UPDATE- Δείτε τα νούμερα τηλεθέασης στο Prime time.

15
Συνεχίζεται η μάχη ανάμεσα στο PRIME TIME των καναλιών ...Αναλυτικά για τα νούμερα στο δυναμικό κοινό 18-54 για χθες 20/2/2020:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

MASTERCHEF 33.3
ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΟΣ 10.1
ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ 12.0
ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ 32.3
ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ 12.4
ΕΡΩΤΑΣ ΜΕΤΑ 9.2
ΒΕΡΣΑΛΛΙΕΣ 3,8
8 ΛΕΞΕΙΣ 11.6
10 ΕΡΤ1 1,2
ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ (Ε) 14.5
50 50 (Ε) 6,9
ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ (Ε)  5,7

ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟ OPEN 6.0
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟ OPEN 7.0

*ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ.

Δημοσίευση σχολίου

15Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Τουλάχιστον στα καθαρά νούμερα, ο "Έρωτας Μετά" έχει σταθεροποιηθεί γύρω από την βάση (10%) και κρατά το φανατικό του κοινό, ανεξαρτήτως του σκληρού ανταγωνισμού. Μακάρι να συνεχίσει για πολύ καιρό ακόμα, ώστε να αυξήσει το κοινό του και να τύχει περισσότερης αποδοχής από το τηλεοπτικό κοινό. Είναι μία σειρά-έκπληξη για τα ελληνικά δεδομένα και πηγαίνει εξαιρετικά στο web tv του ALPHA και τα social media.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. Όλα καλά όλα ανθηρά!

    Ο Ερωτάς μετά αντέχει και όσο πάει γίνετε πολύ καλύτερος.
    Εχω φάει απίστευτο κόλλημα.

    Μάστερ σεφ καλά που το βάζει επανάληψη και το βλέπουμε αργούτσικα για να μην χάσουμε τις σειρές μας και όσες δεν μπορούμε να δούμε γράφοντε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το 10% είναι βάση για να προβιβαστείς στην Β' γυμνασίου, δεν είναι βάση για τηλεοπτική σειρά του prime time.
    το έρωτας μετά κρατιέται ακόμα διότι έχει λάβει επιδότηση από τον ΕΚΟΜΕ αλλιώς θα μας είχε αποχαιρετήσει από τα Χριστούγεννα.

    δεν ξέρω αν είναι καλή σειρά, βαριέμαι οικτρά να κάτσω να τη δω, ωστόσο είναι ουτοπικό να πιστεύετε ότι μπορεί να ανέβει η τηλεθέαση του τώρα στα τέλη Φεβρουαρίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το Έρωτας Μετά είναι μακράν η καλύτερη ελληνική σειρά των τελευταίων χρόνων,είναι προδιαγραφών Netflix με απίστευτα γρήγορη πλοκή και η μόνη καθημερινή σειρά που έχει παραμείνει στο είδος από το οποίο ξεκίνησε και χωρίς ούτε μια στάλα ροζ.Επίσης η πέραση που έχει στα social media και το webtv είναι εφάμιλλη των(επίσης εξαιρετικών)Άγριων Μελισσών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανυπομονώ να αρχίσει το Έτερος Εγώ για να δω πως θα μοιραστούν τα νούμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κατα την γνωμη μου η καλύτερη δραματική - αστυνομικη σειρά (ερωτας μετα) και η καλύτερη κωμική σειρά (κρατας μυστικό) είναι στον αλφα και ταυτόχρονα οι πιο αδικημενες. Η δεύτερη μαλιστα ολοκληρωνεται και προωρα. Μη με κραξετε στα σχόλια είπα κατα την γνώμη μου. Αποψη μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 12.13 Θα συμφωνήσω. Μέχρι πέρσι που ο alpha σάρωνε είχε πολύ πιο μίζερη prime time με τις κλασικές οικογενειακές σειρές και το Τατουάζ 2,5 ώρες (!!!) κάθε μέρα, ενώ φέτος που έβαλε στο πρόγραμμα πιο ενδιαφέρουσες σειρές, όπως αυτές που αναφέρεις, ο κόσμος του γύρισε την πλάτη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν βλέπω να σχολιάζετε τις Άγριες μέλισσες που σχεδόν ισοφάρισαν το ριάλιτι του Στάρ. Που νομίζω πως στην κοινή ώρα μετάδοσης το σήριαλ πρέπει να είναι μπροστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι μέλισσες ήταν μπροστά στην ώρα κοινή μετάδοσης με το σταρ δε βλέπω να το σχολιάζει κάνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΌΠΑ παραπονάκια κάνουμε? Μα αφού 45 λεπτά λεπτά ήταν απέναντι....
    Εντάξει να σχολιάσουμε αφού θέτε για τις Μέλισσες.
    Βαρεθήκαμε λίγο τα ίδια και τα ίδια να σχολιάζουμε αλλά οκ να σας κάνουμε το χατήρι.

    Αν ήταν 3 ώρες οι μέλισσες εκεί φουλ σχολιασμό θα είχε και δεν θα έπεφτε τίποτα κάτω.

    όπως και να έχει στα αρχικά της νούμερα πήγε η σειρά και έκλεισε λίγο κάτω από 33.

    Οι μέλισσες πάνε ανάλογα με τα επεισόδια αυτό το διάστημα.Αυτό το ανέβασμα απλά θα έτυχε.

    Η Βλέπεις κάθε ημέρα την σειρά και είναι κολλημένη στο 32-33 η δεν την βλέπεις και ανεβοκατεβαίνει.
    Εμ αν χάσεις ένα επεισόδιο η δύο δεν θα ξέρεις τι έγινε στα προηγούμενα...Αμ πως αλλιώς! (έκανα και λίγο copy paste από άλλο άρθο που είχα γράψει δεν πειράζει.)






    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ασε μας βρε τολη οτι να ναι γραφεις.το 30 τοις εκατο που εκαναν σταθερα τις προηγουμενες μερες οι μελισσες δεν εχει διαφορα με ενα 32 τοις εκατο που εκαναν χθες..2 μοναδες δε το λες οτι μαζευτηκαν πιο πολλοι τηλεθεατες κι το ειδαν.στα ιδια εμεινε και ειναι παρα πολυ καλα τα νουμερα εχει σταθερο φανατικο κοινο που καθετε καθε βραδυ οποτε παιζει 11 παρα τεταρτο και το βλεπει ο κσομος.το μαστερ σεφ επεσε απο 37 και 38 εκανε 33 εχθες αυτο επεσε...οι μελισσες ειναι σταθερες παντα το 30αρι το χτυπανε και δε καταλαβαινουν τιποτα.εχθες εκανε ενα τελειο 32αρι και το μαστερ σεφ ειχε μια πτωση διοτι ειναι διαφορετικο τις προηγουμενες μερες να κανει 37 -38 τοις εκατο και χθες να χτυπησε 33αρι..εκει υπαρχει διαφορα και υπηρξε μια πτωση..να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ασε μας βρε τολη οτι να ναι γραφεις.το 30 τοις εκατο που εκαναν σταθερα τις προηγουμενες μερες οι μελισσες δεν εχει διαφορα με ενα 32 τοις εκατο που εκαναν χθες..2 μοναδες δε το λες οτι μαζευτηκαν πιο πολλοι τηλεθεατες κι το ειδαν.στα ιδια εμεινε και ειναι παρα πολυ καλα τα νουμερα εχει σταθερο φανατικο κοινο που καθετε καθε βραδυ οποτε παιζει 11 παρα τεταρτο και το βλεπει ο κοσμος.το μαστερ σεφ επεσε απο 37 και 38 εκανε 33 εχθες αυτο επεσε...οι μελισσες ειναι σταθερες παντα το 30αρι το χτυπανε και δε καταλαβαινουν τιποτα.εχθες εκανε ενα τελειο 32αρι και το μαστερ σεφ ειχε μια πτωση διοτι ειναι διαφορετικο τις προηγουμενες μερες να κανει 37 -38 τοις εκατο και χθες να χτυπησε 33αρι..εκει υπαρχει διαφορα και υπηρξε μια πτωση..να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η διορισμένη Τρέμη με το 1% ακόμη δεν κόπηκε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γελάω που μιλάτε οι μεν για πτώση μάστερ σεφ,οι δε για πτώση μελισσών. Έπεσαν 2-3 μονάδες και παραμένουν πάνω από το 30%,σιγά τα ωα!
    Να κάνω μια ερώτηση; Πού μπορούμε να δούμε πόσο καλά πηγαίνει μια σειρά στο web tv ; Μπήκα προχθές στο site του Mega και έλεγε πόσες προβολές έχει κάθε βίντεο. Στο site του Alpha δε λέει πόσες προβολές έχει ο έρωτας μετά.Πώς μπορώ να το βρω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !