Mega όπως πάντα;

5
Megaλη πρεμιέρα είχαμε τη Δευτέρα στις τηλεοράσεις μας. Σίγουρα θεωρείται ιστορική στιγμή η επαναφορά του ονόματος «MEGA» ,όμως, δεν είναι “ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ”! Έλειπε η λάμψη, η φρεσκάδα στην εικόνα, η εξυπνάδα του παλιού αυθεντικού MEGA. Το νέο MEGA στήθηκε σαν ONE, με –σχεδόν-φρέσκα πρόσωπα ως παρουσιαστές, ρίχνοντας ίσως τα στανταρτ μεγάλου καναλιού… Οκ, θέλουμε σίγουρα φρέσκα πρόσωπα, άλλα πρόσωπα που έχουν και κάτι να πουν τηλεοπτικά. Η λέξη ‘’μεγάλο’’ κανάλι πλέον δεν υπάρχει , αφού μεγάλα κανάλια θεωρούνται όλα (ΑΝΤ1,STAR, ALPHA, SKAI, OPEN). Σίγουρα το γεγονός ότι όλες οι εκπομπές βγαίνουν από ένα studio, μου θυμίζει πολύ εποχές ΣΚΑΪ -αν και γενικά το ξεκίνημα μου θυμίζει πολύ ΣΚΑΙ, με εκπομπές άνευ ουσίας, έτσι για να γεμίσουμε τα κενά!Ε, μην παίζουμε και συνεχεία επαναλήψεις (πού διαφημιστές…). Στα πολύ θετικά τα γραφικά στις εκπομπές, αν και περίπου ίδια σε όλες με μικρές αλλαγές στα χρώματα. Στα πολύ αρνητικά τα idents που αποσύρθηκαν 2 χρόνια πριν κλείσει το MEGA για να βγει το σλόγκαν, MEGA MEGA. Ίσως ο Μπούτος ήθελε να το πιάσει από εκεί που το άφησε! Όσο για τα διαφημιστικά που έπεσαν, αλλά και τα τρέιλερ που συνεχίζουν να παίζουν με την καρτέλα που στο τέλος με τίτλους γράφουν«είμαστε στο παρά 5 για να ξεκινήσουμε»… κρίνονται σαν πρόχειρες και θυμίζουν τοπικό κανάλι και όχι κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας. Τα νούμερα πάνω κάτω τα αναμενόμενα. Η αναμονή κοινού και ο βομβαρδισμός απ’ όλους μας ,έδωσε στο νέο MEGA 12,6 (κοινό 18-54) στην πρεμιέρα . Καθόλου κακό ποσοστό αν αναλογιστεί κανείς ότι κάτι νέο και διαφορετικό βγήκε στον αέρα. Αν έβγαινε σαν ONE, δεν είμαι σίγουρος ότι αυτό το πρόγραμμα θα έπαιρνε πάνω από το 5%. Πάντως οι επαναλήψεις δεν βοήθησαν και πολύ στην τηλεθέαση του προγράμματος του σταθμού. Λίγες ήταν οι περιπτώσεις . Ο δρόμος για το MEGA είναι μακρύς και σίγουρα οι άνθρωποί του ξέρουν ότι χρειάζονται γερό στομάχι αλλά και το μυαλό ότι πάνε να φτιάξουμε κάτι νέο . Αν πάνε με το σκεπτικό ότι ο τηλεθεατής ...(διαβάστε περισσότερα εδώ)

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. MEGA ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ πέτα το στα σκουπίδια καλύτερα και βάλε κανένα άλλο γιατί όπως πάντα δεν είναι αυτό που βγήκε στον αέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1.11. Τόλη είναι μια μεταβατική περίοδος για το κανάλι, το 60% του προγράμματος είναι επαναλήψεις, δεν γίνεται να περιμένεις και εσύ και όλοι ένα νέο κανάλι 5 ημερών με αυτά τα δεδομένα που ανέφερα να γίνει το mega που ήταν. Θέλει χρόνο. ΤΟ MEGA θα κριθεί όταν θα βγαίνει ισότιμα απέναντι σε όλα τα κανάλια και όχι με επαναλήψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η αλήθεια είναι πως δεν είναι όπως πάντα. Εμένα δεν με χάλασαν οι νέοι παρουσιαστές, αλλά η εικόνα που ήταν χάλια. Ωστόσο θέλω να πω πως ενώ και εγώ το περίμενα πως και πως διαπίστωσα ότι έχει φύγει από την συνήθεια μου στο ζάπινγκ. Εννοώ πως πολλές φορές ξεκινώντας από το 5 στο τηλεκοντρόλ που έχω τον ΑΝΤ1, συνεχίζω στα κανάλια που βρίσκονται μετά και ξεχνάω το Mega που είναι στο 4,γιατί πριν εκεί είχα ΕΡΤ SPORTS. Οπότε νομίζω σιγά σιγά θα το συνηθίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όταν ξοδεύεις 40 εκ. για να δεις νούμερα και την πατάς όπως το Open δεν το λες και πετυχημένη κίνηση. Περίμεναν πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα μπορούσαν να ετοιμάσουν μια καμπάνια που να δένει με το σλόγκαν ή τουλάχιστον να ξαναεφαρμόσουν την καμπάνια "Mega Mega".
    Ελπίζω από Σεπτέμβρη να υπάρχει νέα καμπάνια και νέα idents (και λογότυπο αν χρειαστεί, κάτι το οποίο δεν πολύθέλω).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !