Ο ΑΝΤ1 θα καλύψει την Ιερά Ακολουθία των Χαιρετισμών και της Κυριακάτικης Θείας Λειτουργίας.

2
Στη δύσκολη περίοδο που διανύει η χώρα, ο ΑΝΤ1 θέτει τη δύναμή του ως Μέσο Μαζικής Επικοινωνίας στην υπηρεσία του κοινωνικού συνόλου και ενισχύει, μέσα από το τροποποιημένο πρόγραμμά του, τις προσπάθειες της Πολιτείας για την προστασία της Δημόσιας Υγείας.

Στηρίζοντας την πρόσφατη οδηγία περί αποφυγής των συναθροίσεων σε κλειστούς χώρους, αλλά και δείχνοντας σεβασμό στο θρησκευτικό συναίσθημα μεγάλης μερίδας τηλεθεατών, ο ΑΝΤ1 θα καλύψει την Ιερά Ακολουθία των Χαιρετισμών και της Κυριακάτικης Θείας Λειτουργίας.

Οι Ιερές Ακολουθίες θα μεταδοθούν, σε απευθείας σύνδεση, από τον Ιερό Ναό Αγίου Ευσταθίου Νέας Ιωνίας, όπου θα τελεστούν κεκλεισμένων των θυρών:

· Την Παρασκευή 20 Μαρτίου, 17:00 με 18:00, η Ακολουθία των Χαιρετισμών, μέσω του WEBTV του ΑΝΤ1 και στο www.ant1news.gr

· Την Κυριακή 22 Μαρτίου, 7:45 με 9:00, η Θεία Λειτουργία, από την τηλεόραση του ΑΝΤ1. (Η πρωινή εκπομπή "Πρωινοί τύποι" θα μεταδοθεί αμέσως μετά)

Έχοντας συναίσθηση του ρόλου και της ευθύνης του, ο ΑΝΤ1 θα συνεχίσει να αφουγκράζεται τις ανάγκες που δημιουργούνται από τη νέα πραγματικότητα και θα διαμορφώνει το πρόγραμμά του βάσει των νέων συνθηκών.

Να σημειώσουμε επίσης ότι ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος επικοινώνησε με τον πρόεδρο του ομίλου ΑΝΤ1 κύριο Θοδωρή Κυριακού, όπου και τον ευχαρίστησε για την πρωτοβουλία  του ΑΝΤ1 να μεταδώσει τη θεία λειτουργιά 

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Δεν ξερω αν το βαλετε το σχολιο,μαλλον οχι,αλλά η λειτουργια αρχιζει στις 7.00 και τελειωνει στις 10.00,οχι στις 9.00.Πολύ ωραιες οι διαφημισεις των καναλιων αλλά οχι και σε κάτι Ιερο.Ή το βάζεις ή δεν το βαζεις,τα υπολοιπα ειναι ανοησιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο στον αντ1 καιρός ήταν.. Θα ήθελα να μάθω και τι νούμερα θα πάρει...
    Θα έπρεπε και τους χαιρετισμούς της Θεοτόκου να μετάδοση από την τηλεόραση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !