Πήρε το ριάλιτι το OPEN! Aυτή είναι η παρουσιάστρια...

2

Οι υπογραφές έπεσαν και το κανάλι της Παιανίας εξασφάλισε επίσημα τα δικαιώματα παραγωγής για τη χώρα μας. Και το αναφέρω αυτό γιατί υπήρξε κι άλλος… μνηστήρας από το εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο αλλά τελικά το «δυνατό», όπως φαίνεται και από τον τίτλο του, ριάλιτι απέκτησε το OPEN. 

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου το κανάλι πήρε τα δικαιώματα για το «Power Couple» που όπως καταλαβαίνετε διαγωνίζονται ζευγάρια.Το συγκεκριμένο ριάλιτι συνδυάζει έρωτα αλλά και πολλές δοκιμασίες καθώς οι συμμετέχοντες προσπαθούν να κερδίσουν μόνοι τους αλλά και για το ταίρι τους. Κάθε βδομάδα υπάρχουν τριών ειδών δοκιμασίες, μία για τους άντρες, μία για τις γυναίκες, και μία για τα ζευγάρια. Μία ακόμη πρωτοτυπία του είναι πως λίγο πριν τη δοκιμασία το κάθε ταίρι του διαγωνιζόμενου ποντάρει σε αυτό, αποδεικνύοντας κατά πόσο πιστεύει αλλά και γνωρίζει το έτερόν του ήμισυ.  Οι ανατροπές είναι πολλές τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και στων σχέσεων και οι νικητές πρέπει να αποδείξουν ότι είναι «Power Couple»… παντού.
Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου την παρουσίασή του θα αναλάβει η Μαρία Μπακοδήμου, την οποία,για να μην ξεχνάμε, ήθελαν απέναντι, στον ΣΚΑΪ για να αναλάβει το «Big Brother», αλλά παρέμεινε στο OPEN με σκοπό να ανακαλύψει τα «δυνατά ζευγάρια». Το «Power Couple» έχει προβληθεί με τεράστια επιτυχία σε πολλές χώρες κερδίζοντας το τηλεοπτικό κοινό για τις ανατροπές που προσφέρει καθώς τα ζευγάρια δοκιμάζονται σε πολλά, προκειμένου να αποδείξουν ότι είναι… πλασμένοι ο ένας για τον άλλον… σε πολλά επίπεδα, ακόμη και αγωνιστικά! 

Έτσι, είναι οριστικό ότι στην αρχή της επόμενης σεζόν η Μαρία Μπακοδήμου μέσα από τη συχνότητα του OPEN θα παρουσιάσει στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο το «Power Couple» που θεωρείται ένα από τα πιο σύγχρονα και πετυχημένα ριάλιτι σχέσεων… και όχι μόνο.

Πηγή: Newsit  - Γρηγόρης Μελάς

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Όπως το ταίρι ξέρει και το my man can δηλαδή που είδαμε πέρυσι το καλοκαίρι σε ΑΝΤ1 και ΣΚΑΪ αντίστοιχα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καμία πρωτοτυπία πραγματικά. Τα έχουμε ξαναδεί αυτά.
    ΥΓ. Αυτό το ninja warrior τι απέγινε τελικά, ξέρει κανείς;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !