O ANT1 θέλει τη Μενεγάκη...

17

Στο επίκεντρο του μιντιακού ρεπορτάζ βρίσκεται η Ελένη, καθώς η -όπως φαίνεται- δεδομένη αποχώρησή της από τον Alpha στα τέλη της σεζόν, έχει προκαλέσει πλήθος δημοσιευμάτων για το πού θα πάει η σιδηρά κυρία της παρουσίασης. Μέσα από το Newspistol, o Xάρης Λεμπιδάκης μεταφέρει ρεπορτάζ, τονίζοντας πως στον ΑΝΤ1 θέλουν ξανά τη Μενεγάκη αλλά με προϋποθέσεις. Ετοιμάζεται πρόταση...

Εγώ θα το πάω ένα βήμα παρακάτω το ρεπορτάζ και θα πω ότι ο ΑΝΤ1 είναι ο σταθμός που θα ήθελε πίσω στην Ελένη υπό όρους και δεν είναι σενάριο φαντασίας αυτό ,γράφει χαρακτηριστικά το site.

Δημοσίευση σχολίου

17Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Να την βάλει να κάνει πρωινό Σαββατοκύριακου. Ή μεσημέρι Σου Κου. Και ένα σόου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η επιλογή της Μενεγάκη θα ήταν ιδανική για την αναδιαμόρφωση της ζώνης 11:00-13:00 του Σαββατοκύριακου, που παραπαίει με ποσοστά της τάξεως του 3-5%. Θα μπορούσαν να χτίσουν την ζώνη, ώστε να νικήσουν την Χρηστίδου στην ψυχαγωγία και να περιορίσουν την δυναμική του Μάνεση. Υπομονή, επιμονή και ωραία σκαλέτα εκπομπής χρειάζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σιγά μην δώσει ο ΑΝΤ1 2 εκατομμύρια σε μια παρουσιάστρια που ζήτημα να του κάνει ένα 10-15%. Καιρός για νέα πρόσωπα πια... Μια ανανέωση χρειάζεται..
    Καλυτερα να φέρει την Δούκισσα που εκτός απο όμορφη και ταλαντούχα είναι και ικανότατη σε ότι έχει κάνει και θα πάει μια χαρά το Σαββατοκύριακο. Επίσης ένα πρόσωπο που έχει τραβήξει την προσοχή πολλών και πιστεύω θα έσκιζε αν ερχόταν στην Αθήνα είναι η Ιωάννα Μαλέσκου.. Χρειαζόμαστε νέα πρόσωπα πια, δεν είναι τυχαίο ότι η κυρία που αναφέρεται έχει να κάνει σοβαρή τηλεθέαση μια δεκαετία. Κάτι δείχνει αυτό.. Ο κόσμος έχει πια κουραστεί..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μήπως την θέλει για να διώξει Σκορδά και να την βάλει στην θέση της η αν δεν την διώξει για 1-3 μάλλον?
    Για το Σ/Κ η Ελένη δεν θα θέλει να αφήσει το καθημερινό.
    Σενάρια θα υπάρξουν πολλά και μην την δούμε σε κανένα Σκάι η Μέγκα στο τέλος να πηγαίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κωστή άραγε πρόταση στην Μαλέσκου δεν θα έκαναν?
    Πολύ καλή επιλογή είναι.
    Όπως Ήρθε η Μπεκατώρου,όπως ήρθε και η Αντελίνα να έρθει και η Μαλέσκου!
    Την χαρά της ζωής το Γωγουλίνι πως και δεν το πήραν ακόμη?
    Άλλες και άλλες παίρνουν,αυτές που είναι να πάρουν πραγματικά δεν τις παίρνουν.

    Τα μικρά κανάλια έχουν δυνατό υλικό που μπορούνε άνετα να ανεβάσουν με την ζωντάνια τους και την φρεσκάδα τους τα μεγάλα κανάλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 4.26 Ακριβώς όπως τα λες. Στα μικρά κανάλια , στην περιφέρεια κτλ υπάρχουν διαμαντάκια, αλλά βλέπεις φοβούνται το ρίσκο ή προτιμούν δοκιμασμένες συνταγές....
    Ο κόσμος, η τηλεόραση κτλ έχει ανάγκη πια απο νέα πρόσωπα.
    Έχουμε φτάσει στο 2020 και με πολύ μεγάλη δυσκολία βλέπουμε νέα πρόσωπα. Αν εξαιρέσεις την Μπεκατώρου και τώρα την Αντζελίνα δεν θυμάμαι κανένα νέο πρόσωπο στην Ελληνική τηλεόραση την περασμένη δεκαετία. Τραγικό αυτό αν το σκεφτείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η Μενεγάκη παίζει πολύ καλά το επικοινωνιακό της παιχνίδι. Λίγες μέρες πριν μας λέγανε θα φύγει για Αμερική και πέταγε σπόντες στην εκπομπή της τώρα το γύρισε και θα μείνει στην τηλεόραση και άρχισαν ξαφνικά να ακούγονται κανάλια. Ακόμα κι αν ισχύει δεν πιστεύω πως θα δεχτεί τη ζώνη του ΣΚ και να εμφανίζεται μόνο δύο μέρες.
    Τη Νομικού δεν νομίζω πως τη νοιάζει και τόσο να επιστρέψει στην τηλεόραση. Δεν έχει ανάγκη το μισθό από την τηλεόραση για να ζήσει εξάλλου. Η ζωή της έχει αλλάξει μετά τον γάμο και τα παιδιά της και δεν τη βλέπω να καίγεται να επιστρέψει κάπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η μενεγακη τα τελευταια 4 χρονια δεν κανει τηλεθεαση. Περυσι μαλιστα ειχε μια καλη χρονια και μεχρι πριν 4 χρονια εκανε καθε μερα 20αρια. Που το ειδε ο αλλος οτι εχει μια 10ετια να κανει νουμερα μονο αυτος το ξερει. Επισης δεν ειναι τα νουμερα το α και το ω. Υπαρχει και η διεισδυτικότητα που εχει ενα προσωπο. Και σε αυτο ειναι τοπ μακραν απο την δευτερη. Τι σημαινει αυτο; Σημαινει οτι πεφτει χρημα για να διαφημιστουν στην εκπομπη της και ας κανει και 5 της εκατο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν είπε κατι λανθασμένο ο Κωστής. Η εποχή που η Ελένη ήταν οδοστρωτήρας στα νούμερα ήταν όταν ήταν στον Ant1 και παρουσίαζε τον ''Πρωινό καφε''(1995-2005). Από οταν πήγε στον Alpha την περνούσε σε τηλεθέαση η Μελέτη που πήρε τη θέση της στον Ant1 τότε, την περνούσε ο Αρναούτογλου με τον ''Όμορφο κόσμο το πρωι'' στο Mega, την περνούσαν ο Καραμερος με τον Χαριτατο οταν εκαναν infotainment εκπομπη στον Ant1 ώσπου τελικά την ισοπέδωσαν ο Λιάγκας με τη Σκορδα όταν παρουσίασαν ως ζευγάρι το πρωινό του Mega και ήταν τότε που ο Alpha κατάργησε την πρωινή ζώνη και μετέφερε την Ελένη το μεσημέρι σε μια ώρα του προγραμματος που δεν υπήρχε τίποτα δυνατά ανταγωνιστικό απέναντι εκτός απο επαναλήψεις παλιών σειρών και δελτία ειδήσεων. Κι αυτό την ''έσωσε'' σε τηλεθέαση και της έδωσε φιλί ζωής ως το 2015 που εκανε την εκπομπη της σουπερ μαρκετ και ηρθαν και τα μονοψηφια. Εδώ κι ενα χρόνο επωφελήθηκε από το κλείσιμο του Mega και έχει δει κάποια βελτίωση στα νούμερα χωρίς όμως κάτι ιδιαίτερο που να αλλάζει τη γενική εικόνα.

    Αυτό που σώζει την Ελένη εδώ και παραπάνω απο μια δεκαετία είναι το παραμυθένιο brand name ευζωίας της και η αδιαφιλονίκητη ομορφιά της που της φέρνουν χορηγούς. Μη ξαναλεμε τα χιλιοειπωμένα. Από εδώ και πέρα δύο δρόμοι υπάρχουν. Ή που θα ρίξει το κασε της σε νορμαλ επίπεδα και θα συνεχισει να κανει οτι κανει τόσα χρόνια (μεχρι να στραγγίξει εντελώς το brand name της) ή θα επιλέξει να ρίξει μαύρη πέτρα και θα χαίρεται τα (δις)εκατομμύρια της σε διάφορα μέρη ανα τον κόσμο. Το καλοκαιράκι θα μάθουμε...! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Λάθος κανεις. Πηγε σε ενα καναλι που ηταν τριτο τεταρτο και ναι οντως οπως εχει πει καιη ιδια η πρωτη χρονια δεν ηταν ευκολη. Μετα ομως εκανε καθημερινα 25 και βαλε. Μια βολτα στο σαιτ της agb θα σε πεισει. Επισης εκει δεν αναγραφεται το γυναικειο κοινο οποτε φαντασου τι νουμερα θα εκανε σε αυτο. Επισης ναι την περασαν οι λιαγκας με σκορδα την πρωτη χρονια αλλα μολις πηγε στο μεσημερι εσκισε. Ειπαμε τα κολληματα δεν κανουν καλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. billakos τα είπες όλα , δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο. Με κάλυψες πλήρως.
    Το να λέμε την αλήθεια θεωρείται ''κόλλημα'' για μερικούς. Άστους δεν πειράζει. Εγώ παύω να ασχολούμαι με αυτούς, θα λέω την άποψη μου και σε όποιον αρέσει.
    Φυσικά το ότι πρότεινα και δύο πρόσωπα που θα μπορούσαν να αναλάβουν το πρωινό του ΣΚ πέρασε απαρατήρητο απο μερικούς και δεν μου κάνει καμία εντύπωση πλέον..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν λες αληθεια. Ανυπόστατα πράγματα λες. Ειπαμε κόλλημα μεγαλο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Aνυπόστατα για σένα. Σταμάτα να γενικεύεις και να χαρακτηρίζεις τους άλλους, δεν έχεις κανένα δικαίωμα.
    Και επιτέλους σταμάτα να ασχολείσαι μαζί μου. Καταντάς ενοχλητικός. Σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου. Ας τελειώσει εδώ επιτέλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δεν είναι ανυπόστατα για εμενα. Τα στοιχεία από την agb λένε διαφορετικά πράγματα από αυτά που παραθετεις. Άρα ανυπόστατα γενικώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κωστή η Δούκισσα δεν μου ταιριάζει σε πρωινό. Και δεν νομίζω ότι θα ταυτιστεί και το κοινό εκείνης της ώρας μαζί της. Επίσης θα δυσκολευτεί πολύ στο σχολαστικό κομμάτι. Την Μαλεσκου την βλέπω μέσω Μουτσινα και πιστεύω θα κάνει ντόρο. Αλλά δεν ξέρω εάν θα κρατήσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ο billakos και ο Κωστής τα είπαν μία χαρά και συμφωνώ 100%!!!
    Να προσθέσω Η Ελένη απλά έπρεπε να σταματήσει για λίγο καιρό η να κάνει κάτι άλλο η ακόμη να άλλαζε ριζικά την εκπομπή της στον Α από τότε που δεν τραβούσε και τόσο.
    Για μένα τα τελευταία χρόνια πείραζε συνέχεια τις εκπομπές της που αντί να ανεβάσει νούμερα τα έριχνε (με εξαίρεση μία χρονιά που κάπως είχε σταθεροποιηθεί).
    Δεν είναι λίγο τον κορμό να χαλάς κάθε λίγο και λιγάκι πως να το κάνουμε.


    Μαρία η Δούκισσα καλή είναι για my style rocks ,για μόδες,μοντέλα γενικότερα στο στοιχείο της δηλαδή η για κανένα χορευτικό σόου.
    Για παραπάνω δεν είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !