Πρεμιέρα MEGA: Δείτε τα πρώτα λεπτά του νέου καναλιού

26


Πρεμιέρα έκανε στις έξι το πρωί το ιστορικό κανάλι Mega, το οποίο ξεκίνησε επίσημα το πρόγραμμά του.

Ο Νίκος Φιλιππίδης και η Μπάγια Αντωνοπούλου υποδέχτηκαν τους.. τηλεθεατές του MEGA, με μια μεγάλη καλημέρα και έκαναν ποδαρικό στη νέα εποχή του καναλιού.

Δημοσίευση σχολίου

26Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Τραγικό. Ολοι στο ίδιο στουντιο θα είναι; Μόνο το τραπέζι θα άλλαζουν. Ποιοτητα σου λένε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή αρχή mega, αλλά πολύ λίγο αυτό που βλέπουμε. Κρίμα. Εύχομαι σε αλλαγές, γιατί το πρωινό δε βλέπεται όσο καλή διάθεση κι αν έχω για να σας δω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλέ μόνο σε έμενα μου θυμίζει λίγο το στήσιμο την Μαυραγάνη; Τι έγινε Μαρινακη , κλέβουμε ιδέες από τον Σαββίδη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φτωχιά καταραμένη, ουτε τα μικρόφωνα στους δημοσιογραφους έξω δεν άλλαξαν. Καμία εξέλιξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πωπω πίκρα μερικοι επέστρεψε ο βασιλιάς και φοβήθηκαν ΥΓ:Φοβερά γραφικά και εικόνα που δείχνουν οτι είμαστε στο 2020

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Που τα ειδες τα γραφικά? Ειδες τα τρειλερ με τς προχειρες κάρτες? Αυτές που βγηκαν, για να πουν οτι βγαινουν ξανα. Λίγο αντικειμενικότητα δεν βλάπτει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΣΤΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ. ΠΑΡΕ ΤΟ 7 ΣΤΟ ΤΗΛΕΚΟΝΤΡΟΛ ΜΟΥ!
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το MEGA μου σαν σλόγκαν δεν ήταν παλιότερο του MEGA MEGA? Επέστρεψε ο Μπούτος και ήθελε το σλόγκαν που άφησε το κανάλι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 8:53 αντικειμενικότητος ειμαι εγω βλεπω και ant1 και alpha οχι μόνο ενα κανάλι και εγω λεω για τα γραφικά της εκπομπής οσο για τα τρέιλερ καλύτερα να περιμένουμε για τα προγράμματα της επόμενης σεζόν

    8:55 αφού δεν σου αρέσει γιατι το έβαλες στην τηλεόραση σου δεν ηταν αναγκαστικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εγώ δεν είδα κάτι φοβερό στα γραφικά. Είδα πρόχειρες συνδέσεις, άπειρους παρουσιαστές για ένα MEGA. Εγώ ποτέ δεν βλέπω κάτι για το σήμα του καναλιού πάνω. Αν κάτι μου αρέσει θα το δω, κάνει δε κάνει νούμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χολή σταζετε όλοι?.. Χαλαρώστε... Μια χαρά ήταν το πρωινό εγώ το είδα σχεδόν όλο.. Τι να δω??? Το Παπαδάκη 100 χρόνων?? Τον χασαποπουλο 101...ειδα φρεσκάδα και διάθεση για ενερωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κι εγω το είδα απο την ωρα που ξυπνησα, αλλα δεν. Μη λέμε χαζα. Λίγη αντικειμενικοτητα δεν βλάπτει απο μερικούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πείραξε πολύ βλέπω η επιστροφή του mega μερικούς... Πάρα πολύ...
    αχαχαχ καλή σας χώνεψη παιδιά.
    Θα προτιμούσατε να ήταν κλειστό, πανηγυρίζατε όταν έκλεισε, αλλά το mega είναι εδώ και θα συνεχίσει να είναι για πολλά χρόνια όσο και αν σας δυσαρεστεί αυτή η εξέλιξη..

    Μπράβο σε όλους που εργάστηκαν για την επιστροφή του mega . Δεν μπορεί να μην συγκινήθηκε ένας φυσιολογικός άνθρωπος απο αυτό το απόσπασμα της επιστροφής του mega . Μπράβο τους, το άγχος ήταν λογικό και ανθρώπινο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πάνε τα μεγαλεία παιδιααααα. Όλοι βγαίνουν από ένα studio και με παρόμοια γραφικά. Τραγική η πρόχειρη πρεμιέρα, όπως ταγικο το MEGA MAG που βλέπω. Ήδη βαρέθηκα. Επιστροφή στα άλλα κανάλια, sorry.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ρε Κωστή, απο τι να συγκινηθώ, απο μια επιχείρηση που έκλεισε η μάλλον την άφησαν να κλείσουν βγάζοντας σε ανεργία ανθρώπους; Λέμε τι βλέπουμε, κι αυτό που βλέπουμε δεν είναι κανάλι προδιαγραφών αλλά κανάλι τοπικής εμβέλειας τύπου kontra, action 24. Δεν αντέχεται αυτό που βγαίνει και το λέω πολύ αντικειμενικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Οι κάρτες στο ενδιάμεσο των προγραμμάτων θυμίζουν 1990-2000... Λίγη φαντασία και ένας γραφίστας στο κανάλι δεν υπάρχει; Λογότυπο στο μικρόφωνο απαράδεκτο. Αφού βγήκανε πάλι στον αέρα, δεν έπρεπε να υπήρχε ένας εντελώς άλλος νέος σχεδιασμός λογοτύπου και ταυτότητας; Μετά κατηγορούν κάποιοι την ΕΡΤ για ΥΕΝΕΔ... Ούτε αγγαρεία να γινόταν. Προχειρότητα... Η εικόνα αυτή δίνει την αίσθηση που είναι και η πραγματικότητα ότι απλά ανέβασαν το κουμπί από το off στο on, με μόνη αλλαγή τα πρόσωπα. Άλλα περιμένουμε από το Mega. Ας τα σκεφτούν από Σεπτέμβρη. Καλύτερα να έβγαιναν ως One. Ένα brand name από μόνο του, δεν θα φέρει υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

    Να χαζέψω λίγο Ρετιρέ, Απαράδεκτους, Παρά πέντε και ό,τι άλλο, αλλά δεν μπορεί από το πρωί μέχρι το βράδυ να βλέπω 1990... Την εικόνα του Ρετιρέ και όλων των παμπάλαιων σειρών την λες μέχρι και θαμπή γιατί έτσι γυρίζονταν τότε οι σειρές... Οι συνήθειες και οι απαιτήσεις των τηλεθεατών έχουν πλέον αλλάξει. Ας γίνουν όλα τα κανάλια υβριδικά και εκεί να έχουν ένα αρχειακό κανάλι τους που να δείχνει ολημερίς επαναλήψεις δεκαετιών.

    Τα γραφικά των εκπομπών του Mega είναι σαν να βλέπεις ακριβώς το One, αλλά με το σήμα του Mega. Χαζοί δεν είμαστε και αυτό από μόνο του δεν σώζει την κατάσταση. Βρισκόμαστε στο 2020 και όχι στο 1990-2000. Κρίμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Το να βγαίνουν οι ενημερωτικές εκπομπές από ένα στούντιο δεν είναι κακό, αντιθέτως συνηθίζεται και στο εξωτερικό και το βλέπουμε και στην Ελλάδα (ΣΚΑΙ). Υπό την προϋπόθεση όμως οι οθόνες στο πίσω μέρος να είναι τέτοιες που ουσιαστικά με τα γραφικά να αλλάζει όλο το σκηνικό. Εδώ δυστυχώς έχουμε ένα πάρα πολύ μικρό πλατό με παλαιάς τεχνολογίας μικρές οθόνες (με διαχωριστικά) που φωνάζει από μακριά ότι είναι το ίδιο και παραπέμπει σε περιφερειακό κανάλι. Και φυσικά πρόκειται για το πλατό του one. Τόσους μήνες δεν μπορούσαν να το αλλάξουν;
    Σε ότι αφορά τα γραφικά και τα σήματα, αυτά των εκπομπών είναι εξαιρετικά. Τα trailers όμως του σταθμού που παίζουν στις διαφημίσεις είναι εντελώς ερασιτεχνικά. Και σε κάθε περίπτωση οκ, καταλάβαμε ότι θα βλέπουμε επαναλήψεις παλαιών σειρών, δεν χρειάζεται κάθε φορά που βάζει διαφημίσεις να βλέπουμε τα ίδια και τα ίδια αποσπάσματα.
    Τέλος προσωπικά θα σταθώ περισσότερο στο δίδυμο Φιλιππίδη - Μπάγιας και στην ροή της εκπομπής. Υπερβολικό άγχος από δύο ανθρώπους που δεν βγαίνουν πρώτη φορά στην τηλεόραση, ο Φιλιππίδης μιλούσε ασταμάτητα και δεν άφηνε την Μπάγια να μιλάει, από την άλλη εκείνη ήταν με ένα μόνιμο χαμόγελο ανευ λόγου, διέκοπταν απότομα τους ρεπόρτερ και γενικώς η ροή ήταν μπάχαλο. Αντίθετα, το mega mag πολύ καλύτερο, ίσως έχει να κάνει και με το γεγονός ότι η τριάδα αυτή έκανε εκπομπή και στο one.
    Συμπερασματικά, αν και περιμένω να δω τον Ευαγγελάτο και τα δελτία, θεωρώ ότι μέχρι στιγμής η εικόνα εικόνα είναι κατώτερη των προσδοκιών και δεν δικαιολογείται από τη στιγμή που έδωσα βάση μόνο στην ενημέρωση και είχαν τόσους μήνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  18. Το στούντιο μία χαρά είναι και δεν είναι κακό να βγαίνουν από το ίδιο στούντιο οι ενημερωτικές εκπομπές.Στο εξωτερικό το κάνουν και το Σκάι όλο κι όλο δύο στούντιο έχει για τις εκπομπές του και το δελτίο του.
    Επειδή την είδα όλη την εκπομπή σαν αρχή συμπαθητική ήταν.
    Τώρα για γραφικά και εικόνα έχει πάρει μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και οπότε υπομονή μέχρι να στρώσουν προς το καλύτερο.
    Θα φανεί αν είναι αντικειμενικότατο το κανάλι όπως λέτε και αν θα τραβάει προς ΝΔ...
    Μπορεί να έχουμε εκπλήξεις.θα περιμένουμε να δούμε.
    Για τα αθλητικά πως έκανε το ΣΤΑΡ με ΠΑΟ πριν χρόνια έτσι θα κάνει και αυτό με τον ΟΣΦΠ
    Σε αυτό το κομμάτι αντικειμενικότητα δεν θα έχει.
    Αν είναι διαφορετική η προσέγγιση μία χαρά θα πάνε
    Όλα τα κανάλια βλέπω και οπότε ούτε κρύο ούτε ζέστη.

    Τελικά Φιληπίδης και Μπάγια μαζί παρουσίαση και σχολιασμό ο Ντίνος με την άλλη την κυρία (την ξέχασα το όνομα)...








    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κρίμα. Είχα περισσότερες φιλοδοξίες για το MEGA. Ακόμα και τα παλιά idents του MEGA μου έβγαλαν ξανά. Μου αρέσει που άργησαν και τόσο πολύ για να βγάλουν ένα τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μου εκανε αρκετα καλη εντυπωση ο Φιλιππιδης. Μην ξεχναμε οτι μεχρι περσι ηταν διευθυντης ειδησεων! Ανετος, διαβασμενος, σοβαρος! Καλυτερα να το κρατησει μονος του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αυτό ακριβώς που περίμενα από όσα είχαμε διαβάσει είδα μέχρι τώρα.

    Μιζέρια, φθήνια, προχειρότητα. Να βγούμε όπως, όπως στον αέρα και να αρμέξουμε τη νοσταλγία του κοινού για τις παλιές ''χρυσές'' εποχές. Ας ξεκινούσε το κανάλι τον Οκτώβριο με το full νέο πρόγραμμα αφού δεν μπορούσαν να βγάλουν κάτι καλύτερο τώρα.

    - αν και για να είμαι ειλικρινής ούτε τότε περιμένω κάτι το συγκλονιστικό μιας και βλέπω τον Μαρινάκη πολύ...μαζεμένο οικονομικά. Χωρίς χρήμα να τρέχει και ΠΑΣΟΚ στην εξουσία, δύσκολη η αναγέννηση. :p -

    Τέλος πάντων όπως και να'χει...καλη επιτυχία Mega no2!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΤΑΚΗΣ 9:59 στην Αμερική να ζούσες,200 ετών θα έβλεπες ήθελες δεν ήθελες....

    Όλοι μία χαρά είναι ας είναι και 200!!!

    Μία ανανέωση φρεσκάδας,με πολύ ωραία γυναίκα πλάι του ο Χασαπόπουλος την έχει και δεν είναι 101....

    Ο Παπαδάκης παρόλο που είναι μεγάλος σε ηλικία,είναι νεότατος σε αυτό που κάνει και ο κόσμος τον προτιμά όσα χρόνια και να περάσουν.

    Αυτό κάτι δείχνει δεν νομίζεις?

    Το ΜΕΓΚΑ ξεκίνησε συμπαθητικά και το άγχος έπαιξε ρόλο.

    Το Ζάπινγκ θα πηγαίνει σύννεφο!




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. το μεγκα βγηκε κονσερβα, φανταστειτε ο αντ1 να προβαλλει απο το πρωι μεχρι το βραδυ κονσερβα προγραμμα με σειρες, εδω ηδη παραπονιομαστε για το κωνσταντινυυ και ελενης που παιζει συνεχεια. και δεν καταλαβαινω το μεγκα φαλιρισε αφησε απληρωτους εργαζομενους ηθοποιους και αφου φαλιρησε τωρα αγορασε το ονομα και την ταινιοθηκη αλλος επιχειρηματιας. οι ηθοποιοι και ολοι οι εργαζομενοι που τους χρωστανε να υποθεσω δεν προκειται να παρουν ποτε τα χρωστουμενα εφοσον ανηκει σε νεο ιδιοκτητη απλα το ονομα και οι ταινιες και οχι το χρεος. για μενα επρεπε η ταινιοθηκη να πουληθει σε αλλο σταθμο και το ονομα του σταθμου να μην παρθει απο αλλον, το μεγκα συνδεεται με πολυ ωραιες σειρες ολα αυτα τα χρονια αλλα μην ξεχναμε τα τελευταια δεκα χρονια ποσες παραγωγες δεν πληρωσαν ηθοποιους στις σειρες και ποσες κοπηκαν εθνικη ελλαδος και κατω παρταλι και οτι συν τα τελευταια 5 χρονια επαιζε κονσερβα προγραμμα. ο alpha φετος εχει ενα μετριο προγραμμα αλλα το δινει χωρο στη μυθοπλασια, το star εχει βρει συνταγη με master chef και gntm, το σκαι μονο μουτσινα και ο ant1 ειναι σταθερος αν και ο αν ημουν πλουσιος δεν βλεπεται το μην ψαρωνεις αδιαφορο το φριτεζα και η γυναικα χωρις ονομα εχουν ξεχειλωσει επρεπε να τελειωσουν στην μια σεζον. το παλιο νεο μεγκα ας ξεκινουσε με νεο προγραμμα οχι με κονσερβα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Θετικά του νέου Mega
    • Υπερσύγχρονα Στούντιο
    • Καταπληκτικοί τίτλοι αρχής και γραφικά στις ενημερωτικές εκπομπές και τα δελτία ειδήσεων.
    • Πολύ καλή ιδέα η εξαφάνιση του πάνω λογότυπου του καναλιού κατά την διάρκεια της εκπομπής του Νίκου Ευαγγελάτου αλλά και των δελτίων ειδήσεων (να εφαρμοστεί και στις άλλες ενημερωτικές εκπομπές).

    Αρνητικά του νέου Mega
    • Ύπαρξη παλιών σειρών στο πρωινό πρόγραμμα, με τις ώρες πρωινού ζωντανού προγράμματος να είναι ελάχιστες.
    • Οι εργαζόμενοι που κράτησαν το κανάλι όταν ήταν διαθέσιμο μόνο μέσω Internet πρέπει να ενταχθούν στο Νέο Mega.
    • Χρήση της μουσικής των δελτίων ειδήσεων και κατά τη διάρκεια που οι παρουσιαστές λένε τους τίτλους στο μεσημβρινό και κεντρικό δελτίο αντίστοιχα.
    • Χρήση των σημάτων της περιόδου 2010-2014

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ολοι σε ενα στουντιο και παρομοια γραφικα σε όλους, κλαματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Θυμιζε πολύ One πιστευω και καθόλου το παλιό mega.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !