόσο φαίνεται ότι οι ιθύνοντες εξετάζουν το ενδεχόμενο το επεισόδιο της Κυριακής να είναι τελικά μαγνητοσκοπημένο. Ο λόγος δεν είναι άλλος από την αδυναμία του Χάρη Βαρθακούρη να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του live επεισοδίου, αφού είναι η πρώτη του προσπάθεια στον χώρο της παρουσίασης.

«Το live του Big Brother αποφασίστηκε να μην είναι τελικά live, αλλά να γράφετε κάθε Σάββατο και να προβάλλεται μαγνητοσκοπημένο κάθε Κυριακή. Όχι λόγω του κοροναϊού που ίσως ακούστηκε, αλλά εξαιτίας άλλων συγκεκριμένων προβλημάτων. Τα προβλήματα αυτά αφορούν την απειρία του Χάρη Βαρθακούρη καθώς δεν έχει καμία εμπειρία τηλεοπτικού αέρα. Μιλάμε για ένα τεράστιο σόου. Μιλάμε για ένα μεγάλο live.

Τα δοκιμαστικά που έχουν γίνει μέχρι τώρα δεν έχουν πάει καθόλου καλά. Ο Χάρης δεν δίνει την ασφάλεια στο κανάλι να βγει live. Έχει πρόβλημα και με την επικοινωνία με το κοντρόλ γιατί δεν το έχει συνηθίσει αυτό το πράγμα και όπως ξέρετε όποιος δεν το έχει συνηθίσει μπερδεύεται πάρα πολύ» ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Νάνσυ Νικολαΐδου στην εκπομπή «Μεσημέρι #Yes».




Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Einai periptosi Kokloni. Kai to Just the 2 of us gia auton to logo to grafoun afou theatra kai magazia den leitourgoun pleon. Vevaia sto Open auta den ta lene!!! Xaxaxaxaxa!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας βαλουν καποιον αλλον ποιο εμπειρο τοτε.Αν ακομα και το ιδιο το καναλι παραδεχεται οτι ο παρουσιαστης που εχουν βαλει ειναι απειρος,γιατι τον επελεξαν τοτε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !