Mega ενημέρωση χωρίς παρελθόν

Χρήστος Παναγούλης
6

Λειτούργησαν έξυπνα στο Mega και έφεραν μία ενημέρωση που δεν θυμίζει τίποτε από το αμαρτωλό παρελθόν του καναλιού. Ούτε ένα από τα πρόσωπα που προκαλούσαν και έβγαζαν τη γλώσσα στον κόσμο, δεν υπάρχει τώρα. Ούτε Ολγα Τρέμη που πήγε στην ΕΡΤ και δεν τη βλέπει κανένας, ούτε Δημήτρης Καμπουράκης που βρίσκεται στον ΣΚΑΪ και κάνει πολύ χαμηλά νούμερα, ούτε Σαράφογλου να μας λέει για όλες τις κοινωνικές ομάδες υπέρ του ΝΑΙ, ούτε Μανώλης Καψής, ούτε Γιάννης Πρετεντέρης και ας τον έχουν μέσα εκεί. Αντιθέτως, το Mega της ψυχαγωγίας που το αγαπούσε ο κόσμος επανήλθε ολοκληρωτικά. Και κέρδισε τηλεθέαση (8,1% χθες). Και το καλό είναι που κρατούν τις ισορροπίες. Πολύ περισσότερο από τα άλλα κανάλια. Περιμένουμε τη στιγμή όμως που θα δούμε ξανά τον Γιάννη Πρετεντέρη στην οθόνη του Mega. Κάποιοι θα πάνε να σπάσουν την τηλεόραση. Οι περισσότεροι απλώς θα αλλάξουμε κανάλι...


Πηγή: e-tetradio

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ο Τσιπρας το εγραψε αυτο το αρθρο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 6.03 Ο ίδιος ο Τσίπρας όχι, αλλά σίγουρα κάποιος από την αυλή του. Αγαπημένη τακτική για όσους αφελείς δεν έχουν συνειδητοποιήσει ακόμη πως όλα αυτά που συνεχίζουν να προσάπτουν στους δημοσιογράφους αυτούς είναι όλα όσα "αναπόφευκτα" "αναγκάστηκε" να εφαρμόσει μετά από λίγο ο Τσίπρας με τις "αυταπάτες".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Τσίπρας ο ως είχε το ηθικό πλεονέκτημα... (Που απώλεσε γρήγορα)!
    Το etradio είναι ένα εξαιρετικό siteπου όμως ανεκαθεν αριστοεφερνε.

    Η ουσία ειναι ότι κάποιοι δημοσιογράφοι έχουν στιγματιστεί ,δικαίως ή αδίκως, και δεν τους τα συγχωρούν με τίποτα τα καμώματα τους. Οι ίδιοι βέβαια που δεν συγχωρούν τους δημοσιογράφους, έχουν διαφορετικά κριτήρια προς κάποιους πολιτικούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  4. Οι σχολιαστές κάνουν την βρώμικη δουλειά και ρίχνουν πυροτεχνήματα και κυρίως μέσα από τις εκπομπές.
    Το να στιγματίζεις και να χτυπάς παρουσιαστή/τρια δελτίου δεν έχει νόημα.
    Τα δελτία ειδήσεων πρέπει να είναι από έξω από το παιχνίδι.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γράφει το άρθρο κάτι που δεν ισχύει?

    Σκαι και Mega έχουν τα βραβεία της χειρότερης ενημέρωσης στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης. Και μαζί με την ΕΡΤ που ήταν πάντοτε το φερέφωνο της εκάστοτε κυβέρνησης φτιάχνουν ένα υπέροχο top 3 αναξιόπιστης ενημέρωσης.

    Οποιοσδήποτε άνθρωπος με ελάχιστη αντικειμενικότητα συμφωνεί στα παραπάνω. Και αφήστε τον Τσίπρα και τα δημοψηφίσματα. Πάμε πίσω στο μακρινό 2008, πριν καν μπουμε στα μνημόνια...την εμετική επεξεργασία στο βίντεο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγοροπουλου στο κεντρικό δελτίο του Mega με προσθήκη fake ήχους από δήθεν επεισόδια για δημιουργία εντυπώσεων την ξεχάσατε?

    Το μόνο σωστό πράγμα που έχει κάνει ο Μαρινάκης μέχρι στιγμής - στην κατα τα άλλα μέτρια - πρεμιερα του νεου Mega είναι που άφησε όλους τους δημοσιογρράφους που συνδυάστηκαν με αυτή την εποχή εκτός. ΣΟΦΗ ΕΠΙΛΟΓΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Billenios έχεις δίκιο σε γενικές γραμμές, αλλά... δεν γίνεται να αφήσεις από το θέμα αυτό τον Τσίπρα και τα δημοψηφίσματα, καθώς οι δημοσιογράφοι του mega δεν στοχοποιήθηκαν για το βίντεο που αναφέρεις, αλλά για την επιμονή τους σε προβλέψεις που αφορούσαν την ελληνική πραγματικότητα, οι οποίες έφερναν εμπόδια στα σχέδια της τότε ανερχόμενης κυβέρνησης. Η λέξη ταμπού που παραδόξως δεν τους συγχωρέθηκε ποτέ και τους ακολουθεί, παρόλο που έκτοτε απενοχοποιήθηκε, ήταν το περίφημο "μνημόνιο". Η ρετσινιά που τους έμεινε προήλθε από δήθεν αντιμνημονιακούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !