Η μάχη στο PRIME TIME... Με μεγάλα νούμερα τηλεθέασης η πρεμιέρα του #yfsf_ant1

41
Με δυνατά ποσοστά τηλεθέασης ξεκίνησε το show του ΑΝΤ1 YOUR FACE SOUNDS FAMILIAR . Και μπορεί απέναντι να είχε μια πολύ δυνατή σειρά στο OPEN αλλά και ταινίες α' προβολή , κατάφερε και πήρε την πρωτιά.
Συνεχίζεται η μάχη ανάμεσα στο PRIME TIME των καναλιών αλλά και το LATE NIGHT...
Αναλυτικά για χθες 16/2/2020:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

YOUR FACE SOUNDS FAMILIAR ΠΡΕΜΙΕΡΑ 28.4
ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ 17.6
ΕΛΛΗΜΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟ STAR 10.3
ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟΝ ALPHA 4.9
ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟΝ SKAI 6.6
BEST FRIEND S FEAR (Ε) 18,3

*ΜΗ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

41Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Αν και το cast πλην εξαιρέσεων δεν είναι καλό, το familiar θα πάει πολύ καλά γιατί η μπεκατωρου είναι πάρα πολύ καλή και το επίπεδο της παραγωγής εξαιρετικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απίστευτη εικόνα, λες και βλέπεις video clip. Κι εγω ήξερα τους μισούς, αλλά υπήρχαν ευχάριστες εκπλήξεις. Ίσως οι μικρότερες ηλικίες απο εμένα να ξέρουν αυτούς που δεν ξέρω εγώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ξέρει κανείς πότε τελειώνει το ποτάμι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απίστευτη παραγωγή και πάρα πολύ ωραίο επεισόδιο. Έκπληξη μερικοί από τους άγνωστους για μένα καλλιτέχνες. Η επιτροπή όμως θέλει δουλειά. Αρκετά μέτριοι. Η Μαρία είναι η ψυχή του σόου. Καταπληκτική παρουσιάστρια και ωραίος ανθρωπος. Πολύ καλά και το κόκκινο ποτάμι. Μπράβο στο face που πήγε καλά και απέναντι του δεν το περίμενα ένα σόου έκτη σεζόν να πάει έτσι. Μακάρι να συνεχίσει. Αυτος που κάνει το καστ λίγο σα να βαρέθηκε φέτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι αγαπημένη του Πασχαλιδη αυτή που έκανε το καστ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προφανώς το λες ειρωνικά 9.13 . Πράγματι είναι πολύ μεγάλη συμπάθεια, αλλά οκ, πάμε παρακάτω, δεν κρατάω κακίες εγώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι τηλεθεατές έχουν γυρίσει τη πλάτη στον άλφα. Χτες είχε ταινία που έχει κάνει ρεκόρ εισιτηρίων και πρεμιέρα και έκανε 5%.Εγω αυτό εειδα. Ταινιαρα. Απλά πλέον οι τηλεθεατές δέον βάζουν καν το καναλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η Μπεκατωρου υπεροχη. Να κανει πρωινο χωρις την κιτρινιλα της Σκορδα. Καταπληκτικη η Μαρια. Ευτυχως παιρνει μεγαλο της επιτυχιας του σοου πανω της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εννοειται οτι πηγε εξαιρετικα το "Κοκκινο ποταμι",21.00 με 22.45 ή 22.00 επαιζαν απεναντι και αν βγαλεις και τις διαφημισεις αντε ενα 20λεπτο να επαιξαν ουσιαστικα απεναντι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Θέλω να πω ότι το σόου κάθε χρόνο είναι και καλύτερο. Για την Μαρία δεν έχω λόγια, όμως εμένα δεν με πειράζουν και οι άγνωστοι παίκτες. Δεν χρειάζεται να βλέπουμε συνέχεια τους ίδιους και τους ίδιους. Επίσης θέλω να πω για τον γνωστό σε όλους μας δημοσιογράφο με το αντικειμενικό blog. Έγραψε ότι στο πρώτο επεισόδιο νικήτρια ήταν η Ανδρούτσου και ότι στο δεύτερο ο κόσμος ήταν παγωμένος και με το ζόρι βγήκε η εγγραφή. Έχει πολύ πλάκα τελικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εγώ πάντως έμαθα ότι το 2ο επεισόδιο είναι πολύ καλύτερο από το χθεσινό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γιώργο επιλέγω να πιστέψω εσένα. Πάντως εάν διαβάσετε με πόση σιγουριά και με πόση έπαρση έγραφε ότι τα ξέρει όλα και του μιλάνε ακόμα και οι τοίχοι του στούντιο θα εκνευριζοσασταν όπως και εγώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Maria13, η Γουμενόσαυρα έγραψε για ανυπαρξία νικητή στο 1ο επεισόδιο (βγήκε η Μπρεάζου, άρα διαψεύστηκε) και νικήτρια την Ανδρούτσου στο 2ο επεισόδιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γιώργο μακάρι ανυπομονούμε για το δεύτερο. Επίσης κουφό που νίκησε η Τάνια. Συγγνώμη αλλά ήταν καραμετρια. Η Ευριδίκη ο Ηλίας και ο Λιβιεράτος ανώτεροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Χθες το κοινό δυστυχώς προτίμησε την πρεμιέρα ενός κενού χαζοχαρούμενου σόου με καραγκιοζιλίκια που υπάρχει κυρίως για να φτιαχτούν νέες και να αναστηθούν παλιές καριέρες. Θέλω να πιστεύω πως αυτό έγινε λόγω πρεμιέρας και περιέργειας και πως την επόμενη Κυριακή το κοινό θα ξαναγυρίσει στο κόκκινο ποτάμι το οποίο όχι μόνο είναι μια καλοδουλεμένη σε όλα παραγωγή, ένα αριστούργημα, αλλά δίνει διδάγματα και σου θυμίζει-αν όχι σου μαθαίνει- ιστορία. Δηλαδή τι παραπάνω προσφέρει το YFSF από το MC, το VOICE ή το GNTP; Γιατί κάποιοι εδώ μέσα γράφουν ύμνους για το YFSF και τα υπόλοιπα τα χαρακτηρίζουν σκουπίδια. Όπως και να 'χει, όλα μαζί τα παραπάνω show, ένα κόκκινο ποτάμι δεν το φτάνουν σε αξία και ποιότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Νίνα καλησπέρα. Επιτρέψτε μου να διαφωνήσω. Εγώ δε βλέπω κανένα κοινό να του γύρισε την πλάτη. Από το 22 πήγε στο 17. Με μεγάλο ανταγωνισμό. Δε θα διαφωνήσω μαζί σας ότι η σειρά είναι αριστούργημα αλλά δεν περιμένω τη σειρά για να μορφωθω. Η μόρφωση και η μάθηση δεν έρχεται από ένα σήριαλ και τη μυθοπλασία αλλά από τα βιβλία από το διάβασμα και όχι από το χαζοκουτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Συμφωνώ πως το κοινό δεν γύρισε την πλάτη στο κόκκινο ποτάμι. Το 17 μια χαρά είναι όταν απέναντι έχεις την πρεμιέρα ενός πολυδιαφημισμένου σόου. Την πτώση την απέδωσα στην πρεμιέρα και την περιέργεια, από τις 1-2 επόμενες Κυριακές πιστεύω θα ξεκαθαρίσουν κάπως τα νούμερα. Συμφωνώ και για την άποψή σας για την μόρφωση. Όμως πόσοι διαβάζουν και είναι πραγματικά μορφωμένοι; Οπότε καλό είναι η τηλεοπραση να είναι και εκπαιδευτική εκτός από ψυχαγωγική και ενημερωτική. Αν και πιστεύω οτι και καλή ψυχαγωγία δύσκολα συναντάς σήμερα στην ελληνική τιβί. Για να μην μιλήσω για την ενημέρωση που δεν είναι ενημέρωση αλλά προπαγάνδα. Γενικά η ελληνική τιβί χρειάζεται αναβάθμιση σε όλους τους τομείς και το κόκκινο ποτάμι είναι από τις σειρές που βοηθούν σε αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ελεος πια εσεις οι 'ποιοτικοι' ....το κοκκινο ποταμι ξεφουσκωσε και μπορει να ειναι στο οπεν αλλα τα νουμερα ειναι χαμηλα....ο κοσμος δεν μπορει αλλο να βλεπει σκοτωμους,βασανισμους,αιματα κι ολα αυτα στις 9 η ωρα στο οπεν..καταλαβαινω την ιστορια της σειρας καταλαιβαινω οτι ειναι και πραγματικα γεγονοτα αλλα οι 4 απο τους 5 ελληνες εχουν καταθλιψη ποσο πιο καταθληπτικοι να γινουν με αυτη τη σειρα..ο κοσμος θελει ζωντανια,θελει μια ψυχαγωγια για κυριακη βραδυ .και το παιχνιδι μεταμφιεσεων του αντ1 ειναι οτι πρεπει.μπραβο αντ1...θα συνεχισει με νουμερα ανω του 20 τοις εκατο ο αντ1...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Σάκη πολύ θα ήθελες να ξεφουσκώσει το Ποτάμι αλλά δεν... Είναι χαμηλό το 17 απέναντι από πρεμιέρα show του αντ1; Τότε γιατί εσύ πανηγυρίζεις όταν κάνει 16 μια φορά στο τρίμηνο το "Μην ψαρώνεις";;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. εχει το ποταμι απεναντι το μαστερσεφ,το ερωτας μετα, 8 λεξεις οπως εχει το μη ψαρωνεις ? οχι.το ποταμι δεν ειχε ποτε ανταγωνισμο σκληρο..το βαλανε σε ασφαλη μερα κυριακη για αυτο εκανε νουμερα ανω του 24-25...τωρα που ηρθε ο αντ1 με το ψυχαγωγικο σοου φαινεται ο κοσμος τι προτιμησε..εσυ ποιοτικε κυριε Αχιλλεα βλεπε κοκκινο ποταμι ποσος μας ενδιαφερει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. συγκρινεται ο ανταγωνισμος που εχει η γυναικα μια καθημερινη σειρα 2 χρονων με το κοκκινο ποταμι που ξεκινησε τωρα κι παιζει σε ασφαλη μερα ? βαλτε το κοκκινο ποταμι μια μερα καθημερινη να δουμε τι θα κανει...εσυ unknown που δουλευεις οπεν ή σταρ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Όχι και δεν είχε σκληρό ανταγωνισμό το ποτάμι! Το ποτάμι είχε απέναντι το final four του αντ1 που πάτωνε κανονικότατα, μονοψήφια έκανε, και το voice στο σκάι που ανάσαινε στα νούμερα μόλις τελείωνε το ποτάμι. Στην κοινή τους ώρα δυο μεγάλες και λαμπερές παραγωγές, final four και voice έτρωγαν την σκόνη του ποταμιού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Είναι σκληρός ανταγωνισμός για το "Μην ψαρώνεις" οι 8 λέξεις και ο έρωτας μετά;;;; Ούτε εσύ δεν τα πιστεύεις αυτά που γράφεις!! Γιατί πολύ απλά δεν παραδέχεσαι πως αν το Ποτάμι ήταν επιλογή του αντ1 θα το αποθέωνες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Εννοείται έρωτας μετά και 8 λέξεις είναι ανταγωνισμός .οι ξένες ταινίες που είχε το κόκκινο ποτάμι απέναντι δεν ήταν ανταγωνισμός.το ποτάμι ήταν το μόνο ελληνικό νέο πρόγραμμα τις Κυριακές κι πάλι δεν έσκιζε.τωρα ήρθε το σόου του Αντ1 κι το ρίξε το ποτάμι στα τάρταρα..πω πω λυσσαξατε εσείς που μισείτε τον Αντ1 λέγατε ότι το your face δεν θα κάνει πάνω από 18 και έκανε 29 χαχα.κι το ποτάμι μόνο 16..άντε χωνέψετε το τώρα..τα ίδια θα λεγα αν το ποτάμι ήταν στον Αντ1 δεν πάνε με τα κανάλια αυτά..αλλά ο Αντ1 ξέρει να διαλέγει και να δημιουργεί κι δεν χρειάζεται το ποταμι όταν έχει τις μέλισσες που με ή χωρίς ανταγωνισμό τα 30αρια τα κάνει παντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. YSF!!!
    Η Παραγωγή έκανε το θαύμα της και περάσαμε πολύ καλά.
    η Μίρκα απολαυστική!!! Σταρόβας,Μαζώ & Γεωργούλης τα δικά τους!
    Το Μαράκι μας καλό μεσημεράκι!
    Οι παίκτες μας αποζημίωσαν και με το παραπάνω.
    Τον Μπόγδανο μόνο δεν ήξερα εγώ.

    Και όπως είχα γράψει και πέρσι σαν ανώνυμος δεν πάει να μην τους ξέρουμε τους παίκτες,αυτό που θα κάνουν να είναι πετυχημένο η πολύ κοντά σε αυτό αρκεί να μας τραβήξει και να καθίσουμε να το δούμε.
    Ας είναι καλά και η παραγωγή που κάνει πολύ καλή δουλειά και μας ανταμείβει.





    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Σάκη το μόνο ελληνικό πρόγραμμα Κυριακή βράδυ;;; Ξεχνάς επίτηδες το Voice απέναντι από Ποτάμι και το show του ANT1 που πάτωσε... Ποιον νομίζεις πως δουλεύεις;; Γελάνε και τα ψάρια του Αθερίδη μαζί σου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αχιλλέα επειδή μόνος σου βάζεις τα χεράκια σου και βγάζεις τα ματάκια σου γιατί το ποτάμι με voice και final 4 έκανε 30αρια, μετά όταν τελείωσαν όλα αυτά κι έπαιζε μόνο του το ποτάμι αρκέστηκε μόνο στο 22% και τώρα με το your face εκανε νέο ιστορικό χαμηλό της τάξεως του 16% μόνο? Θα σου πω εγώ γιατί .γιατί είναι μια σειρά που θα μείνει στην ιστορία ως η σειρά που ξεφουσκώσε τόσο απότομα όσο δυνατά κι αν είχε ξεκινήσει.αυτο είναι ξεπεσμός..κατρακύλα...μεγάλο ξεφουσκωμα..από αυτούς που έβλεπαν την σειρά στα πρώτα επεισόδια τώρα μείναν οι μισοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Πιο χαζοχαρούμενο και κενό περιεχομένου σόου από το dysfunctional δεν υπάρχει. Τουλάχιστον στα άλλα σόου ψάχνουν να βρουν τον πιο ταλαντούχο σε κάποιο τομέα και να του δωθεί η ευκαιρία να κάνει καριέρα. Στο YFSF τι κάνουν ακριβώς εκτός από το να μασκαρεύονται και να χαζογελάνε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Πρεμιέρα ήταν πέστε και κανένα καλό λόγο.
    Οι εμφανίσεις δυο-τρεις δεν άξιζαν καθόλου
    Ο Στέφανος τι φταίει που τον έδωσαν Φουρέιρα?
    Αμ βλέπετε στα δύσκολα από την πρώτη ημέρα τον έβαλαν και η μεταμφίεση δεν ήταν πετυχημένη.
    Τόσο μπορούσε τόσο την έκανε....
    Όλα καλά παίδες γιατί θα ξανακλέισουν τα σχόλια με τον αέρα που πήρατε...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. "μια σειρά που θα μείνει στην ιστορία ως η σειρά που ξεφουσκώσε τόσο απότομα όσο δυνατά κι αν είχε ξεκινήσει.αυτο είναι ξεπεσμός..κατρακύλα...μεγάλο ξεφουσκωμα"
    Η περιγραφή του Μην Ψαρώνεις. Συμφωνώ Σάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Περιμενα μεγαλυτερα νουμερα απο το συγκεκριμενο σοου,σε καμια περιπτωση δεν εσκισε,αμα ερθει το big brother τι θα γινει???Εριξε λιγο το ποταμι αλλα η σειρα θα ξαναβει σιγουρα απο εκει και περα δεν τα θεωρω οτι εσκισε με αυτα τα νουμερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΣΑΚΗ
    Η τηλεθεαση επεσε οταν απο διπλο το εκαναν μονο το επεισοδιο και σαφως εκαναν καλα κατα τη γνωμη μου γτ ετσι θα βγαλει και τη σεζον ενω με διπλα θα τελειωνε καπου τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ρε μην ασχολείστε με τα αζήτητα που "κρύβονται" γενικώς!

    στην ουσία της ανάρτησης, εγώ δεν περίμενα τόσο ψηλά την πρεμιέρα του YFSF. με σοκάρει περισσότερο το 4,8% της ΤΑΙΝΙΑΡΑΣ που είχε χθες ο ΑΛΦΑ. αυτό αφενός δείχνει την αδιαφορία του κόσμου προς τον ΑΛΦΑ και αφετέρου την δυναμική του YFSF.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Πασχαλίδη τα περσινά θυμίζει με το άνοιγμα των σχολίων που πυροβολούσαν κάποιοι και γίνετε αυτός ο κακός χαμός....


    Το κόκκινο ποτάμι πολύ καλή σειρά αλλά για ποιο αργά.
    Πόσες ταινίες υπάρχουν και έχουμε δει με βανδαλισμούς και σκοτωμούς το ποτάμι μας πείραξε που παίζει και μία φορά την εβδομάδα.
    Αν ήθελε ο κόσμος να την δει θα την έβλεπε και αυτά τα νούμερα ακόμη την κρατάνε ψηλά.
    Αν ήταν στον ΑΝΤ1 και αυτή δεν θα πήγαινε έτσι όπως πάει τώρα.
    Εκεί δεν θα λέγατε αυτά που λέτε τώρα και θα μιλούσατε σαν τις μέλισσες.

    Η Κυριακή είναι διαφορετική και δεν έχει εκείνον τον ανταγωνισμό που εχει τις καθημερινές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Το Your face φαίνεται πως είναι το μοναδικό σόου του ANT1 που του πάει καλά. Το final four δεν του βγήκε στο πρώτο μισό και άλλες προσπάθειες επίσης που έχει κάνει δεν του έχουν βγει. Με τα δεδομένα αυτά νομίζω πως είναι ευχαριστημένοι από την πρεμιέρα αυτή. Πάντα θα χαίρομαι όταν η Μπεκατώρου πάει καλά γιατί είναι από τις λίγες παρουσιάστριες που συμπαθώ. Συγχαρητήρια λοιπόν στη Μαρία γιατί θεωρώ πως το σόου αυτό της ταιριάζει γάντι και είναι σημαντικό του κομμάτι.
    Το Κόκκινο Ποτάμι πιστεύω πως τα πήγε καλά και διαφωνώ με όσους λένε πως αυτά δεν είναι καλά νούμερα. Για το Open και για τη μέρα που παίζει νομίζω ότι τα πήγε πολύ καλά. Η σειρά αυτή δεν είναι απλώς εποχής όπως είναι οι Μέλισσες. Είναι ιστορική σειρά που στηρίζεται σε πραγματικά γεγονότα. Μιλά για τη γενοκτονία των Ποντίων που Έλληνες σημερινοί πολιτικοί αμφισβητούν! Είναι μια σημαντική σειρά και χαίρομαι που έγινε και που ένα κανάλι έριξε τόσα λεφτά για να την κάνει. Ζημιά σίγουρα δεν του έχει φέρει. Οι Πόντιοι την βλέπουν και τη χαίρονται όσο δύσκολη σειρά κι αν είναι. Οι υπόλοιποι τώρα και κυρίως οι νέοι επειδή δεν έχουν ζήσει πόλεμο και τον έχουν μόνο διαβάσει ίσως να μην είναι τόσο θετικοί σε μια σειρά σκληρή με επεισόδια που σε στεναχωρούν, σε σοκάρουν και γενικότερα ένα ψυχοπλάκωμα το νιώθεις. Ίσως για αυτό να επιλέγουν κάτι πιο απλό και διαστεδαστικό ένα βράδυ Κυριακής. Ξέρω πως τώρα θα μου πείτε πως οι ίδιοι νέοι βλέπουν ιστορικές σειρές του Netflix αλλά δεν είναι το ίδιο, αυτές μπορούν να τις δουν όποτε θέλουν και τους προσφέρονται ολοκληρωμένες. Εδώ πρέπει να κάθονται κάθε Κυριακή και να την περιμένουν κι αν δεν τη δουν να την ψάξουν στο διαδίκτυο. Δεν το κάνουν αυτό τόσο εύκολα. Έχουν αλλάξει οι συνήθειες του κόσμου όσον αφορά την τηλεόραση και πως βλέπουν σειρές. Και νομίζω πιο εύκολα βλέπεις μια ιστορική σειρά που δεν αφορά τη δική σου χώρα και πιο δύσκολα μια σειρά που μιλά για ένα τραγικό γεγονός που άμεσα επηρέασε τη χώρα σου και το μέλλον των επόμενων γενιών. Πάντως δεν θεωρώ πως δεν πάει καλά το Κόκκινο Ποτάμι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Χαίρομαι που πήγε καλά το ''Your face'' όχι γιατί το βλέπω - προσωπικά έχω βαρεθεί ΟΛΑ τα talent show μηδενός εξαιρουμένου - αλλά γιατί συμπαθώ τη Μπεκατώρου και μαζί με τη Μελέτη τις θεωρώ ΜΑΚΡΑΝ τις καλύτερες παρουσιάστριες στην ψυχαγωγία αυτή τη στιγμή. Η Μπεκατώρου η καλύτερη στην καθαρή ψυχαγωγία και η Μελέτη η καλύτερη στον συνδυασμό ψυχαγωγίας/ενημερωσης.

    Μπράβο στο Μαρακι λοιπον που εκτός από τα απογεύματα με το ''Still Standing'' φαίνεται ότι θα συνεχίσει να πηγαίνει καλά και στην prime time με το αγαπημένο της ''Your face''! :-)

    Όσο για το ''Κόκκινο ποτάμι'' είναι στους καθαρούς νικητές της σεζόν. Μην τρελαθούμε κιόλας! Όσο κι αν θέλουν να μας τρελάνουν κάποιοι που αποθεώνουν βαριεστημένες πρώην ''βασίλισσες'' του 14% και θάβουν το εξαιρετικό ''Ποτάμι'' που στην prime time τα έβαλε με ακριβοθώρητα shows και βγήκε νικητής η λογική πάντα θα κερδίζει! Το ''Ποτάμι'' κέρδισε κατα κράτος το ''Final Four'' του Ant1, στάθηκε αξιοπρεπέστατα - και στην κοινή ώρα μετάδοσης ξεπέρασε - το μεγαθήριο ''Voice'' και τώρα στέκεται αξιοπρεπέστατα απέναντι και στο δοκιμασμένο ''Yor face''. Και όλα αυτά ενώ είναι μια σειρά με βαρύ θέμα και δύσκολο. Και σε ένα κανάλι που η prime time του θάβεται στα μονοψήφια κι ακόμα και το πολυδιαφημισμένο ''X-Factor'' του με το ζόρι έφτανε το 11-12%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Πω Σακη σε θυμηθηκα που αποθεωνεις τη γυναικα το σαπουνι και μιλας εσυ για το "Κοκκινο ποταμι";Ουτε οι μετοχοι του ant1 δεν φανατιζονται τόσο.Το "Κοκκινο ποταμι" για πρεμιερα ενος καινουριου κυκλου παιχνιδιου,επαξια κρατηθηκε,επισης ισως εχασε κοινο οταν απο διπλο επεισοδιο το εκαναν μονό.Με την ίδια λαχταρα το περιμενουν ομως Ποντιοι και μη,πιστεψε με και ας εχει "σκοτωμους" και "βασανισμους",αυτα τα περασαν οι προγονοι μας και ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΟΥΤΕ ΤΟ 1/10 απο αυτα που περασαν δεν δειχνει.Λιγο σοβαροτητα και σεβασμος λοιπον.Ειναι η μόνη προσεγμενη ιστορικα,συναισθηματικα σειρά για τον Πόντο και γενικοτερα για την τηλεοραση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Οι "Αγριες μελισσες" εχουν γινει ποιοτικο σαπουνι Σακη,απο αυτα που σου αρεσουν(δεν το βλεπω)αλλά το εχω ακουσει απο ατομα που το βλεπουν,τα νουμερα δεν ειναι πάντα ενδεικτικα λοιπον.Επισης το "Ερωτας μετα" με την βλακωδη υποθεση και το 8% οπως και τις "8 λεξεις" τα θεωρεις ανταγωνισμο;Θα μας κάψεις τον εγκεφαλο ρε ανθρωπε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !