Δείτε τα νούμερα τηλεθέασης στο Prime time. (14/2/2020)

27
Συνεχίζεται η μάχη ανάμεσα στο PRIME TIME των καναλιών ...Αναλυτικά για τα νούμερα στο δυναμικό κοινό 18-54 για χθες 14/2/2020.
Αναλυτικά:
ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ 18-54

Αν ήμουν πλούσιος 18,0
Καφέ της Χαράς 32,1
Βest Friend's Fear 25,4
Θα γίνει της πολυκατοικίας 7,8
My style rocks GALA 15,5
After Dark 13,0
Κρατας Μυστικό 14,6
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟΝ ALPHA 9.1
Ταινία στο Star 13.8
Φως στο Τουνελ 15.6

*ΜΗ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

27Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Κρατάει το καφέ και μπράβο.
    Μεγάλη έκπληξη το 18% του αν ήμουν πλούσιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αν πεσει 5-6 μοναδες το καφε απο την αλλη παρασκευη λογο μαστερ σεφ ακομα τα νουμερα θα ναι της της ταξεως 26-27 τοις εκατο ακομα υψηλα νουμερα και επιτυχια για τον αντ1...για να δουμε...τις μελισσες δεν μπορουν να τις ριξουν τα προγραμματα απεναντι..το καφε της χαρας μπορει να σταθει και αυτο στο υψος του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σάκη το καφέ θα έχει σίγουρα μια μικρή πτώση, αλλά αυτό δεν θα το επηρεάσει καθόλου, μιας και η δεύτερη σεζόν είναι κλεισμένη.
    Το θέμα παιδιά με αυτή την ζώνη τώρα που τα σκέφτομαι πιο ήρεμα είναι το εξής.
    Πώς περιμένεις να κάνει τηλεθέαση ένα πρόγραμμα, όταν έχεις masterchef και μέλισσες πχ που όταν παίζουν μαζι κάνουν συνολικά περίπου 65-70%. Μοιραία αυτό καταστρέφει όλα τα υπόλοιπα προγράμματα και τα οδηγεί στα μονοψήφια . Ορισμένα κόπηκαν κι όλας ή θα κοπούν άδικα για μένα. Ίσως θα έπρεπε να τα μετακινήσουν μέρα ή ώρα κάποια για να ανασάνουν λίγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αυτο λεω θα ναι επιτυχια αν το καφε σταθεροποιηθει σε ποσοστα της ταξεως 26-27 τοις εκατο με το μαστερ σεφ απεναντι.θα κραταει γερα..ετσι κι αλλιως εχει εξασφαλισει το 'εισητηριο' για τη νεα σεζον.το 26 -27 τοις εκατο αμα το κανει θα ναι πολυ ικανοποιητικο ποσοστο απλα μην αρχισουν καποιοι να λενε οτι επειδη θα σταματησει να κανει 30αρια απετυχε.οχι...26-27 τοις εκατο αμα κανει ειναι μεγαλο επιτευγμα απεναντι απο μαστερ σεφ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μην υποτιμάτε το mega... Θα πάρει ποσοστά και το βράδυ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τα ποσοστα που θα πάρει το mega θα ειναι κοντα στο 8%.
    Ο ΑΝΤ1 εχει σταθερο κοινο, οχι όμως το STAR. Τα καναλια που επωφεληθηκαν απο το κλεισιμο του MEGA δεν ηταν ο ΑΝΤ1. Επίσης τα νουμερα αν εχω καταλαβει σωστα δεν ειναι τα καθαρα που σημαινει οτι μαλλον θα ειναι κοντα στο 35%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κωστής. Λες να μετακινήσουν τα άλλα κανάλια τα προγράμματα σε άλλη μέρα ή ώρα. Που να τα πάνε αφού από Δευτέρα το ριάλιτι μαγειρικής θα καταλαμβάνει όλη την prime time πέντε ημέρες την εβδομάδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Eίτε άλλη ώρα , είτε σαββατοκύριακο. Απο το να κοπούν, που αυτή θα είναι η μοίρα τους με τα μονοψήφια που κάνουν , το προτιμώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 18% το Αν Ήμουν Πλούσιος; Απίστευτο. Όσο για το MEGA προσωπικά πιστεύω ότι θα κάνει διψήφια νούμερα στην Prime time. Επίσης θέλω να κάνω μια ερώτηση. Πότε θα εμφανιστεί στους δέκτες; Γιατί διάβασα ότι στις smart tv θα εμφανιστεί μόνο του, χωρίς αναζήτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Με τα καθαρά κάπου 35 η καφεδαρα μας τέλεια το κρατάς μυστικό είναι υπέροχο κρίμα που τελειώνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κωστής. Πόσα να χωρέσουν το Σ/Κ; Και μην ξεχνάμε ότι το Σ/Κ βλέπουν πολύ λιγότεροι τηλεθεατές τηλεόραση. Ας πούμε κάποια σήριαλ που είναι καθημερινά ή τρείς με τέσσερις φορές την εβδομάδα που θα στριμωχτούν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Maria13. Εγώ έχω κάνει σάρωση εδώ και 3-4 μέρες και το έχω ήδη στην τηλεόραση. Φυσικά ακόμα μόνο μουσική έχει , απο Δευτέρα έρχονται τα σπουδαία.. Οπότε μάλλον πρέπει να κάνεις εσύ σάρωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. μαεια13 αποκλειω να κανει διψιφια ποσοστα το mega το βραδυ..αλλα καπου 7 με 8
    αλλα καθ ολη την διαρκεια τις μερας θα είναι πανω από 10 σιγουρα...και μην αποκλειεισ από την μια και μετα να είναι και πρωτο στα νεανικα κοινα όπως πριν κλεισει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κωστή ευχαριστώ πολύ. Τάκη σκέψου στις εννιά ποιες σειρές παίζουν τα ήδη υπάρχοντα κανάλια και σκέψου ότι το MEGA θα έχει Παρα Πέντε. Εγώ δεν μπορώ να σκεφτώ πως κάποια σειρά θα περάσει τον Καπουτζιδη. Επίσης μετά απέναντι από το Πενήντα Πενήντα ποιος θα είναι ο αντίπαλος. Αντε να κρατήσει η Φριτεζα. Για το slot εννιά έντεκα ποντάρω MEGA, εξαιρώντας φυσικά το Master chef.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κρατησε το κοινο του το "Κρατας Μυστικο" σημειωνοντας καθαρο ποσοστο ανω του 15%. Μια υπεροχη σειρα που αδικηθηκε. Διπλασιασε σχεδον το κοινο του (απο 8-9% σε 14-17% στην νεα ωρα) και ανεπτυξε αξιοπρεπη και ικανοποιητικη δυναμικη, γεγονος που δεν προσμετρησε ο ALPHA. Την επομενη Παρασκευη, προβαλλεται το τελευταιο επεισοδιο για να κλεισει ομορφα η ενδιαφερουσα πλοκη του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δεν θα αφησει κανενας τηλεθεατης κατι νεο για να δει μια επαναληψη που την εχει δει παρα πολλες φορες απο παντου. Αλλο μεσημεριανη ζωνη κι αλλο prime time. Θεωρω οτι θα εχει την πορεια του OPEN το MEGA με τις εκομπές του να πηγαινουν χειρότερα κιολας. Κανενα μα κανενα ενδιαφερον. Αν καταφερει να κανει μεχρο όρο 8% θα ειναι θαυμα. Αλλωστε μιλάμε για ενα άλλο καναλι κι οχι το πραγματικό MEGA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μπράβο στο καφέ της χαράς. Η αλήθεια είναι ότι με είχε απογοητεύσει λίγο αλλά χθες μας αποζημίωσε. Πολύ ωραίο επεισόδιο και επιτέλους ξύπνησε λίγο η πλοκή. Είχα γράψει εντωμεταξυ σε ένα σχόλιο εχθές ότι υπάρχουν χαρακτήρες που δεν έχουν υπόθεση πχ οι συμπέθεροι και να χθες που επιτέλους μετά από εφτά επεισόδια ξεκίνησε η ιστορία. Αν και επιμένω περνάνε τα επεισόδια βολίδα και μέχρι τώρα δεν έχουμε δει τίποτα ουσιώδες. Χθες όμως σαν κάτι να άλλαξε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Επίσης εγώ πιστεύω ότι το μάστερ σεφ θα το ρίξει δύο τρεις μονάδες 28 με 29 η και τριάντα. Ο πουμπουρας θα έχει Θεμα αν παίξει βέβαια το μάστερ σεφ και μετά τις έντεκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 1:15 εγω ειμαι 99% σιγουρος οτι οι επαναληψεις του mega θα περασουν τις χαζοκωμωδιες αντ1 και αλφα ποιος θα καθεται να βλεπει ψαρια,φριτεζες και σπιτι ειναι οταν απεναντυ θα παιζουν σειραρες(παρα5,5050,μαυρα μεσανυχτα) που ειναι δασκαλοι του ειδους και χτυποανε νουμερα ακομα κα σε επαναληψεις σε περιοδο μαλιστα που εχουμε πολυ καιρο να τις δουμε.Για το μαστερ σεφ και τις δραματικες σειρες δε πιστευω οτι θα επηρεαστουν γτ εχουν αλλο κοινο ομως το κοινο που βλεπει κωμωδιες θα προτιμησει τις πραγματικες κωμωδιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Δεν ξερω...αλλά για τις σειρες του Καπουτζιδη μην βαζετε το χερι σας στη φωτια,όλες οταν πρωτοπαιχτηκαν πηγαν χάλια,αλλά στις επαναληψεις εγιναν cult.Όμως και πόση επαναληψη να δεις;Εξαλλουν το masterchef στην ουσια τωρα ξεκιναει,τωρα θα μπουν στο σπιτι οι παικτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Δεν παρακολουθω τα νουμερα αλλά παντως ο ant1(με τα θεατρικα του Σεφερλη) και γενικοτερα όλα τα καναλια παντα τις Παρασκευες δεν ειχαν μοιρασμενο κοινο;Τωρα που περιμενουν το "Καφε της Χαρας" λογικο να ανεβει το "Αν ημουν πλουσιος".Όμως σαν σειρά το "Αν ημουν πλουσιος" ειναι πολύ μετρια θεωρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Εγώ διαφωνώ. Το MEGA δεν ξεκινά από την ίδια αφετηρία που ξεκίνησε το Open. Το Open ήταν ένα νέο κανάλι που έκανε τα πρώτα του βήματα. Το MEGA μπορεί κάποιοι πρώην εργαζόμενοι του που δεν έχουν ακόμα αποζημιωθεί να λένε πως δεν θα είναι το κανάλι που έκλεισε αλλά όπως και να το κάνουμε το όνομα του είναι ήδη γνωστό στον κόσμο. Δεν έχει τόσο καιρό που έκλεισε για να το ξεχάσει ο κόσμος και να μην γνωρίζει την ιστορία του. Γνωρίζω πολλούς αυτήν την εβδομάδα που το έψαξαν στις τηλεοράσεις τους να το βρουν και το εγκατέστησαν κι ας παίζει απλώς μουσική και έχει το σήμα. Ανάμεσα τους και εγώ. Νομίζω σήμερα είδα και κάποιο τρέιλερ για το πότε ξεκινά κανονικά. Το Mega έρχεται με έτοιμες παραγωγές που ο κόσμος τις ξέρει και τις αγαπά και πριν κλείσει και τις έδειχνε του έκαναν νούμερα κι ας μην είχε ουσιαστικά ζωντανό πρόγραμμα. Του έφερναν λεφτά στα ταμεία άλλο που τα λεφτά αυτά δεν τα έπαιρναν οι εργαζόμενοι. Δεν θα μου κάνει εντύπωση αν ειδικά στη ζώνη 9-10 πιέσει τις ήδη πιεσμένες κωμωδίες αλλά και τη σειρά του Γεωργίου. Φριτέζα και Μουρμούρα πιστεύω πάντως πως θα αντέξουν. Master Chef και Μέλισσες δεν νομίζω να απειληθούν στο ελάχιστο και για το Καφέ βλέπουμε την άλλη εβδομάδα. Για τώρα πάει σφαίρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. χαλια το παρα 5?τι λες βρε ανθρωπε σε ποιο συμπαν ζεις εσυ?ο χαμος που ειχε γινει τοτε δε περιγραφεται με λογια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ένα κανάλι με επαναλήψεις και εκπομπές με β κατηγορίας πρόσωπα θα έχει την τύχη του Open στην αρχή. Ένα όνομα σε μια νέα βάση δεν θα φέρει την άνοιξη. Θέλει πολύ δουλειά. Μην ξεχνάμε η τελευταία χρόνια του Mega που έκανε πρόγραμμα έπιασε πάτο. Μην ξεχνάμε κανάλια όπως ο Alpha που έπιασε φέτος πάτο όπως και πριν δύο χρόνια ο Αντ1 που επίσης έπιασε πάτο. Ο τηλεθεατής δεν είναι χαζός. Αν η πρώτη μέρα φέρει ένα 12αρι μέσο όρο η επόμενη μέρα θα φέρει 7αρι και κλαφτα. Θέλει χρόνια και δουλειά. Πάνε οι εποχές που έπαιζαν 2 κανάλια πρόγραμμα. Τώρα όλα τα κανάλια έχουν πρόγραμμα και μάλιστα ανταγωνιστικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. -Έκπληξη το 18 στο αν ήμουν πλούσιος.
    -Το gala ανέβηκε.
    -Το καφέ στον δικό του πλανήτη ζει.
    -Ο Περίανδρος θα μας πνίξει καμιά ώρα δεν είναι να πει τίποτα και γελάς με το παραμικρό.


    Επειδή το συλλογιζόμουν χθες οι σειρές του μέγκα λίγο πριν κλείσει τελείως ήταν ψηλά στην προτίμηση και έβγαζαν καλά νούμερα και τα κανάλια επηρεαζόταν από αυτές όπως και μόλις έκλεισε ήταν επάνω στο youtube και έπαιρναν πολλά κλικ.
    Υπάρχει πολύς κόσμος που τις περιμένει πως και πως.
    Το Μέγκα ξεκινάει με σκοπό γκρεμίσει ότι έχτισαν τα κανάλια.
    Και δεν μιλάμε για ΟΠΕΝ μλάμε για ΑΝΤ1 & ΣΤΑΡ κυρίως που είναι τα βασικά μιας που είναι στις δύο πρώτες θέσεις.
    Τα κανάλια θα περιμένουν να δουν που θα πάει το πράγμα και θα αντιδράσουν αναλόγως κάνοντας διορθωτικές κινήσεις μπας και κρατήσουν τις θέσεις τους ψηλά.
    Το πρόβλημα δεν θα είναι από τις εκπομπές του Μέγκα θα είναι από τον προγραμματισμό και από τις σειρές του.
    Από την νέα σαιζόν θα αρχίζουν να βαράνε νταούλια για όλα τα κανάλια και αν δεν αρχίσουν από τώρα να σχεδιάζουν τι κινήσεις θα κάνουν για να είναι δυνατά στο παιχνίδι.
    Ο Μάρινάκης το πήρε για να είναι πρώτο και οπότε θα κάνει τα πάντα το καλοκαίρι για να βγει όπως πρέπει να βγει από Σεπτέμβρη.
    Οι εξελίξεις καθημερινά θα τρέχουν και οπότε είναι να περιμένουμε τι θα γίνει στο τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !