Δείτε τα νούμερα τηλεθέασης στο Prime time.

17
Συνεχίζεται η μάχη ανάμεσα στο PRIME TIME των καναλιών .
Αναλυτικά για τα νούμερα στο δυναμικό κοινό 18-54 για χθες 11/2/2020:
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

MASTER CHEF 36,8
ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΟΣ 12,0
ΠΕΤΑ ΤΗ ΦΡΙΤΕΖΑ 15,0
ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ 29,8
ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ 7,6
ΕΡΩΤΑΣ ΜΕΤΑ 7,7
ΒΕΡΣΑΛΛΙΕΣ 5,3
8 ΛΕΞΕΙΣ 11,2
10 ΕΡΤ1 1,1

*ΜΗ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ
ΠΗΓΗ: Nielsen Media Research

Δημοσίευση σχολίου

17Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Καλημέρα!!παντως το αν ημουν πλουσιος κραταει γερά..κανει 12 13% ενω τα υπολοιπα ειδικα στον αλφα που κανει 8 και 7...μπορει σαν σειρα να ειναι μετρια αλλα τουλαχιστον νικαει τον αλφα..δε παει κι τοσο ασχημα...να μαστε αντικειμενικοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και κάποιοι αναρωτιούνται γιατί συνεχίζει η φριτεζα.να λοιπόν γιατί συνεχίζει.γιατι δεν καταλαβαίνει από ριάλιτι κι κρατά γερα.το μάστερ σεφ μια από τα ίδια κι οι μέλισσες τα κλασικά 30αρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ θα πρότεινα κανένα κανάλι να μην πάρει αποφάσεις για την επόμενη σεζόν χωρίς πρώτα να δει τι θα γίνει όταν μπει και το Mega στο παιχνίδι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι θα μπορούσε να γίνει δηλαδή αν μπει το MEGA;
    Με επαναλήψεις όλο το πρόγραμμα και με παρουσιαστές όχι πρώτης γραμμής, την πρώτη μέρα ίσως κάνει νούμερα μέχρι 15%... (και πολύ λέω) από περιέργεια και μόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. κοίταξε το πρωί να νομίζω και εγώ πως θα κινηθεί πιο μέτρια αλλά στην prime time με τις σειρές νομίζω θα κάνει αίσθηση,άλλωστε μην ξεχνάμε ότι από την νέα σεζόν το Mega θα έχει κανονικό πρόγραμμα με νέες σειρές και εκπομπές αλλά σίγουρα και πιο μεγάλο μπατζετ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άγγελε, επαναλήψεις είναι. Δεν θα αφήσει κάνεις τα προγράμματα που βλέπει, για να δει μια επαναλήψεις μόνο και μόνο για το σήμα MEGA.
    Είναι μια καλή αρχή για να χτίσει το νέο MEGA, άλλα μην γελιόμαστε, άλλαξαν οι εποχές... Αν δεν μπει στην παραγωγή θα κάνει παρέα το OPEN...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εκανα λαθος ζητω συγγνωμη...μακαρι να αρχισουν να πεφτουν τα ριαλιτι να ανεβαινουν οι σειρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 3 σερί σειρές του Άλφα κυμαίνονται απο 5 μέχρι 8. Πώς το κατάφεραν αυτό ρε παιδιά;; Θέλει πολύ ταλέντο..
    ΥΓ. Μπράβο παιδιά για την αναβάθμιση που κάνατε . Πολυ ωραία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. εγώ πιστεύω πως το ΜΕΓΚΑ με τις επαναλήψεις στο prime time θα αγγιζει το 10%, ειδικά με το παρα πέντε. και μπορεί να μην είναι μεγάλο ποσοστο, αλλά από κάποιους θα κόψει! εκτιμώ 2-3 μονάδες από σταρ και και αντ1 που έχουν ψυχαγωγια εκείνη την ώρα και ακόμα 1-2 μονάδες από οπεν, αλφα, σκαι που δεν εχουν και πολλά περιθώρια για να χάσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γιώργο πιστεύω πως οι επαναλήψεις του MEGA θα κλέψουν νούμερα από τις σειρές. Όχι ιδιαίτερα από Μέλισσες, ούτε και Φριτέζα, αλλά οι υπόλοιπες σειρές τόσο του ΆΛΦΑ όσο και του ΣΚΑΙ θα πέσουν αρκετά, γιατί δεν νομίζω ότι είναι ξεκάθαρη επιλογή του κοινού. Απλά εκείνη την ώρα δεν έχει κάτι που να του αρέσει. Φυσικά όλα θα φανούν στην πράξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κρίμα για το "Έρωτας Μετά". Μιλώ ως φανατικός τηλεθεατής της σειράς, η οποία είναι αποδεκτό από πολλούς πως ανήκει στις ωραιότερες σειρές της φετινής σεζόν. Μία ματιά στα social media, τα trends και το webtv του ALPHA αποδεικνύει πως η σειρά έχει φανατικό κοινό ανάμεσα στους νέους τηλεθεατές. Δυστυχώς, στην Ελλάδα ο τηλεθεατής έχει συνηθίσει να βλέπει σειρές με αργή και απλοϊκή πλοκή, οπότε μια σειρά με γρήγορη ροή, γεγονότα και προδιαγραφές Netflix-για τα ελληνικά δεδομένα- δεν έχει την τύχη που της αξίζει. Λάτρεις της μυθοπλασίας απανταχού, συγκεντρωθείτε ώστε να αυξήσουμε το κοινό του Έρωτα και να δείξουμε πώς πρέπει να είναι μια ελληνική σειρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το μάστερ σεφ για να πέσει είναι λίγο δύσκολο.
    Πρώτον είναι μισό ριάλιτι,δεύτερον έχει μαθήματα-Συμβουλές και τρίτο είναι διαγωνισμός για το ποιος θα κάνει το καλύτερο φαγητό και θα στήσει καλύτερα το πιάτο και όποιος είναι καλύτερος στο τέλος θα γίνει Μάστερ Σεφ.
    Αφήστε που μαθαίνουμε κι εμείς οι λάτρεις της μαγειρικής για το πως θα μαγειρεύουμε καλύτερα ενώ περνώντας ιδέες μέσα από αυτό.
    Τέτοια να γίνονται είναι καλό τα άλλα τα ριάλιτι εκτός τα μουσικά δεν τα πάω καθόλου.
    Το συγκεκριμένο πήγαινε και το απόγευμα που για μένα κολλάει περισσότερο.
    Το βράδυ είναι για σειρές,για ταινίες,για τύπου VOICE και για σόου παραπάνω.
    Οι σειρές καλές είναι απλά έπεσαν θύματα και μία δύο κρατιούνται αντάξια στον τυφώνα Μάστερ ΣΕΦ και οι υπόλοιπες μπορεί και να φταίει ο λάθος προγραμματισμός μπορεί και κάτι άλλο δεν το ξέρω.

    Τόλης


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. μας αρέσει, δεν μας αρέσει... το master chef είναι άρτιο ως τηλεοπτικό προϊόν.
    έχει λίγο εγκλεισμο που φέρνει ίντριγκα, έχει σασπενς με τους διαγωνισμους, έχει γνώσεις από τη μαγειρική και κρυιως για μενα έχει 3 κριτες ΣΤΑΡ που το δουλεύουν πολύ καλα το γυαλί.

    τέλος, βγαζω το καπελο μου στο μονταζ της εκπομπης! δεν ξερω ειλικρινα πως το πετυχαινουν αυτο το μονταζ. συνεχως σχόλιασμο των παικτων πάνω στα γεγονότα χωρίς να σε προδιαθέτουν για την έκβαση!

    τα λεω ολα αυτα χωρις να βλεπω φανατικα το master chef, ειδικά φετος το εχω δει λιγο μεχρι στιγμης. απλά δεν μπορω να κανω τα στραβα ματια στην αρτιοτητα του. Ωστοσο προβλεπω πως με την ελευση του μεγκα θα πεσει 2-3 μονάδες μονο και υα κάνει σταθερα περιξ του 35%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Παντως ο αντ1 του χρονου θα χει προβλημα γτ το mega θα χει κι αυτο νεες σειρες μακαρι να επεφταν τα ριαλιτι να ειναι ολοι καπως ευχαριστημενοι!!εγω τις σειρες τις βλεπω απο τα web tv..γυναικα χωρις ονομα πλουσιος φριτεζα κι ερωτας μετα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο Αντ1 δεν θα έχει κανένα πρόβλημα. Βασικά κανένα κανάλι δε θα έχει, το ότι πάνε τα παλιά νούμερα εδώ και χρόνια. Δεν υπάρχουν πλέον μεγάλα κανάλια. Αν κάποιος χάσει ποσοστά αυτό θα είναι το Star και ο Σκάι που πήγε να το αντιγράψει.
    Βλέπω το Mega στη 4η θέση με αυτούς που έχει για εκπομπές. Περισσότερο θα θυμίζει περιφερειακό κανάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !