Τα νούμερα τηλεθέασης (18/54) στην πρωινή ζώνη 10-1 για χθες,13/3/2020

6
Στη μάχη με την τηλεθέαση βρέθηκαν όλα τα κανάλια στην πρωινή ζώνη μετά τις 10 π.μ .
Πάμε να δούμε τα ποσοστά τηλεθέασης.
Αναλυτικά:
ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ 18,9
ΣΤΗΝ ΦΩΛΙΑ ΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥ 13,4
ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ 11,2
ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ 11,7
ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ 14,3
ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΜΕ ΤΟΝ Γ.ΛΙΑΓΚΑ 10,2
ΕΚΤΟΣ ΓΡΑΜΜΗΣ 9,9
MEGA MEG  2,0
ΝΤΟΛΤΣΕ ΒΙΤΑ (Ε) 5,7
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ (ΕΡΤ1) 2,2

* ΜΗ ΚΑΘΑΡΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ
ΠΗΓΗ: Nielsen Media Research

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Τελικα το ξεκατινιασμα για την Μπομπα επεφερε καρπους στο Κουτσομπολιο συγνωμη στο Πρωινο ηθελα να γραψω. Ποσο πιο χαμηλα για να ανεβει η τηλεθεαση. Η Καινουργιου παλι πατο. Πιστευω να μην ακολουθησει Σκορδα και βγαλει τηλεφωνικες με ιστορια σχετικα με την κρισιμη κστασταση που βιωνει η χωρα. Οι Κουκου τα ιδια ποσοστα οπως ολη την εβδομαδα, αλλα τι περιμεναν και οι ιδιοι οταν βγαζουν τον ηθοποιο, μου διαφευγει το ονομα, σε απευθειας συνδεση να μας κουνα το δαχτυλο να μεινουμε σπιτι με αμφιεση και τροπους 12χρονου και να μας λεει"ουαου θα περασουμε τελεια και θα να διυμε ολους τους κυκλους του Netflix. Μιλαμε για ατομικη ευθυνη οχι αστεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι σαν οι Κου Κου να μην εκμεταλλευονται καθόλου την επιτυχία του Master chef. Πίστευα ότι τα νούμερά τους θα εκτοξεύονταν όσο προχωρούσε το ριαλιτυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από όλο αυτό το ξεκατινιασμα για τη μπόμπα θα μου επιτρέψετε να ξεχωρίσω την κυρία Γραμμελη. Το έγραψα και χθες κάπου. Αυτό που είπε ήταν πολύ σωστό και πολύ ορθο που το ανέφερε στον αέρα. Να μην περιμένουμε από τη μπόμπα να ενημερωθούμε και να μην περνάμε στον κόσμο ότι δεν είναι τίποτα . Μόνο ο γιατρός είναι άξιος να μας μιλήσει. Ο Άρης και ο ουγγαρέζος το φτηνυναν και άρχισαν να κράζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ Steve 13 θα συμφωνήσω, παραδόξως, με την Φαίη. Επειδή είδα την Μπόμπα στον Χατζηνικολάου το προηγούμενο βράδυ, δεν έδινε συμβουλές, ούτε το έπαιζε γιατρός. Περιέγραφε την προσωπική της εμπειρία για το πως αισθάνεται, κάτι που το βρήκα πολύ ενδιαφέρον, γιατί δεν το είχαμε ξανακούσει. Και όπως είπε η Φαίη έχω το κριτήριο να καταλάβω τι βλέπω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συμφωνώ Μαρία 13 μαζί σου. Αλλά το ότι εγώ και εσύ έχουμε κριτήριο δε σημαίνει ότι έχουν όλοι. Αυτό που είπε και η Γραμμελη. Ότι βλέπουν λογιών λογιών άνθρωποι πρέπει να προσέχουμε τι ακούγεται. Ειδικά αυτήν την κοπέλα που για κάποιο άγνωστο λόγο την ακολουθεί τόσος κόσμος. Όμως δεν είναι όρθρο το μήνυμα ότι δεν είναι τίποτα. Για κάποιους μπορεί να είναι. Καλά έκανε και μίλησε δεν αντιλέγω και ήμουν ο πρώτος που έγραψε και ευχήθηκε τα καλύτερα στο κορίτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !