Η μάχη στο PRIME TIME...

22
Συνεχίζεται η μάχη ανάμεσα στο PRIME TIME των καναλιών αλλά και το LATE NIGHT...
Αναλυτικά για χθες 23/2/2020:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

YOUR FACE SOUNDS FAMILIAR 23.1

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ 17.0
ΕΛΛΗΜΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟ STAR 11.7
ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟΝ SKAI 6.6
BEST FRIEND S FEAR (Ε) 16.3
TAXI GIRL (E) 4.0
TOTAL FOOTBALL 5.7
SUPER ΜΠΑΛΑ LIVE ΠΡΕΜΙΕΡΑ 4,4
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 3,5
*ΜΗ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

22Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. 3 κανάλια χθες είχαν αθλητικές εκπομπές ταυτόχρονα λογικό να κάνουν τέτοια νούμερα το your face σχετικά καλά άμα το big brother δεν πάει καλά που ελπίζω να μην πάει πιστεύω θα κρατηθεί σε αυτά τα νούμερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε 23% με τον μόνο ανταγωνισμό το κόκκινο ποτάμι μέχρι τις 10. και τώρα μην πείτε οτι τα αλλα κανάλια δεν έδειχναν μαύρο σαν δικαιολογία γιατί 3 αθλητικές εκπομπες και 2 χιλιοπαιγμενες ταινίες δεν είναι ανταγωνισμός. Προφανώς δεν είναι καλά τα νούμερα και οταν έρθει το big brother θα έχει θέμα. Έκατσα και είδα χθες λίγο αλλά βαρέθηκα ρε τι διαγωνιζόμενοι είναι αυτοί; η επιτροπή ισως η πιο βαρετοι απο όλους τους κύκλους, λείπει ο Φασουλης ήταν ο καλύτερος και πιο εύστοχος κριτής. Και ο Γεωργούλης άργησε και ξεκίνησε χωρίς αυτόν αν ειναι δυνατόν δηλαδή, το Μαράκι σώζει όλη την κατάσταση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το χθεσινό επεισόδιο ηταν πολυ ωραίο το διασκεδασα, πλακα ειχε χθες η επιτροπη ειδικά η Παπακωνσταντίνου
    Απατο θα πηγαίνει απο το 2ο live το big brother

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμε εχθές το σόου ήταν υπέροχο. Αν όμως δεν σου αρέσει μπες στην τρύπα σου και όταν βγεί το "ποιοτικό" big brother τότε ξαναβγές και κράξε. Όσο για την κριτική επιτροπή αν εξαιρέσουμε τον Γεωργούλη οι υπόλοιποι ήταν υπέροχοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. και περυσι 23-24 τοις εκατο εκανε το παιχνιδι μεταμφιεσεων και το καναλι εμεινε ιδιαιτερα ικανοποιημενο για αυτο το βλεπουμε και φετος.τα νουμερα μονο χαλια δεν ειναι.ειναι εξαιρετικα...το κοκκινο ποταμι που απο το 35 τοις εκατο που εκανε τον οκτωβρη και τον νοεμβρη φτασαμε στον φεβρουαριο και ξεφουσκωσε το 16 τοις εκατο..για αυτο δεν βλεπω να μιλατε μουγκα...τι να κανουμε..η αληθεια ποναει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν ειναι και τα καθαρα νουμερα τηλεθεασης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σκούρα τα πράγματα. Δεύτερο live και τέτοια πτώση. Πέρυσι έπαιζε απαίναντι στο survivor και πήγαινε καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιατι φέτος δεν εχε ανταηωνισμό; Παιζει απεναντι απο το Κοκκινο ποταμι. Επισης υπάρχει άλλο ενα καναλι στον αέρα! Κοντα στο 25 ο καθαρος μέσος όρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 10 μονάδες κάτω από την πρεμιέρα. Μέσα σε 1 εβδομάδα 10 μονάδες κάτω. Μιλάμε για ΤΗΝ πτωσάρα!! Όλο και λιγοστεύουν όσοι βλέπουν χαζοχαρούμενα "σόου" με καραγκιοζιλίκια αγνώστων που θέλουν να φτιάξουν καριέρα, ξεχασμένων που θέλουν να αναστήσουν την καριέρα τους και μιας βαριεστημένης επιτροπής αλλά το βδομαδιάτικο να πέφτει κι όλα καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το ποτάμι έχασε 20 μονάδες σε 5 μήνες και το YFSF 10 μονάδες σε μια εβδομάδα. Πράγματι, η αλήθεια πονάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Unknown σε ψεκάζουν κι δε το χεις καταλάβει.28 έκανε το face στη πρεμιέρα κι χθες 23 αν αυτό εσύ το μετράς ως 10 μονάδες τότε πάνε να ξανακάνεις μαθηματικά.μαλλον σε τσούζει που το ποτάμι από επιτυχία κατέληξε στη 'πατατα' της χρονιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ελα παιδια μη λεμε οτι να ναι...το your face επεσε αδικαιολογιτα.Περυσι εκανε οντως τα ιδια νουμερα αλλα ειχε ενα survivor να κανει 19 και ετσι ελεγες οτι παει καλα,το your face θα θεωρει επιτυχια αν και αφου βγει το big brother κρατησει την πρωτια απο εκει και περα υπαρχει μεγαλη πτωση,χωρις λογο και τα νουμερα αυτα για αυτο τον ανταγωνισμο που εχει τωρα ειναι χαμηλα.το ποταμι παει μια χαρα αλλα σαφως ξεφουσκωσε και αυτο εγινε οταν απο διπλα επειδοσια,αρχισαμε να βλεπουμε μονά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σιγά το YFSF την μεγάλη "ποιότητα" !!!!! Τίποτα δεν προσφέρει στον τηλεθεατή. Βαρεμάρα, τραγικές μεταμφιέσεις και όσο για τα "φαντασμαγορικά σκηνικά"(εδώ γελάμε) ας είναι καλά η τεχνολογία και τα κομπιούτερ. Δυο καρέκλες μπροστά σε μια οθόνη είναι και τίποτα παραπάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πτώση ρε παιδιά υπάρχει γιατί είναι πρότζεκτ στην έκτη του σεζόν και όσο να πεις έχει μια κόπωση και δεν έχει και την κιτρινιλα που έχει το μάστερ σεφ που έχετε κολλήσει όλοι. Χθες ήταν πολύ πιο ωραίο επεισόδιο. Πιο καλή η επιτροπή. Η Μίρκα ήταν μια θεά χθες. Έτσι τη θέλουμε. Είχε καλύτερες μεταμορφώσεις πάντως από το πρώτο. Μακάρι να συνεχίσει έτσι γιατί το μακιγιάζ θέλει ακόμα δουλίτσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. μια χαρα τα πηγε το YFSF, χωρίς να προδικάζω τι θα γίνει στο μέλλον. αλλα οποιοδήποτε ποσοστό πάνω από 20% είναι επιτυχία μετά από τόσες φορές που έχει προβληθεί.

    θελω να δω τα σχολια που θα κάνετε για το just the 2 of us, όταν με το ζόρι θα πιάνει το 15%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αν είναι πατάτα της χρονιάς το ποτάμι τότε το final four που το ξέσκιζε κάθε Σάββατο τι είναι; Αλλά ξέχασα, αυτό είναι του αντ1, δεν το κρίνουμε. Το αποθεώνουμε όπως και το αποθέωναν οι περισσότεροι σχολιαστές εδώ μέσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ποιος αποθέωσε το final four μωρέ τι λέτε ? Όλοι είπαμε ότι πάτωσε. Αυτό όμως δεν έχει να πει κάτι για την παρουσίαση της Ζέτας που ηταν εξαιρετική. Δε μπορούμε όμως να αγνοήσουμε την μεγάλη πτώση του ποταμιού όχι σαν μομφή προς τη σειρά η οποία είναι ένα αριστούργημα αλλά ως προς την πτώση της. Δυστυχώς έπεσε στη λούπα ότι είναι εβδομαδιαίο και ο κόσμος το αφήνει πιο εύκολα από ότι ένα καθημερινό πχ το ίδιο έγινε και στο καφέ. Αυτό δε δείχνει τίποτα για το επίπεδο της σειράς που επιμένω ότι για τα δεδομένα του χαζοκαναλου που είναι τέλεια πηγαίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Όλα καλά για το YSF!!!
    Όλα τα λεφτά η παραγωγή ήταν χθες που με άφησε άφωνο.
    Ίσως να είναι ένα από το καλύτερα επεισόδια μέχρι στιγμής από την στιγμή που άρχισε να παίζει γραμμένο το YSF.
    Πέρα από όλο αυτό το κοινό ήταν λίγο,δεν ήταν ζωντανό και δεν έκανε χαμό όπως τις προηγούμενες φορές λες και πήγε εκεί αναγκασμένο για να δείξει ότι υπάρχει και καλά.
    Η Ψηφοφορία του κοινού ήταν σε 4 καλλιτέχνες άστοχη 100% 1 πάνω ένα κάτω δεν πειράζει,με την Μίρκα πήγα εγώ...
    Η Δημητρίου (Δανάη) λες και ήταν σε κάποια φάση λίγο και Τάκης Ζαχαράτος η φωνή...
    2 12ΡΙΑ Μαρία και Νικόλας ήταν για μένα οι οποίοι ήταν καταπληκτικοί! και μετά το χάος.


    Το MEGA ξεκίνησε με προβληματάκια στην Σούπερ Μπάλα.
    Μεγκα Όπεν 2πλο!!!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Το ποτάμι κάθε Κυριακή δύο μονάδες θα χάνει? πως την είδε?
    Κορυφαία σειρά και να μην πιάνει 30 επιτρέπετε?
    Παίζει ρόλο δυνατό πρόγραμμα πριν από την σειρά η δεν παίζει?
    Γιατί στην αρχή όταν ξεκίνησε έβγαζε πολύ περισσότερα νούμερα για κάποια επεισόδια και χωρίς να έχει τίποτα πριν την σειρά και μετά από τις γιορτές άρχισε να χάνει έδαφος.
    Τόσο ήταν? βαρέθηκε τι έκανε ο κόσμος δεν ξέρω και ποιο αργά να πήγαινε μπορεί να έβγαζε περισσότερα (μονό διπλό το επεισόδιο δεν έχει σημασία) μπορεί και όχι,ρίσκο είναι.
    Το 17 είναι καλό ποσοστό όχι όμως για αυτήν την σειρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Για το yfsf ολα θα κριθούν με την έναρξη του big brother

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. H απόφαση να το κανουν μαγνητοσκοπημενο, ηταν η ταφοπλακα του σοου. Και σας το λεει ενας φαν. Κριμα, ισως θα σωθει αν φερουν γκεστ τον Δοξα, την Μαγγιρα και λοιπους. Αλλα με βαριεστημενη επιτροπη, επεξεργασμενες φωνες και καλλιτεχνες που δεν ξερει κανεις, δεν πας μακρια. Φερτε πισω Μουτσινα και Ντενιση χαχα!
    Εαν κανει 24-25% τωρα, με big brother το βλεπω καπου στο 17%. Η παραγωγή πρεπει να ξυπνησει πριν ειναι αργα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. O Σακης και ο Τολης οπως πάντα με το "Κοκκινο ποταμι" εχουν θεμα,μόνο που δεν κοιταζουν πόση ωρα ειναι απεναντι με το yfsf(ούτε μισαωρο).Τι ειναι το yfsf?Ενα βιντεοσκοπημενο show που εχει κουρασει και κάνει αυτα τα νουμερα.Πολύ ανοητο που κάποιοι το εχετε για παραγωγη bbc και πάνω....Και μετα υποτιματε το big brother λες και το yfsf διαφερει.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !