Δείτε τα νούμερα τηλεθέασης στο Prime time. (7/2/2020)

10
Συνεχίζεται η μάχη ανάμεσα στο PRIME TIME των καναλιών ...Αναλυτικά για τα νούμερα στο δυναμικό κοινό 18-54 για χθες 7/2/2020:
Αναλυτικά:

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ 18-54
Αναλυτικά:
Αν ήμουν πλούσιος 15,0
Καφέ της Χαράς 30,3
Best Friend's Fear 24,7
Θα γίνει της πολυκατοικίας 9,0
My style rocks GALA 12,9
After Dark 7,0
Κρατας Μυστικό 12,7
Ταινία στο Star 14,8
Φως στο Τουνελ 16,1

*ΜΗ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

10Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Κριμα για το Κρατας Μυστικο. Ειναι η ωραιοτερη κωμωδια της χρονιας και μια απο τις σειρες που εχει ξεφυγει απο τις προβλεψιμες ιστοριες αλλων. Τα νουμερα τηλεθεασης ειναι ικανοποιητικα και σαφως υψηλοτερα απο την αρχη. Ο ALPHA επρεπε να στηριξει περισσοτερο μια σειρα που εχει αναπτυσσομενη δυναμικη και να την κρατησει μεχρι τελους. Με αποτομες και σπασμωδικες κινησεις, δεν επιστρεφουν οι χαμενοι τηλεθεατες. Μπραβο στο "Μυστικο" που εστω και λιγο αργα, καταφερε να κερδισει αξιοσεβαστο μεριδιο του κοινου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σάρωσε το καφέ της χαράς για άλλη μια φορά. Όμως τολμώ να πω ότι το επεισόδιο με εξαίρεση το τέλος του επεισοδίου δε μου άρεσε καθόλου. Πολύ κακό και βαρετό. Συν ότι ο κύριος Ρώμας που κατά τα άλλα το σενάριο δεν φτιάχνεται από τους ηθοποιούς χθες απλά προσάρμοσε το σενάριο επειδή δε μπορούσε να παίξει η Λουιζίδου. Δε μπορεί να φεύγει η χαρά και να μην κάνει κανείς καμιά αναφορά. Να μη στοιχίσει στον Περίανδρο που την είδε τόσα χρόνια μετά να ξαναφευγει. Το ίδιο και ο Τρελαντώνης. Ούτε μια αναφορά. Συν ότι ο Περίανδρος μου βγάζει κάτι το αλλουτερο. Οκ στην αρχή πολέμησε τη χαρά όσο δεν πάει αλλά αγάπησε τη χαρά και τη Βάλια στη συνέχεια με το δικό του τρόπο και μου φάνηκε παραταιρο να στέλνει να τη συλλάβουν. Μπορεί να μαι αυστηρός αλλά ήταν και είναι η αγαπημένη μου σειρά και δε μαρεσει να την κάνουν καρικατούρα. Πχ ο μπάτσος και η κουτσομπολα η μικρή είναι πολύ στυλ Σεφερλή καρικατούρες και δε σε πείθουν στο παιξιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το καφέ αν και βαρετό κάποιες φορές το καστ είναι που σε κρατάει.
    Το μυστικό ο Α έπρεπε να το στηρίξει κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπραβο στο Καφε της Χαρας που διατηρηθηκε πανω απο 30%. Ομολογω πως μου ελειψε η Ρενια Λουιζιδου και περιμενω και εγω (οπως και πολλοι) την επιστροφη της. Να δουμε πως θα δικαιλογηθει βεβαια σεναριακα πως αυτη ερχεται ενω αφηνει τον Τρελαντωνη πισω μονο του στην Αθηνα τουλαχιστον για τα επεισοδια της φετινης σεζον. Εμενα ο χαρακτηρας του αστυνομικου μου αρεσει, σεναριακα λιγο πρεπει να βαλουν νεες ιστοριες πχ για τους Πολυμενεους και τους Πουλοπουλους γιατι μεχρι το χθεσινο επεισοδιο περισσοτερο ρολο εχει ο Παναγης παρα αυτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νομίζω ότι στα επόμενα επεισόδια που η Βάλια θα προσπαθεί να στήσει το Καφέ από την αρχή θα δούμε καλύτερες ιστορίες. Άλλωστε οι σεναριογράφοι είχαν και τους γνωστούς περιορισμούς για την Χαρά και τον Τρελαντώνη και έπρεπε να σκεφτούν άλλους πρωταγωνιστές να βγουν μπροστά. Επίσης σε ένα από τα προηγούμενα επεισόδια η Βάλια υπονοησε ότι κάτι τρέχει με τον φίλο της μάνας της, οπότε έχουμε να περιμένουμε. Αλήθεια η Ζετα Δούκα πότε θα μπει και με ποιο ρόλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. λοιπον ο ρωμας ειχε πει σε συνεντευξη του τον Ιανουαριο οτι ο αντ1 του δηλωσε οτι αν η σειρα κανει 25αρια θα ναι ιδιαιτερα ικανοποιημενοι και θα τον αφησουν οχι μονο να ολοκληρωσει τη σεζον αλλα να συνεχιστει και για μια ακομη χρονια...λοιπον με τα 30αρια ανοιγουν σαμπανιες νομιζω εκει οι συντελεστες της σειρας και το ιδιο το καναλι...ΟΜΩΣ σε 3 βδομαδες το καφε της χαρας θα κοντραρο-χτυπιεται με τα επεισοδια του μαστερσεφ που θα ξεκινησει να παιζει καθημερινα..οποτε τις παρασκευες 10 με 11 θα υπαρχει κοντρα μαστερ σεφ-καφε της χαρας...ελπιζω οτι το καφε της χαρας δε θα πεσει πολυ..δεν νομιζω οτι γλυτωνουμε την πτωση αλλα οπως ειπα να μη πεσει πολυ.αν πεσει μονο 4-5 μοναδες κανει δηλαδη τα 25αρια που ηθελε απο εξαρχης το καναλι και σταθεροποιηθει καπου εκει θα ναι επιτυχια για τη σειρα...αν ομως το μαστερ σεφ δεν αφησει στην σειρα κανενα περιθωριο και η πτωση του καφε ειναι μεγαλυτερη απο το αναμενομενο τοτε θα υπαρξει θεμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καφέ της χαράς κρατάς μυστικό σειραρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όλο το ενδιαφέρον είναι πάνω στην Βάλια που προσπαθεί να ανοίξει το καφέ με τα όσα εμπόδια βάλει ο Περίανδρος εκείνη με το πίσμα που έχει θα τα καταφέρει στο τέλος.
    Α και ο Φατσέας με τις ατάκες του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτοί στο Σταρ τί θέλουν τώρα να βάλουν το ριάλιτι 5 μέρες;; Ας το αφήσουν τρεις να έχουν οι άλλοι δύο μέρες να παίρνουν κάποια ανάσα!! αχαχχαχα Πέρα από την πλάκα τώρα θέλω να πιστεύω πως το Καφέ θα αντέξει και θα σταθεί όσο καλά στέκονται και οι Μέλισσες. Ελπίζω να είναι δύο οι σειρές που αντιστέκονται και δεν βυθίζονται όσο παίζει το Mater Chef απέναντι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κατα τη γνώμη μου το καφέ της χαράς δε θα χάσει νούμερα εκτός αν η πλοκή γίνει τόσο χαζή όσο χθες. Θεωρώ με το μάστερ σεφ θα είναι γύρω στο 29 με 30. Άντε να πάει 28. Οι χαζομάρα του πουμπουρα θεωρώ θα χάσει αν παίξει και μετά τις έντεκα το μάστερ σεφ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !