Καμπανάκι στον ΑΝΤ1 για το «Καφέ της Χαράς»

Χρήστος Παναγούλης
5

Το «Καφέ της Χαράς» ξεκίνησε με πολύ μεγάλα ποσοστά, σκορπώντας χαμόγελα στον ΑΝΤ1, ωστόσο η «μετωπική σύγκρουση» με το MasterChef έχει πλέον αλλάξει τα δεδομένα. Τις δύο τελευταίες εβδομάδες η κωμική σειρά του Χάρη Ρώμα είδε τα ποσοστά της να συρρικνώνονται, φτάνοντας την περασμένη Παρασκευή στο 16%. Και μπορεί να μην μιλάμε για ολική αποτυχία, αφού το «Καφέ της Χαράς» εξακολουθεί να σημειώνει τα διπλάσια νούμερα από τις περισσότερες σειρές αυτήν την στιγμή στην ελληνική τηλεόραση, ωστόσο η εξέλιξη αυτή πρέπει να χτυπήσει ένα καμπανάκι για τους ιθύνοντες του καναλιού, δεδομένου ότι έχουν δώσει ήδη το πράσινο φως για την δεύτερη σεζόν.

Το lead in είναι ένα βασικό πρόβλημα, αφού το «Αν ήμουν πλούσιος» σημειώνει καθημερινά μονοψήφια, την ίδια στιγμή που το MasterChef απέναντι «χτυπάει» 30αρια. Όταν λοιπόν ο τηλεθεατής έχει ξεκινήσει να βλέπει το ριάλιτι μαγειρικής από τις 21.00, δύσκολα θα το «γυρίσει» στις 22.00 για να δει το «Καφέ».  Έτσι, κρίνεται επιβεβλημένη η αλλαγή ώρας αν ο ΑΝΤ1 δεν θέλει να κάψει μία από τις πιο επιτυχημένες του σειρές. Η μετακίνηση του «Καφέ της Χαράς» στο slot 21.00-22.00 και η κατάργηση του επεισοδίου της Παρασκευής για το «Αν ήμουν πλούσιος», το οποίο έτσι κι αλλιώς πλήττει σοβαρά τον μέσο όρο του καναλιού, ή ακόμα και αλλαγή ημέρας (Κυριακή στις 21:00) θα μπορούσαν να σώσουν ίσως την παρτίδα  και να εξασφαλίσουν στην σειρά του Χάρη Ρώμα και της Άννας Χατζησοφιά τα νούμερα που της αξίζουν.

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Τίποτα δεν μπορεί να αντιμετωπίσει το masterchef. Ο κόσμος στηρίζει και αυτό το ριάλιτι και τα μοντέλα , κάνοντας στην άκρη όλα τα υπόλοιπα προγράμματα. Σχεδόν κανένας δεν βλέπει αυτά τα ριάλιτι γιατί νοιάζεται για την μαγειρική ή την μόδα, αλλά γιατί τρελαίνεται για το κατιναριό , τις στημένες κόντρες κτλ, όπως έχω πει και άλλες φορές , για αυτό και δεν τα θεωρώ προσωπικά ποιοτικά προγράμματα, μιας και δεν προσφέρουν τίποτα ουσιαστικό στον κόσμο.
    Στο θέμα μας. Το να πάει 21.00 η ώρα ειναι μια σωστή λύση, Απο την αρχή το είχα πει και εγώ, ότι με τέτοια πάσα , αδικείται. Βέβαια και ώρα να αλλάξει άντε να πάει στο 20% μέχρι εκεί. Εδώ οι μέλισσες και χάνουν με 10 -15 μονάδες απο αυτό το ριάλιτι, δεν θα χάσει το καφέ με άλλες τόσες;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και ποιος λεει οτι τωρα δν κανει τα νουμερα που αξιζει; ποιος εισαι εσυ που θα μας πει τι αξιζει και τι οχι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θελει σωστο προγραμματισμο. Αρχικα το μετακινεις 20:45. Επισης την ωρα που εχει 15 λεπτο διαφημιστικο το masterchef, εσυ δεν βαζεις διαφημισεις εκεινη την στιγμη και ετσι καταφερνεις να παιζεις 30 λεπτα απο το επεισοδιο σου χωρις να εχεις απεναντι το Masterchef.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 2.08 Λέω την άποψη μου και σε όποιον αρέσει. Προφανώς εκφράσω εμένα και μόνο, αυτονόητο νομίζω.
    Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κατι θα μπορουσε να αντιμετωπισει το μαστερ σεφ και θα ηταν μια δυνατη σειρα η ενα δυνατο σοου η οτιδηποτε δυνατο ,το οποιο ομως δεν υπαρχει γ αυτο και το μαστερ σεφ σκιζει αν υπηρχε κατι πιο δυνατο δε θα εσκιζε 11:56

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !