Δείτε τα νούμερα τηλεθέασης στο Prime time.

22
Συνεχίζεται η μάχη ανάμεσα στο PRIME TIME των καναλιών ...Αναλυτικά για τα νούμερα στο δυναμικό κοινό 18-54 για χθες 28/2/2020:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

MASTERCHEF 37,7
ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΟΣ 10,5
ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ 18,6

BEST FRIEND S FEAR 13,5
ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ (Ε) 9,5
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ 4,9
AFTER DARK 7,9
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟΝ ALPHA 8,1

ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ 15,6
7 ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ (Ε) 4,8
FORENSIC FILES 2,9
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟ OPEN 4,3
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟ OPEN 11,7
CASTLE 3.3
SUITS 1.5
CHICAGO PD 2.6

*ΜΗ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

22Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Άξιοι της μοίρας μας , όταν τα σήριαλ πατώνουν και τα ριάλιτι κάνουν 40αρια.
    Εγώ θα θελα να ρωτήσω όσους βλέπουν αυτό το ριαλιτι το εξής . Γιατί κάνει τέτοια τηλεθέαση αυτό το ριάλιτι;; Επειδή όντως ενδιαφέρεστε για την μαγειρική ή μήπως γιατί σας αρέσει το κατιναριό ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κρίμα για το καφέ της χαράς ειδικά χθες ήταν πολύ ωραίο το επεισόδιο.Το master chef χθες τελείωσε 12 είπαμε κάνει νούμερα αλλά να το τραβάμε 3 ώρες είναι υπερβολικο σε όλες τις χώρες 1 ώρα είναι τα επεισόδια το ίδιο έκανε το σταρ και με το gntm στην αρχή της χρονιάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το masterchef δεν εχει αντιπαλο , εφτασε και 44% σε τεταρτο! Το Καφε της Χαρας πρέπει να δυναμώσει σεναριακά (ωραίες οι ατάκες του Φατσέα αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό)! Οχι πως είναι ασχημο το 19%, αλλα για το Καφε της Χαρας (που έχουμε υψηλές απαιτήσεις) είναι. Για την ερωτηση σου Κωστη να σου πω πως και εγω χτες ειδα το masterchef (εκτός από το 45 λεπτο που το γυρισα στο Καφε) για τους εξής λόγους:α) έχει εξαιρετικο μονταζ (πολλα μπραβο στην παραγωγη) β) φοβερη χημεία των κριτων και γ) ιντριγκα μεταξυ των παικτων (πες το και ξεκατίνιασμα) και δ) παιζει 6 μερες την εβδομαδα επομένως έχει γίνει πια καθημερινο ραντεβού με τους τηλεθεατες σε καθημερινές διωρες δοσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αμα ηταν καλη η σειρα θα εκανε νουμερα δυστυχως το καφε αν και φαν του Ρωμα δεν βλεπεται ρε παιδια ειναι δυνατον η Ρενια να αντικατασταθει απο την Βαλια ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΦΤΆΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΡΙΑΛΙΤΙ ΑΚΌΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙΝΌ ΤΟΥ ALTER ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιατι πολυ απλα το καφε της χαρας ειναι πληρως αδιαφορο. Καλη παραγωγη, ωραιος ο συμβολισμος για τα 30 χρονια, αλλα ποιον αφορα μια τετοια σειρα οταν ο κοσμος εχει ΤΟΣΕΣ επιλογες πια σε σηριαλ? Η διαφορα ειναι απλως οτι εγινε ιλιγγιωδες προμο, ειναι στον αντ1 κ υπαρχει νοσταλγια. Αντιθετως οι μελισσες ακομα κ να επαιζαν στα χρονια του σαρβαιβορ 1 θα κρατουσαν το κοινο τους. Εχουν τρομερο ενδιαφερον κ καλες ερμηνείες. Πως ειναι δυνατον πχ η αδιαφορη Πολυκατοικία, στον σκαι κ με μηδενικη προωθηση να κανει παραπανω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιατί να βλέπει κανείς ότι σήριαλ του σερβίρουν; Επειδή είναι ντε και καλά σήριαλ; Ο κόσμος θέλει να δει από όλα. Και το σήριαλ του, και το ριάλιτι του και τη ξένη ταινία του, όλα. Αρκεί να του αρέσει. Και για αυτό φέτος έχοντας περισσότερες επιλογές σκίζει κάτι από κάθε είδος. Αν δεν του αρέσει ένα σήριαλ γιατί να κάτσει σώνει και καλά να το δει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σκίζει Master Chef!!!
    Απίστευτα μεγάλη πτώση για το Καφε της Χαρας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το καφέ στέκεται στο ύψος του για τον ανταγωνισμό. Καθόλου άσχημο για μην καθαρό ποσοστό. Καμι σχεση με τα νουμερ απου ειχε πριν. Ο ΑΝΤ1 πρεπει να κόψει ομως το Σαββατου την επαναληψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Παντως θα μπορουσαν το Καφε να το βαλουν 20:45. Και θα επαιζε ενα τεταρτο μονο του χωρις τον ανταγωνισμο του Masterchef και δεν θα επαιρνε πασα τα χαμηλα ποσοστα του Αν ημουν πλουσιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καπως ετσι, αποδεικνυεται εσφαλμενη η κινηση του ALPHA να μην συνεχισει για επιπλεον επεισοδια το "Κρατας Μυστικο". Η επαναληψη της Μουρμουρας σημειωσε χαμηλοτερα ποσοστα απο το "Μυστικο", αν και μεγαλυτερη σημασια θα εχει οταν τοποθετηθουν καινουρια επεισοδια Μουρμουρας, για να δουμε την διαφορα απο το "Μυστικο". Περιμενα υψηλοτερα νουμερα για το "Καφε" καθως ισχυροποιειται η πλοκη με την εμφανιση της Δουκα, ενω και η Νικολουλη συνεχιζει να κρατα ακλονητο το κοινο της, παρα το χαμηλο lead-in που παιρνει, λογω Masterchef.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χθες μαρεσε πολύ το καφέ της χαράς. Κρίμα να μην το στηρίζετε ρε παιδιά. Αλήθεια κρίμα. Ελπίζω η τόσο μεγάλη πτώση να μην οδηγήσει στο να μη γίνει η δεύτερη σεζόν. Λυπάμαι πολύ. Όσον αφορά εσάς που λετε για το κρατάς μυστικό τα νούμερα που έκανε τα έκανε πριν μπει το μάστερ σεφ απέναντι. Θα το είχε διαλύσει το μάστερ σεφ. Μονοψήφια θα έκανε. Εδώ διέλυσε το καφέ. Είναι πολύ καλή παραγωγή το μάστερ σεφ και μπράβο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεν καταλαβαίνω γιατί αναρωτιούνται κάποιοι για τα νούμερα του Μαστερ. καταρχήν, όχι δεν κάνουν όλα τα ριάλιτι νούμερα. Να δείτε που το μπιγκ μπραδερ δεν θα πάει καλά. Ούτε το msr σκίζει. Τα ριάλιτι του Σταρ σκίζουν γιατί συνδυάζουν όλα εκείνα τα στοιχεία που να τα κάνουν ενδιαφέρον έναντι του ανταγωνισμού: ίντριγκα, κριτική σε συγκεκριμένο αντικείμενο κοινώς χώσιμο για λάθη, στεναχώρια παικτών, ανταπάντηση, συναισθήματα κλπ. Επίσης, ένα πολύ θετικό στοιχείο, ότι δεν είναι απαραίτητο να το εχεις δει τις προηγούμενες μέρες για να ξέρεις τι γίνεται όπως στα σιριαλ. Όσοι ανοίγουν το βράδυ την τηλεόραση, μην είστε σίγουροι ότι οι ίδιοι την ανοίγουν κάθε μέρα.

    Για το καφέ, θεωρώ και το έλεγα εξαρχής ότι δεν έχει καμία σχέση (δυστυχώς) με το καφέ της χαράς που όλοι αγαπήσαμε. Ο μόνος λόγος που έκανε νούμερα είναι ότι δεν είχε καθόλου ανταγωνισμό τις Παρασκευές. Όταν βρέθηκε απέναντι σε ένα πετυχημένο προϊόν, έχασε όλη του τη δυναμική. Οι Άγριες μέλισσες γιατί δεν είχαν τέτοια πτώση; Γιατί είναι πιο καλοδουλεμένη και πιο ενδιαφέρουσα σειρά από το νέο κύκλο του καφέ. Σειρές που σεναριακά δεν έχουν ενδιαφέρον, δεν πάνε και καλά σε τηλεθέαση. Είναι δεδομένο αυτό. Ας το καταλάβουν τα κανάλια. Ούτε κάθε ριάλιτι που σκέφτονται μπορεί να πετύχει επειδή δυο συγκεκριμένα ριάλιτι κάνουν τρελά νούμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μεγάλη πτώση για το καφέ της χαράς. Από τα 40άρια της πρεμιέρας έπεσε στο 18 σε 5-6 επεισόδια. Έχασε πάνω από την μισή του δύναμη. Εγώ πάντως είμαι φαν της σειράς, χθές το επεισόδιο ήταν πολύ καλό και πιστεύω πως τώρα με την είσοδο της Δούκα θα αποκτήσει περισσότερο ενδιαφέρον. Κρίμα να κάνει τόσο χαμηλά νούμερα. Το MC δεν το παρακολουθώ γιατί δεν με ενδιαφέρει, όσες φορές όμως το έχω πετύχει στο ζάπινγκ έχω κολλήσει γιατί όπως είπε και κάποιος παραπάνω έχει πολύ καλό μοντάζ και γενικά εικόνα, καλή χημεία κριτών. Μετά όμως το αλλάζω γιατί βαριέμαι και για να δω κάτι άλλο, συνήθως κάποια ταινία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Το μάστερ- σεφ μέχρι και τη χρονιά με Γλωσσίδη- Τιμολέων ήταν όντως διαγωνισμός και το έβλεπα. Τώρα είναι κακό ριάλιτι. Απ' την άλλη όταν ο κόσμος έχει ως επιλογή το άκρως παλιακό "καφέ της χαράς" τι να κάνει; Δεν βλέπεται πια ρε παιδιά. Κι αυτό το 18% μου μοιάζει τερατώδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τελικά η μεγάλη πατάτα της σεζόν δεν είναι το κόκκινο ποτάμι, όπως είχε γράψει κάποιος σχολιαστής λίγες μέρες πριν, αλλά το καφέ της χαράς. Έχασε πάνω από την μισή του δυναμική μέσα σε λίγα επεισόδια και αμέσως μόλις βρέθηκε δυνατός αντίπαλος απέναντί του χάνει από αυτόν με σχεδόν 20 μονάδες διαφορά. Το ποτάμι μπροστά στο καφέ σκίζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  17. Και ο Πουμπουρας πήρε αυτό που άξιζε ...βγαίνει με έπαρση και πολύ θυμωμένος σε κάθε του συνέντευξη... Ίσως τώρα που δει τα νούμερα να μαλακωσει λίγο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 45% μέσο όρο είχε κάνει η πρεμιέρα του νέου ''Καφέ'' 2 μήνες πριν και μάλιστα σε τέταρτο είχε χτυπήσει 50αρι! Αλλά όπως έχουμε πει τότε έπαιζε μόνο του, απολύτως προστατευμένο από σοβαρό ανταγωνισμό όπως και τις πρώτες του εβδομάδες και υποβοηθούμενο φυσικά από την αρχική νοσταλγία όπως όλα τα revivals. Καλώς ή κακώς ΤΩΡΑ πλέον φαίνεται η πραγματική δυναμική του.

    Ο δεύτερος κύκλος δεν κινδυνεύει πιστεύω ακόμα κι αν πέσει κι άλλο τις ερχόμενες εβδομάδες. Εδώ συνέχισαν πέρυσι το ''Μην ψαρώνεις'' με τα 12αρια τηλεθέασης. Απλώς όπως και να το κάνουμε το αποτέλεσμα που βλέπουμε περισσότερο θυμίζει πια ''Πέτα τη Φριτέζα'' με κάποιους ηθοποιούς από το ''Καφέ'' παρά το ίδιο το ''Καφέ'' που κάποτε αγαπήσαμε. Εγώ εξακολουθώ να το βλέπω αλλά έχοντας συναίσθηση ότι κανένα revival σε Ελλαδα και εξωτερικό δεν μπορεί να συναγωνιστεί το original. Είναι ουτοπικό.

    Όσο για το ''Masterchef'' δεν εχω δει ουτε μισό επεισόδιο (δεν μπορω πια τα ριαλιτι, τα είδα όταν ήμουν έφηβος στην πρωτη τους φουρνια, τωρα βαριεμαι) αλλά μαγκιά του Star που ότι κάνει, το κάνει σωστά και 2 χρόνια τώρα κάνει τα απέναντι κανάλια να παραμιλάνε. Ο Σκαι μετα το ''Survivor'' του 2017 δεν μπορεσε να κρατησει την δυναμική του, το Star αντίθετα δείχνει σεζόν με τη σεζόν να αυξάνει ακόμα περισσότερο το hype των ριαλιτι του. Ξαναλεω λοιπον...μαγκια του. Πλέον υπάρχει μια ολοκληρη γενιά ανθρώπων που απο 2010 και κατω βίωσαν μια τηλεόραση που με άλλοθι την κρίση έβαλε στην ακρη τη μυθοπλασια και αποθέωσε το ευκαιριακό των ριαλιτι και των talent show. Όπως το έμαθαν το κοινο...πράττει! Ότι έσπειραν...θερίζουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πόσο συμφωνώ για τον πουμπουρα. Πολύ έπαρση. Η εκπομπή κάνει τα νούμερα που της αξίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 1. Το κρατάς μυστικό έλεγαν ότι είχε πουλήσει υψηλό κόστος παραγωγής,κάτι που δεν ισχύει για σειρές μεσα σε ένα στούντιο, βλέπε μουρμούρα και σπίτι είναι. Αυτό σημαίνει ότι το 10αρι της μουρμούρας δεν είναι το ίδιο με το 10αρθ του μυστικού, γιατί πολύ απλά δεν ξοδεύει τα ίδια χρήματα το κανάλι. (No offense προς το μυστικό,δεν το είδα,δεν έχω γνώμη, ακούω ότι ήταν πολύ καλή σειρά)
    2. Ο Ρώμας μας έπρηξε τον πρώτο μήνα δίνοντας συνεντεύξεις ΠΑΝΤΟΥ και μιλώντας για την τεράστια επιτυχία του καφέ.Τοτε έλεγα ότι έπρεπε να συγκρατηθεί και να μη λέει μεγάλα λόγια. Δυστυχώς είχα δίκιο.
    3. Εγώ το καφέ το περιμένω κάθε Παρασκευή. Δεν ήταν ποτέ η αγαπημένη μου σειρά, γι'αυτό ίσως δεν καταλαβαίνω αυτούς που απογοητεύθηκαν.Μου λείπει η Χαρά,αλλά μαρέσει το έργο.
    4. Το best friend's fear αποδείχτηκε ότι τα νούμερά του τα όφειλε στην πολύ δυνατή πάσα από το καφέ της Χαράς!Έκανε 35αρια το καφέ, έσκιζε και ο πουμπουρας. Έπεσε στο 19 το καφέ, βουτιά και ο πουμπουρας. Ούτε αυτός αντεξε τον τυφώνα μάστερ σεφ. Ας βγει πάλι να μας πει ότι το κοινό υπεραγαπαει την εκπομπή του, ούτε 2 μήνες δεν κράτησε η επιτυχία.
    5. Το μάστερ σεφ δεν μπορώ να το δω ούτε δευτερόλεπτο,ενώ το 2017 μου άρεσε πολύ!Δε με ενοχλεί που έχει ριάλιτι,με ενοχλεί που οι παίκτες πηγαίνουν εξαρχής για το ριάλιτι! Ούτε τους τύπους δεν κρατάνε πλέον. Τουλάχιστον στους 2 πρώτους κύκλους είχε και μάγειρες μέσα. Πέρυσι και φέτος μάζεψαν καθε καρυδιάς καρύδι με αποκλειστικό κριτήριο την κατινια. Αλλά όταν το ένα κάνει 15 και το άλλο 35 μη λέμε ότι δεν είμαστε κατινες και κουτσομποληδες σαν λαός....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. παιδια το καφε της Χαρας ειναι λες και εχει φτιαχτει απο ερασιτεχνες,15 χρονια μετα απαρτιζεται ακριβως απο τους ιδιους ανθρωπους(σεναριογραφους,ηθοποιους και σκηνοθετεες)και αντι να ειναι πιο βελτιωμενο και ωριμο ολο εγω βλεπω το ακριβως αναποδο,οι ηθοποιοι ειναι ολοι πιο κουρασμενοι και διαφορετικοι δε δουλευουν με την ιδια ορεξη ,μονο ο Φατσεας αποτελει εξαιρεση που θα ελεγα οτι ολο το χιουμορ του φετινου καφε στηριζεται σε αυτον τον χαρακτηρα,φανταστειτε κιολας να μην μπορουσε να παιξει οπως ακουγοταν στην αρχη,ακομα και οι Πολυμενεις που φαινονται να εχουν την ιδια ορεξη το σεναριο τους εχει περιορισει αρκετα και δε μπορουν να δειξουν πολλα πραγματα,οσον αφορα σκηνοθετικα τωρα εκει ειναι που χανει περισσοτερο να φερω ως παραδειγμα τη χθεσινη σκηνη που μαλωναν στα εγγαινια ηταν λες και βλεπαμε καμια σχολικη παρασταση που πηγαν οι παλιες αστειες βιαιες σκηνες οπως π.χ στον γαμο Μπιλυ-Γωγως που γιαουρτονονταν και μη μου πειτε αλλα τα μπατζετ τοτε γιατι δεν εχει σχεση το μπατζετ με αυτο που λεω αν παιζαν λιγο πιο πειστικα οι ηθοποιοι και με μια αστεια μουσικη μια χαρα θα γινοταν.Οσον αφορα σεναριακα τωρα ειδικα για τον τροπο που επεστρεψαν τη Χαρα στο χωριο ας μη μιλησω γιατι θα ριξω πολυ κραξιμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ο Σάββας ξεφούσκωσε....
    Το καφέ τι λέει? θα πέφτει κάθε Παρασκευή 1 μονάδα?
    Ε κάπως βαρετό το καφέ και πέφτει.
    Τα έγραψα για το καφέ και δεν χρειάζεται ξανά.

    Για τα νούμερα που βγάζει το Μάστερ καλά κάνει και τα βγάζει γιατί το γουστάρει ένα 37-38%.
    Αν δεν το γούσταρε δεν θα τα έβγαζε.

    Παίδες αν δεν ήταν κανένα ριάλιτι στις οθόνες μας,δεν θα έβλεπε ο κόσμος όλα τα υπόλοιπα? θα τα έβλεπε.Γιατί όμως με το που εμφανίζονται τρέχουν και τα βλέπουν (όχι όλα)? μήπως είναι κάτι άλλο και δεν είναι εκείνο που νομίζουμε όλοι ότι είναι?
    Μήπως φταίει και το Ίντερνετ που κάνει ζημιά στα υπόλοιπα προγράμματα? Κάποιο ρόλο θα έχει και αυτό δεν μπορεί.
    Υποθέσεις πολλές τι πραγματικά ησχίει όμως γι'αυτό που συμβαίνει δε θα το μάθουμε.


    Αν και τα είχα ξαναγράψει παλαιότερα ας το ξαναγράψω και το 20...
    Άλλη νοοτροπία εδώ άλλη στο εξωτερικό έχουν.Αυτά που έφεραν και όσα πάτωσαν και έκοψαν έξω έβγαζαν 30ρια-40ρια και εδώ κάτω από 17,άλλα επίσης βγάζουν 50 έξω κι εδώ 30 η και το αντίθετο (όχι σε όλα) σε ορισμένες χώρες.
    Το μάστερ ριάλιτι δεν θα ήταν αν δεν είχε τους παίκτες κλεισμένους μέσα στο σπίτι και θα ήταν ένας κανονικός διαγωνισμός.
    Χωρίς το σπίτι μπορεί και να μην έβγαζε αυτά τα νούμερα γιατί συνήθως οι μαγειρικές δεν τραβάνε.

    Σε επανάληψη μόνο την μαγειρική βλέπω (όπως και την έβλεπα όλα αυτά τα χρόνια),το άλλο κομμάτι ούτε θέλω να το ξέρω.

    Ότι και να λέμε δεν ιδρώνει το αυτί κανενός.




    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !