Πότε κάνει πρεμιέρα η νέα σειρά του Star «Έτερος Εγώ»;

Χρήστος Παναγούλης
6

Το Star έχει επιχειρήσει ξανά να εισέλθει στον τομέα της μυθοπλασίας, χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία ομολογουμένως. Αυτή τη φορά το κανάλι της Κηφισιάς φέρνει στις οθόνες μας την ελληνική σειρά “Ετερος εγώ- Χαμενες ψυχές”, η οποία έχει προβληθεί ήδη από την Cosmote TV.

Το Έτερος Εγώ είναι ελληνική κινηματογραφική αστυνομική ταινία θρίλερ που γυρίστηκε το 2016, σε σενάριο και σκηνοθεσία του Σωτήρη Τσαφούλια. Πρωταγωνιστούν ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, ο Δημήτρης Καταλειφός, ο Γιώργος Χρυσοστόμου, ο Φρανσουά Κλουζέ, ο Μάνος Βακούσης και η Ιωάννα Κολλιοπούλου.

Η ταινία βγήκε στους κινηματογράφους στις 19 Ιανουαρίου 2017, αλλά τον Μάρτιο, με αφορμή μια δολοφονία και μια απόπειρα δολοφονίας κατά οδηγών ταξί στην Αθήνα, και κάποιο περιστατικό που συνέβη κατά τη συζήτηση με το σκηνοθέτη μετά την προβολή της ταινίας σε κινηματογράφο της πρωτεύουσας, ο Σωτήρης Τσαφούλιας ανακοίνωσε την απόσυρση της ταινίας.

Η αστυνομική σειρά «Έτερος Εγώ – Χαμένες Ψυχές», ελληνικής παραγωγής 2019, βασίζεται στην ταινία του Σωτήρη Τσαφούλια και πρωταγωνιστούν οι Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Μάνος Βακούσης και Πέτρος Λαγούτης. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του καναλιού, η σειρά θα προβληθεί σε τέσσερα διπλά επεισόδια τα οποία θα δούμε από την Δευτέρα 24/2 μέχρι την Πέμπτη 27/2 στις 23.20.

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. To Star εξασφάλισε μια πολυ καλή σειρά και αντί να την προβάλλει μια φορά την εβδομάδα,θα την τελειώσει σε 1 εβδομάδα (η σειρά εχει συνολικά 8 επεισόδια).Θα ειχαν ένα ακόμη δυνατό χαρτί μαζί με το Master chef!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην cosmote την είδα και μπορώ να πω είναι πάρα πολύ καλή,καλογυρισμένη και με καλό σενάριο που αξίζουν όλοι να την δούνε.
    Μπράβο στο STAR που την εξασφάλισε και θα την δείξει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για το STAR στην ουσία το Έτερος Εγώ είναι ένα ακόμα πάμφθηνο αγορασμένο πρόγραμμα και οτιδήποτε που δεν το παράγει (άρα και πληρώνει) εξ ολοκλήρου το κανάλι δεν το "πονάει" το ίδιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να σβηστεί το σχόλιο που αποκαλύπτει τον δολοφόνο. Και γω την είδα την σειρά αλλά δεν την είδα όλοι.
    Θα συμφωνήσω πως ήταν λάθος του Σταρ να μην το χει μια φορά την βδομάδα. Επίσης νομίζω θα ταν προτιμότερο να αρχίζει στις 12 να χουν τελείωσε οι Μέλισσες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @Ανώνυμος 4:25 μμ: Για ποιο λόγο αποκαλύπτεις το τέλος χωρίς να σκεφτείς ότι δεν το έχουν δει όλοι και θα ήθελαν να το δουν χωρίς spoilers!??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !