ΤΡΑΓΙΚΟΣ Ο ALPHA: Συνεχίζονται οι ψυχαγωγικές εκπομπές στον Alpha

Χρήστος Παναγούλης
4

Ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha  συνεχίζει τις ψυχαγωνικές εκπομπές. Η ανησυχία μεταξύ των εργαζομένων του καναλιού είναι μεγάλη εξαιτίας της διάδοσης του κορονοϊου, ενώ οι υπόλοιποι σταθμοί έχουν διακόψει τη μετάδοση των συγκεκριμένων εκπομπών, μέχρι νεοτέρας. Οι άλλοι ιδιωτικοί σταθμοί και η ΕΡΤ λειτουργεί με προσωπικό που εργάζεται εκ περιτροπής, μεταδίδοντας κυρίως ενημερωτικές εκπομπές.

Πηγή: typologies

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Όντως τραγικός. Φταίνε όμως και οι εργαζόμενοι που δεν βάζουν βέτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kαι τι να κανουν?Να δειχνουν ολη μερα τρομολαγνεια για τον κορονοϊο?Σε τετοιες μερες χρειαζομαστε περισσοτερο απο ποτε τις ψυχαγωγικες εκπομπες,για να ξεφευγουμε και λιγο απο το ψυχοπλακωμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η αληθεια ειναι οτι εφοσον μπηκε σε καραντινα το Star επρεπε να μπει και ο Αλφα ...Απο την αλλη μερια συγγνώμη κιολας αλλά είναι λίγο υποκριτικό αυτό που λέτε. ...Γιατί μόνο στο ψυχαγωγικό τομέα κολλάει ο κορονοιος? ??...Στον ενημερωτικό τομέα δεν κολλάει? ??...Μάλλον όχι. .Γιατί από όσο βλέπω έχουν από 3-4 ενημερωτικες εκπομπές το κάθε κανάλι. ...Δηλαδή έτσι δεν κολλάει ο κορονοιος. ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Διαβάζω τα 2 παραπάνω σχόλια και θλίβομαι. Πόσο παρτάκηδες είστε ρε εσείς, πόσο απάνθρωπα πλάσματα, δεν ντρέπεστε;; Το μόνο που σκέφτεστε είναι μην χάσετε τις εκπομπές σας. Ο κόσμος πεθαίνει, νοσεί και εσεις τον χαβά σας. Το λιγότερο θα έπρεπε να ντρέπεστε. Και αυτοί άνθρωποι είναι, μπορούν να νοσήσουν ανα πάσα στιγμή.
    Τις ψυχαγωγικές εκπομπές τις κόψανε για να μην κολλήσουν και άλλοι άνθρωποι και δεύτερον για να υπάρχουν μόνο ενημερωτικές εκπομπές, δηλαδή λιγότερα άτομα στον σταθμό και στο κάθε κανάλι , ώστε να τηρούνται όλα τα μέτρα ασφαλείας και παράλληλα να σας ενημερώνουν για ότι γίνεται. Δεν είναι τρομολαγνεία το να πεθαίνουν άνθρωποι και να νοσούν. Σοβαρευτείτε πια, γίνετε λίγο άνθρωποι, όσο μπορείτε δηλαδή και μην κοιτάτε μόνο την πάρτη σας.
    ΥΓ. Αν θέλετε να γελάσετε δείτε βιντέκια στο διαδίκτυο. Όχι όμως για να γελάσετε εσείς , να κινδυνεύσουν να πεθανουν άνθρωποι. Αυτό είναι απάνθρωπο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !