Κίνηση ματ για το Mega...

Χρήστος Παναγούλης
8
Πλήρες αθλητικό πρόγραμμα αποκτά το Mega, λίγο μόνο καιρό μετά την επανεμφάνισή του στον τηλεοπτικό αέρα. Ο νέος σταθμός του Βαγγέλη Μαρινάκη απέκτησε τα τηλεοπτικά δικαιώματα αναμετάδοσης (σε μαγνητοσκόπηση) των αγώνων ποδοσφαίρου των τεσσάρων ομάδων που διαθέτει η ΕΡΤ (Παναιτωλικός, Ξάνθη, Ατρόμητος και Λαμία), ενώ έχει κλείσει ήδη συμφωνία και με τη Nova για τα δικαιώματα του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στη Euroleague. Τους αγώνες μπάσκετ θα τους μεταδίδει κάθε Πέμπτη και Παρασκευή.

Η συμφωνία με την ΕΡΤ αναμένεται να κλείσει τις επόμενες ημέρες, καθώς η διοίκηση της κρατικής τηλεόρασης απάντησε θετικά στο να δώσει τα δικαιώματα των τεσσάρων ΠΑΕ, υπό τον όρο ότι αυτοί θα μεταδίδονται μετά τις 10:30 το βράδυ.

Το Μega θα πληρώνει στην ΕΡΤ το ποσό των 2.800 ευρώ συν ΦΠΑ για κάθε αγώνα. Το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη ζήτησε να επινοικιάσει από την κρατική τηλεόραση κι άλλα αθλητικά δικαιώματα, αλλά η διοίκηση της ΕΡΤ αποδέχθηκε προς το παρόν να δώσει μόνο τα ποδοσφαιρικά των τεσσάρων ΠΑΕ. Θυμίζουμε ότι το Mega έχει ήδη και τα δικαιώματα της Premier League.

typologies

Δημοσίευση σχολίου

8Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Αν προβάλλει αγώνα Ευρωλίγκας , τότε είναι κίνηση ρουά-ματ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλα κονσέρβες δηλαδή από ότι έχει απομείνει στη Nova και κονσέρβες των ντέρμπι Κιλκισιακός-Σούρμενα που έχει η ΕΡΤ. Ανατριχιάσαμε από τη κίνηση ματ. Εδώ ο Ant1 έχει σε λίγους μήνες Euro 2020 και μας παραμυθιάζουνε τους ιθαγενείς με τις κονσέρβες της ατυχήσασας σε περιεχόμενο Nova. Νέο Action24 μας βρήκε χαχα. Τουλάχιστον το Action24 δεν δείχνει κονσέρβες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειδα ότι απο την επόμενη εβδομάδα θα εχει στο mega Κύπελλο Αγγλίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το είχε η Nova πέρυσι το κύπελλο Αγγλίας και πολλά άλλα κύπελλα όπως το Ισπανικό. Η Cosmote με τόσα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ούτε που να τα δει και έτσι τα είχε πάρει κοψοχρονιά η Nova σαν ελεύθερα. Φέτος όμως με την αφραγκία δεν μπόρεσε να τα πληρώσει και έμειναν όλα ελεύθερα. Έτσι κατέληξε το Ισπανικό κύπελλο στο Open και το Αγγλικό κύπελλο στο ιντερνετικό One το οποίο το έδωσε τώρα στο Mega.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το κύπελλο Αγγλίας ήταν στο ΟΝΕ και μεταφέρθηκε στο MEGA.

    Ότι ποιο φθηνό και Δεύτερο πάει από εδώ και από εκεί μαζί με NOVA (δεν έχουν και πολλά όπως κάποτε) και η COSMOTE έχει όλη την ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ.
    Τα τηλεοπτικά στα κορυφαία πρωταθλήματα έχουν ανέβει και πάρα πολύ και τα υπόλοιπα μαζί με τα κύπελλα είναι συμφέρουσα και γι'αυτό τα παίρνουν ακόμη και ιδιωτικά.
    Ένα πολύ ακριβό πρωτάθλημα είναι και το Τουρκικό που έχει μέσα μεγάλα αστέρια και δεν μπορούν να το πάρουν να το δείξουν επειδή δεν τους συμφέρει.

    ΥΓ.Μπαμ δεν είναι ούτε ΜΑΤ κίνηση δεν είναι οι μαγνητοσκοπήσεις πάντως που πήρε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν προβάλλει live Ευρωλίγκα, τότε όμως θα κάνει έως και 15%
    Μην την υποτιμάτε την Ευρωλίγκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πιστευω πως αν ενα καναλι δειξει μαυρο θα κτυπησει ψηλοτερη τηλεθεαση απο ποδοσφαιρο μαγνητοσκοπημενο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Bittersweet αν δείχνει τη Euroleague ζωντανά στο Mega τι θα μείνει στη Nova; Μιλάμε για την απόλυτη γύμνια στα αθλητικά. Άσε που έχασε και το HBO πριν ένα μήνα από τη Vodafone TV. Τι θα μείνει για να πληρώνουν οι τελευταίοι ήρωες που έχουν ακόμη Nova;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !