Δείτε τα νούμερα τηλεθέασης στο Prime time.

14
Συνεχίζεται η μάχη ανάμεσα στο PRIME TIME των καναλιών ...Αναλυτικά για τα νούμερα στο δυναμικό κοινό 18-54 για χθες 27/2/2020:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

MASTERCHEF 35,1
ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ - ΧΑΜΕΝΕΣ ΨΥΧΕΣ 24,0
ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΟΣ 7,4
ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ 7,1
ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ 28,0
ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ 11,9
ΕΡΩΤΑΣ ΜΕΤΑ 9,7
ΒΕΡΣΑΛΛΙΕΣ 3,0 
8 ΛΕΞΕΙΣ 9,6
10 ΕΡΤ1 2,0
ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ (Ε) 10,2
50 50 (Ε) 7.3
ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ (Ε)  4.8
CHICAGO FIRE 3,2
CASTLE 1,9
CHICAGO PD 1.7
MAYDAY 2,7

*ΜΗ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

14Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Δεν μπορώ να δεχτώ το 35 % ενός ριαλιτη και το 10 και 11% μια χιλιοπαιγμενης κωμωδίας όσο καλή και να είναι... Ρε mega κάνε καμιά καινούρια παραγωγή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απώλειες ποσοστών δεν θα είχαμε με MEGA αν δεν ήταν στον αέρα...Και πάλι καλά να λέμε Κρατήσανε οι δύο πρώτοι τις θέσεις τους.

    ΤΑΚΗΣ από το καλοκαίρι και μετά...Είπαμε έτσι θα κυλάει μέχρι τότε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απογοήτευση για όλες σχεδόν τις σειρές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και άλλοι φονοι,και άλλοι νεκροί,έχουμε χάσει τη μπάλα με το έρωτας μετα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ερωτας μετα σειραρα. Για μένα η καλύτερη σειρά φετος και γενικά των τελευταίων χρόνων. Τα νούμερα τηλεθέασης δε μας ενδιαφερουν και σε καμια περίπτωση τα νούμερα δεν προσδιοριζουν την ποιοτητα ενος προγραμματος. Έχουμε δει κατα καιρους στην τηλεόραση ετσι κι αλλιως ΤΑ τέρατα να κανουν νούμερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιατι οι Μελισσες τι ειναι. Χειροτερη καξ απι μεξικανικη σαπουνοπερα. Πανε ολοι με ολους. Τωρα αν κλεισουν την Δροσω στο υπογειο ειναι και λιγο κλεμενο απι το Αγαπη αργησε μια μερα. Να τα λεμεκαι αυτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 3:40 γελάνε και οι πέτρες με το άστοχο σχόλιο σου. Άκου εκεί χειρότερο κι από μεξικάνικο. Ζήσε στον κόσμο σου αφού δεν μπορείς να δεχτείς ότι είναι η καλύτερη σειρά φέτος ΜΑΚΡΑΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η διαφορά είναι πως οι σαπουνόπερες στηρίζονται μόνο σε αυτά, και μάλιστα σαν να μην τρέχει τοποτα. Αντίθετα στις Μέλισσες έχουμε ανάπτυξη χαρακτήρων και επίσης έχουμε και... τύψεις. Είναι άλλο πράγμα να πας με τον άντρα της αδερφής σου σαν να ναι το πιο φυσιολογικό πράγμα στον κοσμο και άλλο το να χεις τύψεις μέτα για αυτό που εκανες, οπως η Δροσω. Το πρόβλημα στα αλήθεια της σειράς είναι αφενός το ότι σχεδόν όλα τα μυστικά -υπαρχει οικογενεια χωρίς μυστικά;- είναι ερωτικής φύσεως και αφετέρου ο ρυθμος με τον οποίον αποκαλύπτονται. Σε αυτό λίγο πολύ συμφωνούμε όλοι. Δεν μπορείς όμως να απολυτοποιεις τα αρνητικα μιας σειράς, να καταργείς τα θετικά (βλ. ερμηνειες, σκηνοθεσία και σενάριο -το ότι ξεφεύγει ώρες ώρες το σενάριο και πέφτει σε ευκολιες δεν αναιρεί το ότι είναι καλογραμμένο- και να την μηδενιζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σαπουνόπερα είναι οι ''Μέλισσες'' όντως. Αλλά είναι μια ΚΑΛΗ σαπουνόπερα. Και η ''Λαμψη'' τα πρώτα χρόνια της ήταν μια καλή σαπουνόπερα με δυνατούς ηθοποιούς με θεατρική εμπειρία και δυνατές ερμηνείες. Αν είχε σταματήσει στις πρώτες 3-4 σεζόν θα τη θυμόμασταν αλλιώς και όχι τόσο cult όπως τώρα. Όπως και οι ''Μέλισσες'' αν συνεχίζονταν πολλά χρόνια θα έβαζαν μέσα στην πλοκή και απαγωγές από εξωγήινους! Εδώ ήδη έχει το σενάριο και υπερβολές για να κρατάνε την αγωνία 4 μερες την εβδομάδα.

    Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι μια σαπουνόπερα, αν γίνεται σωστά και δεν τραβηχτεί από τα μαλλιά, δεν μπορεί να έχει ένα αξιοπρεπέστατο συνολικό αποτέλεσμα. Όπως έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής οι ''Μέλισσες''. Και παλιότερα οι σειρές της Ακρίτα. Μη μένουμε δηλαδή στον χαρακτηρισμό ''σαπουνόπερα'' ως κάτι de facto κακό. Ενα είδος είναι κι αυτό που υπάρχει η καλή (ποιοτική αν θες) και η κακή (φθηνή) πλευρά του. Οι ''Μέλισσες'' ανήκουν ευτυχώς στην πρώτη κατηγορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όσο για τις σειρές τύπου ''Αν ήμουν πλούσιος'', ''Μην ψαρώνεις'', ''Σπίτι είναι'' κτλ και τα μονοψήφια τους θεωρώ ότι δεν τους φταίει κανένα ριάλιτι ή δυνατός ανταγωνισμός. Είναι απλώς...μέτριες σειρές.

    Πολλές μέτριες σειρές αυτή τη δεκαετία έκαναν ''επιτυχία'' σε νούμερα απλώς γιατι δεν υπήρχε τίποτα αλλο καλύτερο να δεις και το κοινό τις έβλεπε μηχανικά. Όποτε έρχεται όμως κάτι δυνατό απέναντι (όπως κάποιο ριάλιτι ή ταλεντ σοου που συζητιέται στις παρέες) αυτές καταρρέουν σαν χάρτινος πύργος χωρίς καμία δυνατότητα αντίστασης. Υπάρχουν όμως και τα παραδείγματα των ''Μελισσών'' ή του ''Κόκκινου ποταμιού'' που αντιστέκονται σθεναρά γιατί όντως κερδίζουν την αμέριστη προσοχή σοβαρού τμήματος του τηλεοπτικού κοινού ως αξιόλογες δημιουργίες.

    Με λίγα λόγια δεν φταίει (μόνο) το κοινό όταν τα κανάλια με πρόφαση την κρίση, το εκπαίδευσαν μια ολόκληρη δεκαετία στο φθηνό και το ευκαιριακό. Καμιά φορά λέω μέσα μου ''ευτυχώς που γεννήθηκες το 1987 και πρόλαβες την τηλεόραση των 90s και αρχών 2000 με την μυθοπλασία στα καλύτερα της''. Σκέψου να ήμουν 18χρονο σήμερα. Κι εγώ μαλλον ''Next top model'' και ''Masterchef'' θα εβλεπα μανιωδώς για να σχολιαζω στα social με τους φίλους μου και να νιωθω ''επικαιρος''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τρίτο και τελευταίο συνεχόμενο σχόλιο... :p

    Μπράβο στο ''Έτερος εγώ''! Πολύ καλή σειρά πραγματικά! Θα μπορούσε να προβάλλεται και στο Netflix!

    Θα μου άρεσε να το προβάλλει το Star Δευτερα - Τρίτη με μονά επεισόδια ώστε να κρατήσει ένα μήνα έστω. Πολύ ''γρήγορο'' το πέρασμα της αλλά όχι ανεπαίσθητο. Ίσα ίσα! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ενα σαπουνι δεν παυει να ειναι σαπουνι,τέλος,θελετε ποιοτικο σαπουνι;Οκ,ποιοτικο σαπουνι ειναι οι "Μελισσες".Και μην ξεχνατε και αρχες 2000 υπηρξαν reality αλλά υπηρχαν και πολλές διαφορες απο τα τωρινα reality.Τελοσπαντων,το θεμα ειναι πως για να πέσει το masterchef πρεπει να υπαρξει κάτι πολύ δυνατο,οι "Μελισσες" εχουν δυναμικη αλλά δεν γινεται να το ανταγωνιζονται μόνο οι "Μελισσες"....Ειδικά φετος που το masterchef εχει γινει κανονικό reality και τραβάει πολύ κόσμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Θεωρω οτι η "Μουρμουρα" κουρασε αρκετα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. H Moυρμούρα έχει κουράσει εδώ και χρόνια, απο τοτε που αλλαξε το αρχικο καστ πρακτικα.
    Το 7% του μην ψαρωνεις να τους γινει μαθημα, γιατι το χθεσινο επεισοδιο ήταν απαράδεκτο. Ποτε θα μαθουν οι ελληνες σεναριογραφοι οτι ειναι τραγικο να γεμιζεις επεισοδια με ''ονειρα'' και φαντασιες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !