Εξελίξεις! Αλλαγή ώρας για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN και νέο προ-δελτίο...

Σε αλλαγή της ώρας μετάδοσης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του OPEN σχεδιάζουν να προχωρήσουν οι επιτελείς της διεύθυνσης ενημέρωσης του καναλιού σε μια απόπειρα να διορθώσουν τις χαμηλές μονοψήφιες τηλεθεάσεις. Προφανώς για να αποφύγουν τα χειρότερα, λόγω έλευσης του Μega ο σχεδιασμός των επιτελών της ενημέρωσης του καναλιού προβλέπει προ-δελτίο με νέο παρουσιαστή από τις 7 παρά τέταρτο μέχρι τις 7 και μισή το βράδυ οπότε και θα αρχίζει το κανονικό δελτίο.

Το τι θα φέρει αυτο μένει να κριθεί… Αν και μετα τις 7 και μισή βγαίνουν στον αέρα όλα τα δελτία ειδήσεων των υπολοίπων καναλιών με εξαίρεση του ALPHA, με αποτέλεσμα να κληθεί να ανταγωνιστεί τα λιοντάρια στην αρένα τους!

enimerosi24.gr

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

Ο χρήστης Τόλης είπε…
Μα αφού δεν έχει και τίποτα της προκοπής για να τραβήξει κόσμο για να μείνει και για το δελτίο.
Τα προδελτία μας μάραναν!
Στις 9 κάτι γίνεται μαζί με την ΕΡΤ θα είναι...

Ριζική αλλαγή να γίνει στο δελτίο και στο κομμάτι του καιρού να αλλάξουν τους "αηδιαστικούς" χάρτες και να τους κάνουν όπως όλα τα κανάλια.
Αυτός που είχε αυτήν την φαεινή ιδέα για τους χάρτες για ξύλο είναι....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η Λυμπερακη κατα αλλά άψογη αλλά τόσο ψυχρή. Μιλάει με τον ίδιο τόνο σε όλες τις ειδήσεις, κανένα χρωματισμό στην φωνή.

Το εγχείρημα να φύγει από τον Σκαι και να γίνει η πρώτη anchorwoman σε άλλο καναλι δεν της πέτυχε. Ήδη βλέπει την πλάτη της Αναγνωστοπουλου στο Μέγκα. Ουσιαστικά την πλστη ολων των παρουσιαστών ειδήσεων, βέβαια τα πάει καλύτερα από την Σταη που ήταν πέρυσι.
Ο χρήστης Ναι εγώ είμαι είπε…
Δεν καταλαβαίνω τι σημαίνει αυτό. Δηλαδή στο προδελτιο τι θα βλέπουμε; Τα ίδια θέματα με το κύριο δελτίο,αλλά πιο σύντομα;
Ο χρήστης Ιπτάμενο πλυντήριο είπε…
Φαση alter που ειχε πρωτα ενα δελτιο απο τις 18:30 μεχρι και τις 20:00 με τον τιτλο "Η φωνη του πολιτη" και καπακι στις 20:00 το κανονικο δελτιο.Συνολο,2,5 ωρες ειδησεις.