Κατερίνα Καινούργιου: Πρώτη στο δυναμικό κοινό η πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του OPEN

2
Σημειώνοντας συνεχή άνοδο στους πίνακες τηλεθέασης από την έναρξη της τηλεοπτικής σεζόν, τον περασμένο Σεπτέμβριο, η εκπομπή «Ευτυχείτε» με την Κατερίνα Καινούργιου σημείωσε επιπλέον αύξηση τον μήνα Ιανουάριο, τερματίζοντας πρώτη στο slot της.

Το «Ευτυχείτε» τον Ιανουάριο σημείωσε μέσο όρο τηλεθέασης 17,8% στο δυναμικό κοινό 18-54 ετών καταγράφοντας πρωτιά (Το Πρω1νό ΑΝΤ1 17%, Στη Φωλιά των Κου Κου STAR 16%, Mεσημέρι ΣΚΑΙ 11,1). Η εκπομπή «Ευτυχείτε» ήταν πρώτη και στα γυναικεία κοινά 25-44 (με ποσοστό 20,4%) και 25-54 (με ποσοστό 19,5%).

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Από όλες τις παρουσιαστριες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή μου είναι η πιο αντιπαθής. Ωστόσο μπράβο της που τα κατάφερε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντιπαθείς για τους περισσότερους δεν είναι και οπότε λογικό να είναι στην πρώτη θέση.Παίζουν πολλά ρόλο ακόμη κι η ανικανότητα της Φαίης που την έριξε στην τέταρτη θέση τις περισσότερες φορές κι άλλα πολλά.
    Με την αξία της και με την ομάδα που έχει,τη δουλειά που γίνετε για να βγει η εκπομπή,το πλασάρισμα τα θεμάτων,την πληροφορία,το πως θα παίζει με τις τηλεφωνικές και ειδικά με την κυρία Μάρα η οποία λέει αυτά που λέει ο κόσμος την επιβραβεύεσε και την έδωσε την πρώτη θέση

    Για κάτι ρεπορτάζ που βάζουν άλλους τίτλους στο σούπερ και όλα τα υπόλοιπα που γίνονται και εξαγριώνονται μερικοί δεν έχει να κάνει με την ίδια την Κατ Καιν έχει να κάνει με Θέμη και τους γύρω του μέσα στο κοντρόλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !